- 17 Aralık 2015
- 26.694
- 48.686
- 598
Arayip sormuslar sanirim annesine oyle okudum galiba bir yorumda, emniyet önlemleri eksiktide cocuk olmadik bir yerden mi düştü, bir hirpalanmami oldu bilmiyorum ama benim aklimada bunlar geldi.ya çocuk düştü söylemiyorlar yada zaten uyutmak için colpal veriyorlar. ben bile kendi çocuğuma ilaç verirken kırk kere düşünüyorum bunlar milletin çocuğuna kafasına göre ialç veriyor. anneye haber verilmeden hiç bir şet verilemez onay alınmalı.
Hayir sorma filan yok. Kiz cocugunun durmunu sorunca calpol verdigini belirtmis laf arasinda.Arayip sormuslar sanirim annesine oyle okudum galiba bir yorumda, emniyet önlemleri eksiktide cocuk olmadik bir yerden mi düştü, bir hirpalanmami oldu bilmiyorum ama benim aklimada bunlar geldi.
Belkide sadece rahatsizdir ama gec cevap vermesi falan çok tuhaf
Öğretmen aradı çok halsiz hasta gibi dedi ilaç verdim uyudu dedi normalde okulda hiç uyumaz acaba kafası darbe falan mı aldı korkuyorum ya
Çocuğun ateşi yokken neden calpol veriliyor? Belki çocuğun o ilaca alerjisi var. Öğretmenleri benim çocuğumun reçeteli ilacını vermiyordu okulda sorumluluktan korktukları için ilaç saati gelince ben okula gidip içiriyordum bu ne rahatlık, bugün calpol veren yarın herşeyi verir. Siz çocuğunuza sizden habersiz kimsenin verdiği ilacı içmemesini öğretmediniz mi?Kızlar merhaba oğlum iki gündür halsiz dün kreşten geldi hemen uyudu uyandı iyiydi bugün tekrar okula gitti okulda uyumayan çocuk 1 saatten fazla uyumuş öğretmen calpol vermiş şimdi eve geldi gözleri gidiyor adını söylüyorum halsiz her dakka uyumaya meyilli duş aldırdım ilaç verdim uyudu normalde çok aktif ateşi yok şuan babası gelince hastaneye gidicez ama korkuyorum sizin başınızada geldimi hiç solgun gibi birde İnternete yazdım bir sürü hastalık çıkıyor elim ayağıma dolandı şuan uyuyor yıkadım çok korkuyorum.. Hastaneye götürücem lütfen kırıcı şeyler yazmayın
Ayrıca hastalık belirtileri gösteren çocuğu okula neden yolluyorsunuz? Belki bulaşıcı birşey, bir sürü çocuğu hasta etme ihtimali hiç aklınıza gelmedimi ya. Pandemi döneminde bile böyle duyarsız davranan bir anne….çok şaşırdım ve kınadımÇocuğun ateşi yokken neden calpol veriliyor? Belki çocuğun o ilaca alerjisi var. Öğretmenleri benim çocuğumun reçeteli ilacını vermiyordu okulda sorumluluktan korktukları için ilaç saati gelince ben okula gidip içiriyordum bu ne rahatlık, bugün calpol veren yarın herşeyi verir. Siz çocuğunuza sizden habersiz kimsenin verdiği ilacı içmemesini öğretmediniz mi?
Siz de ezbere ilaç vermişsiniz, sebep? Çocuğunuzun neyi olduğunu bile bilmiyorsunuz. Belki bir hastalığı var ve sizin verdiğiniz ilaçlar baskılayacak yada daha kötü yapacak.
Kaliteli uyku uyumamıştır, sıcaktan etkilenmiştir, halsiz hissediyordur, mutsuzdur, hastalanmak üzeredir….herşey olabilir.
İnyernetten araştırıp ne öğrenebilirsiniz, orada çocuğunuzun depresyonda olabileceği de yazar kanser olabileceği de….
Hiç doğru davranışlar değil yapılanlar. Çocuğunuzun hastalanması da çok doğal birşey mantıklı davranın. Doğrusunu doktor anlar ve gerekeni söyler
Çok geçmiş olsun Allah şifalar versinKızlar öncelikle ilginiz için çok teşekkür ederim. Az önce okulu aradım yine herhangi bir düşme olayı falan olmamış ama öğlen yemeğine Oturunca bir uyku hali ve halsizlik olmuş öğretmen tedbir amaçlı yarım ölçek calpol verdim ve daha sonra uyuttum dedi. Sonra oğlumu uyandırdım üşüyorum dedi sanırım grip olacak karnım aç dedi şuan uyanık uyku hali yok konuşuyor birde boğazından hırr sesi geliyor boğazları tahriş olmuş gibi eşim geliyor ben yinede götürücem hastaneye ama şimdi iyi çok şükür Rabbime..
Kac saat once esim geliyor simdi gidicez dediniz hala gitmemissiniz. Ben olsam taksiye biner giderdim kendi kendime teshis koymak yerineKızlar öncelikle ilginiz için çok teşekkür ederim. Az önce okulu aradım yine herhangi bir düşme olayı falan olmamış ama öğlen yemeğine Oturunca bir uyku hali ve halsizlik olmuş öğretmen tedbir amaçlı yarım ölçek calpol verdim ve daha sonra uyuttum dedi. Sonra oğlumu uyandırdım üşüyorum dedi sanırım grip olacak karnım aç dedi şuan uyanık uyku hali yok konuşuyor birde boğazından hırr sesi geliyor boğazları tahriş olmuş gibi eşim geliyor ben yinede götürücem hastaneye ama şimdi iyi çok şükür Rabbime..
Kızlar öncelikle ilginiz için çok teşekkür ederim. Az önce okulu aradım yine herhangi bir düşme olayı falan olmamış ama öğlen yemeğine Oturunca bir uyku hali ve halsizlik olmuş öğretmen tedbir amaçlı yarım ölçek calpol verdim ve daha sonra uyuttum dedi. Sonra oğlumu uyandırdım üşüyorum dedi sanırım grip olacak karnım aç dedi şuan uyanık uyku hali yok konuşuyor birde boğazından hırr sesi geliyor boğazları tahriş olmuş gibi eşim geliyor ben yinede götürücem hastaneye ama şimdi iyi çok şükür Rabbime..
Şu mesajın çok benzerini yazmaya gelmiştim.Çocuğun ateşi yokken neden calpol veriliyor? Belki çocuğun o ilaca alerjisi var. Öğretmenleri benim çocuğumun reçeteli ilacını vermiyordu okulda sorumluluktan korktukları için ilaç saati gelince ben okula gidip içiriyordum bu ne rahatlık, bugün calpol veren yarın herşeyi verir. Siz çocuğunuza sizden habersiz kimsenin verdiği ilacı içmemesini öğretmediniz mi?
Siz de ezbere ilaç vermişsiniz, sebep? Çocuğunuzun neyi olduğunu bile bilmiyorsunuz. Belki bir hastalığı var ve sizin verdiğiniz ilaçlar baskılayacak yada daha kötü yapacak.
Kaliteli uyku uyumamıştır, sıcaktan etkilenmiştir, halsiz hissediyordur, mutsuzdur, hastalanmak üzeredir….herşey olabilir.
İnyernetten araştırıp ne öğrenebilirsiniz, orada çocuğunuzun depresyonda olabileceği de yazar kanser olabileceği de….
Hiç doğru davranışlar değil yapılanlar. Çocuğunuzun hastalanması da çok doğal birşey mantıklı davranın. Doğrusunu doktor anlar ve gerekeni söyler
Tedbir amacli calpol ne demek?Kızlar öncelikle ilginiz için çok teşekkür ederim. Az önce okulu aradım yine herhangi bir düşme olayı falan olmamış ama öğlen yemeğine Oturunca bir uyku hali ve halsizlik olmuş öğretmen tedbir amaçlı yarım ölçek calpol verdim ve daha sonra uyuttum dedi. Sonra oğlumu uyandırdım üşüyorum dedi sanırım grip olacak karnım aç dedi şuan uyanık uyku hali yok konuşuyor birde boğazından hırr sesi geliyor boğazları tahriş olmuş gibi eşim geliyor ben yinede götürücem hastaneye ama şimdi iyi çok şükür Rabbime..
Mesela oğlumun çok yaygın kullanılan calpol tarzı bir ilaç ve türevlerine ciddi alerjisi var, vücudunun yarısı felç gibi oluyor, istemsizce vücudunun diğer yanı seğiriyor titriyor, halüsinasyon görüyor bilinçsiz davranıyor…..ben okula bunu bildirdiğimde siz isteseniz bile biz herhangi bir ilaç vermiyoruz dediler.Öncelikle geçmiş olsun inşallah önemli bir şey değildir.
Şu mesajın çok benzerini yazmaya gelmiştim.
Öğretmeni ve okul yönetimini kesinlikle uyarın. Çocuğun ilaca alerjisi olsa ne olacaktı? Kreşler normalde böyle şeylere müsade etmez yaptığı çok tehlikeli.
Okul tercihinizi bi gözden geçirin.
Biz reçeteli ilaç okul saatine geliyorsa eğer her gün yeni dilekçeyle ilacı gönderiyoruz iznimizin olduğuna dair ve mobil uygulamanın ilaç takip kısmına işleniyor. Başka türlü asla vermezler.
Oğlumu arı sokmuştu bir kere o zaman bile alerjisi var mı diye aramışlardı hemen. Çocuk arkadaşıyla yan yana geçerken çarpışsa anında haberimiz olur.
Dün bi ara öyleydi ama uykudan sonra ve sabah gayet iyiydi. Okulda tekrar olmuş bugün sabah aynısı olsa kesinlikle göndermezdim zatenAyrıca hastalık belirtileri gösteren çocuğu okula neden yolluyorsunuz? Belki bulaşıcı birşey, bir sürü çocuğu hasta etme ihtimali hiç aklınıza gelmedimi ya. Pandemi döneminde bile böyle duyarsız davranan bir anne….çok şaşırdım ve kınadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?