Çocuk Hastalıkları Çocuğuma ne oldu..

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
mutlaka kan tahlili iste vitaminlerine baktır sağlıkçı olarak yazıyorum vitamin eksikliği hem yorgunluk yapar hem başka hastalıklara yol açar
Möllers balık yağı veriyorum onun yan etkisi olur mu cnm acaba
 
Öğretmen ne hakla size sormadan çocuğa ilaç verip uyutuyor, şok oldum şu an ne münasebet yani. Belki arkadaşların dediği gibi çocuk darbe aldı kafasina veya beklenmedik bir şey? Neye binaen ilacı dayamış
Normalde okulda uyku saatleri var ama benim oğlum uyuyan bir çocuk değil dün mesela halsizdi ama uyuduktan sonra evde kalktı oynadı bugün aşırı bir yorgunluk var üzerinde
 
Kızlar merhaba oğlum iki gündür halsiz dün kreşten geldi hemen uyudu uyandı iyiydi bugün tekrar okula gitti okulda uyumayan çocuk 1 saatten fazla uyumuş öğretmen calpol vermiş şimdi eve geldi gözleri gidiyor adını söylüyorum halsiz her dakka uyumaya meyilli duş aldırdım ilaç verdim uyudu normalde çok aktif ateşi yok şuan babası gelince hastaneye gidicez ama korkuyorum sizin başınızada geldimi hiç solgun gibi birde İnternete yazdım bir sürü hastalık çıkıyor elim ayağıma dolandı şuan uyuyor yıkadım çok korkuyorum.. Hastaneye götürücem lütfen kırıcı şeyler yazmayın
Ay internette sakın hastalık araştırmayın SAKIN. İnsan manyak oluyor orda yazılanları gördükçe. Burnum kaşınıyor yazsan “BURUN KAŞINTISI KALP KRİZİ HABERCİSİ” falan yazıyor🤦🏻‍♀️ Önemli bir şey değildir inşallah siz içinizi ferah tutun iyi düşünün iyi olsun.
 
Ay internette sakın hastalık araştırmayın SAKIN. İnsan manyak oluyor orda yazılanları gördükçe. Burnum kaşınıyor yazsan “BURUN KAŞINTISI KALP KRİZİ HABERCİSİ” falan yazıyor🤦🏻‍♀️ Önemli bir şey değildir inşallah siz içinizi ferah tutun iyi düşünün iyi olsun.
Evet cnm az önce şok oldum zaten.. İnşallah kötü bir şey yoktur inşallah 🤲
 
Halsiz ve başını sürek sıraya koyuyor dedi hoca bir problem olur mu ilaç vermekte önlem amaçlı verdim dedi
sakın ve sakın ateşi olmayan çocuğa calpol vb ateş düşürücü vermeyin. Çok yanlış. Doktor mu da bu kadar rahat verelim diyor
 
Siz şu an hiçbir ilaç vs vermeyin. Ateşi yokmuş zaten. Calpol verme amacı ne öğretmenin anlamadım. Hatta balık yağını da sorun ne verdiyseniz bu kaç gün. Yetişkin değil bu çocuk yani ilaç verirken sorsun bir dahakine. Böyle durumlarda arasın hatta hemen. Direkt doktora gidin. Tüm tahlillerini yaptırın tansiyonuna bile baksınlar. Çok geçmiş olsun.
 
allah göstermesin
calpolü ben de anlamadım neden ateşi olmadığı halde verdiniz ama daha da vermeyin başka bir şey
sonucu bize de yazın mutlaka
pankek falan istemiş yemiş, demek ki yemek falan aşırı iştahsızlık yok
inşallah hiçbir şeyi yoktur yavrunun
 
Normalde okulda uyku saatleri var ama benim oğlum uyuyan bir çocuk değil dün mesela halsizdi ama uyuduktan sonra evde kalktı oynadı bugün aşırı bir yorgunluk var üzerinde
Hastalanacaktır onun halsizliği olabilir.Bazı çocuklar ağrıyan yerini söylemez saklar (oğlum hastaneden iğneden bıktığı için söylemez mesela kolay kolay) mutlaka bir yerinde ağrı vardır.
İki gündür böyle diyorsunuz ona istinaden yazdım,darbe almış olsa şimdiye kadar belli olurdu.
Birde madem çocuğunuz hasta neden gönderdiniz okula,dünde böyle demişsiniz.Öğretmen neden arayıp gelin alın demiyor ilaç veriyor çok tuhaf.
Okullarda sözleşmede özellikle yazar çocuğunuz hastaysa ilacını okulda vermemizi istemeyin diye.
 
Buradan hiç birimiz bilemeyiz ama şifa dileyebiliriz. Öncelikle çok geçmiş olsun. Belki çok sıcakta kalmış olabilir o etkilemiştir ama her halükarda bir hekimle görüşün, o sizi doğru yönlendirecektir.
 
Biraz halsizdi ilaç verdim dedi.
Biraz halsiz dıye calpol veren ogretmenin aklına şaşayım doktorculuk oynamayı seviyorsa tıp okusaydı şaşırmış resmen

Bence bu konuda uyarılmalı

Cocugunuza ne oldugunu doktor soyleyecektır gecmıs olsun
 
Belki yazılmıştır bilmiyorum calpol gibi bazı ilaçlar çocukta uyku yapar. Vücut dinlensin kendini toparlasın diye sanırım. Kızıma ne zaman calpol versem saatlerce uyur, gözünü zor açar. Uyku hali bu yüzden olabilir. İnş önemsiz bir durumdur, çok geçmiş olsun.
 
Benim aklima direk agri kesici olarak verdikleri geldi nedense.
ya çocuk düştü söylemiyorlar yada zaten uyutmak için colpal veriyorlar. ben bile kendi çocuğuma ilaç verirken kırk kere düşünüyorum bunlar milletin çocuğuna kafasına göre ialç veriyor. anneye haber verilmeden hiç bir şet verilemez onay alınmalı.
 
Simdi cevaplar arasinda gordum de. Sizde ates dusurucu vermissiniz. Bu cocuga neden surekli ates dusurucu veriliyor.
Ogretmeni zaten calpol verdigini soylemis. Bunun uzerine siz banyo yaptirip ates dusurucu veriyorsunuz. Neyse birr daha lutfen ilac verirken cok dikkatli olun.
Zaman kaybetmeden acilden giris yapin.
Calpol ve benzeri ilaclar cahiliye doneminde sirf cocuklar huysuzlanmasin aman uyusun diye kullanirdi buyuklerimiz.
And simdi internet caginda genc annelerimizin ve egitmenlerimizin daha bilincli olmasi gerekir.
 
Back