Çocuk Hastalıkları Çocuğuma ne oldu..

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
E herkes burada gittiniz mi diye soruyor cevap yok, ne dedi doktor?
Tekrar bakarsanız cevap verdim dün zaten götürdüm doktora boğazları tahriş dedi ilaç verildi antibiyotik Ve ateş düşürücüler birde serum ama bugünde öksürük başladı kuru öksürük

Yaşı küçük diye yapmadılar ama olmadı yaptırıcam aşırı öksürük vardı sabaha karşı şuan fazla yok
Çok yanlış bi tutum izlemiş hastane, yaşı küçük olunca daha riskli işte. Parkta, kreşte bulaştırıyorlar birbirlerine. Şuan komşularım karı koca aşılı oldukları halde 4 yaşındaki torunlarından covid kaptılar ve çocuk dahil hastanedeler. Öksürüğü de baz almayın covid için ben hiç öksürmeden geçirdim.

allerji de olabilir ama yine de kan tersi yaptırmadan bilemezsin belkide sıcaktan olmuş olabilir ama yinede baktır
Aşırı öksürdü sabaha karşı ya çok moralim bozuk ılık bişeyler içirdim yine götürücem doktora ama bu sefer göğüs doktoruna gidicem

Çok yanlış bi tutum izlemiş hastane, yaşı küçük olunca daha riskli işte. Parkta, kreşte bulaştırıyorlar birbirlerine. Şuan komşularım karı koca aşılı oldukları halde 4 yaşındaki torunlarından covid kaptılar ve çocuk dahil hastanedeler. Öksürüğü de baz almayın covid için ben hiç öksürmeden geçirdim.
Olmadı göğüs hastalıkları doktoruna götürücem öksürük sabah 5 te başladı şimdi yok fazla ılık şeyler içirdim

Back