Çocuğuma karşı neden böyle tahammülsüz oldum ben?

Bende bu yüzden kızıyorum kendine çocuk bu çocukluğunu yapıyor ben neden böyleyim diye başlarda böyle değildim yani iki yıl ücretsiz izindeydim bir şekilde idare ediyordum bunyıl mecburen işe geri döndüm ve evde gem ders anlat hem çocuk bak beni yıprattı gerçekten

Maalesef hadi çocuk yapalım aradan çıksın diye yapılan çocuklar böyle oluyor. Hareketli olmasının sebebi yeterli ilgi ve oyunun verilmemesi ilgiden kastım da çizgi film tablet değil maalesef
Çocuğunuz olduğunda bu yazdıklarınızı tekrar okursunuz umarım. Çocuk yokken hepimiz şunu yapmicam, kızmıcam, etkinlik yapıcam gibi birsürü şey planlıyoruz. Ama gerçekler öyle olmuyor maalesef. Bi yandan çocuk, Bi yandan diğer sorumluluklar insana ağır gelebiliyor,yetersiz hissettirebiliyor,yorabiliyor. Bu kimseyi kötü anne yapmaz. Çocugunu sevmediğini göstermez. İlgisiz olduğunu göstermez.

Hanımefendi sizin söylediğinizi söylemişim bende zaten enerjisini atamadığından bahsediyorum ne demek böyleleri her yerde falan iyi misiniz

Ben üzerime alınmadım çünkü çocuğumu başımdan savmak için eline tablet veren bir anne değilim ben

Ben kimsenin anneliğini eleştirmedim benim de nefret ettiğim düşünce bu doğurmayan konuşmasın neyin tribi bu insanız sonuçta mükemmel olamıyoruz kibarca fikrimi söyledim
siz cok okuyormussunuz ama okudugunuzu anlama problemi var bence. kadin burda neyden bahsetmis sizin yorumlariniz yargilayici ve zaten kucuk ve hareketli bir cocuga yetisememe psikolojisi tasiyan bir anneye yetersizlik hissettiriyor. ve bunu gercekten yasamayan bilemez o kadar da kesin konusuyorum. uzaktan davulun sesi hos gelir. yemediginiz bir meyvenin tadinin eksi yada tatli oldugunu kitaptan okusaniz bile onu deneyimlemeden anlayamazsiniz. kadin cabaliyor ki buna bi cozum arayisinda arastirma halinde. sizin bahsettiginiz turden birisi olsa zaten oyle devam eder ve umursamaz siz dakika bir gol bir yok ilgisiz bilmem ne. ve size aciklama yapiyor bir de. vallahi ben dayanamam ya uzatmak istemiyorum daha fazla

Ben üzerime alınmadım çünkü çocuğumu başımdan savmak için eline tablet veren bir anne değilim ben
Hanımefendi ben biraz genel konuştum çevremde ilgisiz ve üstelik şikayetçi o kadar çok anne var ki ama eğer sizi kıracak bir kelime kullandıysam özür dilerim ben aslında kendi psikolojik durumumu göz önünde bulundurarak anne olmayı tercih etmeyen biriyim demek istediğim de bunu göz önüne alarak anne olmak gerektiği. Hani bireysel değil genel olarak konuştum yanlış anlaşıldım sanırım özür dilerim.

Ben genel anlamda yorum yaptım evet anne değilim ve ilgili bir anne olamayacağımı düşündüğüm için anne olmuyorum

trambolin alabilecek durumunuz varmi? o aylarda acayip enerji harcatiyor, ziplamayida seviyordur zaten donem olarak.
bende bu oyundan oyuna kosma durumunundan o aylarda cok bunalmistim, cok bunaldigimda onune legenle su koyup oyuncaklarini yikatiyordum, hem enerjisini alir hemde baya oyaliyor.
bazen cok bunalip yere yatiyordum ustume falan atliyordu en azindan sirtim yer yuzu goruyor diye öyle oynuyordum
masanin etrafina bez gerin cadir yapin acayip zaman harciyolar onda da.
sizinde biraz oturma şansiniz olur eger yapmiyorsaniz bunlari deneyin.

Kesinlikle aynı benimki de böyle yorgunluk yok

Hakaretin dibine vurmuşsun allahın yarattığı ailesine nasib ettiği yarulara aradan çıksın diye yapmışlar demişsin şimdideKıvırıyorsun
Sakın bana cevap fln da yazma

Kesinlikle aynı benimki de böyle yorgunluk yok
O yüzden sizi anlıyorum dedim. Yaşamayan bilemez bunu gerçekten. Her şeyi yaparsın ama çocuk yine durmaz yine hareketli. İnsanın sınırlarını zorluyorlar, tahammül kalmıyor.

Oyuncakları yıkama işi balık tutma için kova sular falan koydum önüne sonuç suyu halıya döktü su dökülmedi kendi döktü bir gün el yıkama sabununu aldı halılara boca etti ve ben o esnada yemeğini hazırlıyordum en fazla 15 dk yalnızdı sonuç halıları silmeye kalktım her yer köpük köpük

O yüzden sizi anlıyorum dedim. Yaşamayan bilemez bunu gerçekten. Her şeyi yaparsın ama çocuk yine durmaz yine hareketli. İnsanın sınırlarını zorluyorlar, tahammül kalmıyor.
Yalnız değilim değil mi ben bu halim normal eşimde öyle diyor bırak boşver kasma kendini diyor

Benim bebeğim 8 aylık. Daha yürümüyor bile ama ben bile bazen çok yorulduğumu hissediyorum. Öğretmensiniz sanırım. Benim de eşim öğretmen ve canlı dersin sıkıntısını biz de yaşıyoruz. Bu durumda siz Bir de çocukla ilgilenmeye çalışıyorsunuz. Bunalmanız okadar normal ki.. Kendinize kızmayın. Gaz sancıları, diş çıkarma ağrıları, atak dönemleri nasıl geçtiyse bu süreç de geçecek..

çocuklarin neyi hangi mantikla yaptigini anlamak gercekten çok zor ya
tarambolini deneyin alabilecek gücunüz varsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…