- 3 Mayıs 2015
- 2.526
- 4.099
- 133
- 39
- Konu Sahibi yoruldumya
-
uslübunuz hoş diil, yaşınız küçük sanırım. Biraz kınamak olmuş sizin ki ve bi sürü kişi de begenmiş hayretMaalesef hadi çocuk yapalım aradan çıksın diye yapılan çocuklar böyle oluyor. Hareketli olmasının sebebi yeterli ilgi ve oyunun verilmemesi ilgiden kastım da çizgi film tablet değil maalesef
Kim "sürekli" ve "avazi çiktiği kadar"dan bahs etti? Kimse. Hiç kimse.
Güya pedagojik bilgi vermek adina sanki inat ile milleti yanliş anliyorsun. Mesajimda halbuki gayet nettim. Hakareti bile katiyorsun. Sirf halen hakli çikmak adina.
Bağirmak, ses yükseltmek değilmidir? Aradaki fark?
Yok, arada fark yok. Anlayana saz davul zurna deyip konuyu kapitiyorum. Iyi forumlar.
En son cumlede babaya bunlarin hicbiri yok dediniz ya gozlerim fal tasi gibi acildi. Bizde de durum boyle. Bilen biri varsa nolur yazsin, neden butun nazlar niyazlar tripler anneye? Cocuk babada pamuk gibi, bana gelince birseyler oluyorBen hareketli olduğunu anlatabilmek için söylemiştim kilomu çünkü bebeğim 10. Ayında yürümeye başladı. Ve yemin dahi edebilirim 10 ay boyunca evimin uzun bir koridoru var kucağımda gün içerisinde bazen 2 bazen 3 bazen 4 -5 saat yürüdüm durdum bide oturmak yasaktı otursam bile sürekli hareket halinde olmam lazımdı ben kendim oturunca bile ayağımı bacağımı istem dışı hareket ettiriyordum millet bana gülüyordu inanın yürüsün rahatlarım dedim daha beter oldu bu sefer kendi koşuyor bende arkasından caddede artık milleti umursamıyorum bile öyle hallere giriyorum ki ama babaya bunların hiçbiri yok
Yakın gördüğü için derdini de sizle paylaşıyor.En son cumlede babaya bunlarin hicbiri yok dediniz ya gozlerim fal tasi gibi acildi. Bizde de durum boyle. Bilen biri varsa nolur yazsin, neden butun nazlar niyazlar tripler anneye? Cocuk babada pamuk gibi, bana gelince birseyler oluyor
Troll ya umarım böyle bir çocukla sımanmazsınHıhı okumadığınız belli. Hanımefendi zaten yeterli ilgi ve oyun oynanan çocukların enerjisini atabildiğini söylüyorum bunu ben değil pedagoglar söylüyor yaramaz çocuk yoktur yeterince ilgilenmeyen anne baba vardır
Keşke bazı uzuvlarınızı sadece üstüne oturmak için kullansanız. Fikirlerinize dayanak olarak kullanmasanız.
Ablacım biz hangi topikte neler yazılıyor bilmiyoruz çünkü her topiği her üyeyi takip etme şansımız yok, site kurallarına uygun olmayan yorumlarda altlarındaki şikayet et butonuna basarsanız inceleyip kurallara uymayan bir yorumsa gerekeni yapıyoruz, şikayet et butonuna basmalısınız ki bizim gözümüz kulağımız olunMune abla beni üsluptan dolayı banladın, haklıydın da ama lütfen terbiyesizce hadsizce yorum yazanlara da uygula bu cezayı. Evet ben yorumumda ileri gittim özrümü de diledim hatamı farkettim banı da yedim oturdum ama bu nedir yani hakaretten öte terbiyesizlik bu..!!!
Dün şikayet etmiştim görmediğinizi düşündüğüm için etiketledim teşekkür ederimAblacım biz hangi topikte neler yazılıyor bilmiyoruz çünkü her topiği her üyeyi takip etme şansımız yok, site kurallarına uygun olmayan yorumlarda altlarındaki şikayet et butonuna basarsanız inceleyip kurallara uymayan bir yorumsa gerekeni yapıyoruz, şikayet et butonuna basmalısınız ki bizim gözümüz kulağımız olun
Yaaa demek ben gibiler de var.. ben de dogum ıznınde işten cıkarılıyorum... Pandemide mi oldu? Haklarınızı verdılermı, işe iade accakmısınızYalnız ben böyleyim sanıyordum bende tükendim bıkkınlık bunalmışlık var doğum inzinde işten çıkarılınca tüm suçu çocuğa attım ah uh dese kıyametler koparıyordum çok hareketli sağolsun sabah 9 gece 23 e kadar uyumaz hiç kimsede demezki çok yoruluyorsun ilgilenelim iş teklifi aldım tekrar işe başlamak istedim eşimin sülalesi linç etti sanki çocuğu sokağa atmışım pandemide ne çalışması diye boğuluyorum resmen allah sabır versin bu cahillerden de korusun ve uzak tutsun
Ben 2018 de doğum yaptım oğlum 2 yaşına gelince kasım 2020 de işe başlamak istedim pandemiye takıldım çocuğa bakacak kadın korona çıktı herşey üstüste geldi olmadı şimdide evdesin 2.yap baskılarıYaaa demek ben gibiler de var.. ben de dogum ıznınde işten cıkarılıyorum... Pandemide mi oldu? Haklarınızı verdılermı, işe iade accakmısınız
psikolojikmen hangi süper kahraman acaba? ilk kez duydumPsikolojikmen hazır olmadığım için anne olmuyorum bağıran anne olmamak için pişman olmamak için
Ne tarafa gülüyoruz.. Psikolojik olarak demek istediğimi anlamaman daha komikpsikolojikmen hangi süper kahraman acaba? ilk kez duydum
ben anlamadım demedim ki.Ne tarafa gülüyoruz.. Psikolojik olarak demek istediğimi anlamaman daha komik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?