Çocuğuma bir zarar gelmesinden korkuyorum.

EliSaEyl

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2023
1
0
23
3 aylık hamileyim şu 2. ayı'mda sürekli mide bulantım kusmam karın ağrım kanamam vb. Bunun için doğum doktoruna başvurdum minyonum olduğunu öğrendim bu yüzden düşük tehlikeminde yüksek olduğunu söyledi düşük olmaması için ilaç yazdı ilaçlarımı düzenli alıyordum ama hâlâ ağrım sızım vardı bu 3,4 gündür tüm ağrılarım mide bulantım hepsi birden kesildi sanki hiç hamile değil gibi hissediyorum, çocuğuma bişey olmuşmudur? Doktora gitmeli miyim?

3 aylık hamileyim şu 2. ayı'mda sürekli mide bulantım kusmam karın ağrım kanamam vb. Bunun için doğum doktoruna başvurdum minyonum olduğunu öğrendim bu yüzden düşük tehlikeminde yüksek olduğunu söyledi düşük olmaması için ilaç yazdı ilaçlarımı düzenli alıyordum ama hâlâ ağrım sızım vardı bu 3,4 gündür tüm ağrılarım mide bulantım hepsi birden kesildi sanki hiç hamile değil gibi hissediyorum, çocuğuma bişey olmuşmudur? Doktora gitmeli miyim?
Bende de 3 gündüz az az kahverengi akıntım var acile gitsem ne diyecekler ne yapacaklar nasıl muayene edecekler diye korkuyorum bir de gidip gelene kadar çok yoruluyorum. Ben de napsam bilemedim 5 haftalık benim de 🥹neredeyse 1 haftadır da alt karnımda adet olacak hissim var ağrı tarzında her adet zamanı olduğu gibi

Her belirti kaybolması kötü bir sonuca işaret değildir kendinizi üzmeyin. Benim de tek belietim göğüs ağrısıyken 10.haftada birden kesildi boş hissettim kendimi. Ama bebeğim gayet iyiydi çok şükür. Stres o kadar çok etkiliyor ki bebeğin sağlığını. Doktorum içeceğin sigaradan çok stres bebeğe zarar veriyor öyle düşün demişti. Seni çok iyi anlıyorum benim de bir düşüğüm vardı, bu gebeliğimde 4 ay bebeğimle bağ kurmadım. Sanki kötü bişey olacakmış diye düşünüp uzak tuttum kendimi, karnımı bile okşamadım. Ama şimdi çok pişmanım. İnşallah yakın zamanda hareket hissetmeye başlayınca rahatlayacaksın. İnşallah sağ salim kucağına almak nasip olur, eğer rızkı varsa ne yaparsan yap doğacak ama yoksa da ne yaparsak yapalım doğmayacak. Rabbim hayırlı rızıklar yazmış olsun 💕

Allah korusun hemen kötü düşünme suan bende 11. Haftama doğru gidiyorum hala fazla bulantım var kusmam var göğüs ağrısı cabası ama gecenlerde sabahtan aksama kadar belirtilerim gitti bulantım falan yok korktum hemen doktorumu aradım telaş yapma dedi baktın bugün hala yok yarın gel içine sinsin bi bakalım dedi akşamına geri geldi bulantılarım ama gelmeseydi gitcektim ne olur ne olmaza yani ben olsam giderdim allah korusun ne olur ne olmaz

X