Çocuğum vics yedi

Kızlar iyi akşamlar .. çocuğum bir saat kadar önce vics yemiş miktarını bilmiyorum. Kutunun üçte biri doluydu oyuncağına boca etmiş yanaklarında vardı ne kadar yediğini kestiremiyorum o yüzden. Ne yapmalıyım bilgisi olan yazabilir mi

Bunu benim oğlum da yaptı. Kapak açmayı öğrendiğini de bu sayede farkettim. Ağzı yüzü her yeri vicksti temizledim bol su içirdim bir şey yapmadım ne yapılabilir ki bilmiyorum da. Küçük kutu baby vicksler değil mi?

Bunu benim oğlum da yaptı. Kapak açmayı öğrendiğini de bu sayede farkettim. Ağzı yüzü her yeri vicksti temizledim bol su içirdim bir şey yapmadım ne yapılabilir ki bilmiyorum da. Küçük kutu baby vicksler değil mi?
Ne zaman oldu peki yenimi oldu? Evet küçük kutulardan.

Yanlış anlamayın ama ben ilk yorumlara hak verdim herkes başta güzel bir şekilde acile götürün vs diye yorum yapmış hepsine olmaz diyip size kizdiklarinda da çok fazla terslemişsiniz. İmkanınız olmayabilir ama ambulans servisi Türkiye nin her yerine var ve telefonla geliyorlar. Ararsınız gerek olmadığını söylerler burda açıklarsanız sizinle beraber endişelenen insanlar da rahatlar. Ben hamileyim geçen zehirlendim burda acile gitmeli miyim diye konu açtım panikle insanlardan fikir almak geldi aklıma ama tutup da 10 kişi git demesine rağmen yok gitmeyeceğim demedim. Bu arada ailevi sebepleri de düşünüyorum ama yine mantığıma uymuyor ben bebekken sarılık olduğumda babaannem babam annemin beni hastaneye götürmesine izin vermemiş annem eve dönünce dayak yiyeceğini bildigi halde komşudan dolmuş parası alıp götürmüş doktora da durumu anlatıp yatış verdirtmiş. Anneliginizi kimse yargılamıyor ama küçük bir çocuk söz konusu iken tavrınız bana çok yanlış geldi ya da kendinizi yanlış ifade ediyorsunuz

Yanlış anlamayın ama ben ilk yorumlara hak verdim herkes başta güzel bir şekilde acile götürün vs diye yorum yapmış hepsine olmaz diyip size kizdiklarinda da çok fazla terslemişsiniz. İmkanınız olmayabilir ama ambulans servisi Türkiye nin her yerine var ve telefonla geliyorlar. Ararsınız gerek olmadığını söylerler burda açıklarsanız sizinle beraber endişelenen insanlar da rahatlar. Ben hamileyim geçen zehirlendim burda acile gitmeli miyim diye konu açtım panikle insanlardan fikir almak geldi aklıma ama tutup da 10 kişi git demesine rağmen yok gitmeyeceğim demedim. Bu arada ailevi sebepleri de düşünüyorum ama yine mantığıma uymuyor ben bebekken sarılık olduğumda babaannem babam annemin beni hastaneye götürmesine izin vermemiş annem eve dönünce dayak yiyeceğini bildigi halde komşudan dolmuş parası alıp götürmüş doktora da durumu anlatıp yatış verdirtmiş. Anneliginizi kimse yargılamıyor ama küçük bir çocuk söz konusu iken tavrınız bana çok yanlış geldi ya da kendinizi yanlış ifade ediyorsunuz
Bir hanimefendi diyor ki çocuğun elinin altında ne işi vardı, diğeri diyorki cahilce. Evde iki çocuğum var ve yalnızım ne yapacağımı bilemedim internetten araştırırken buraya danışmak geldi aklıma. Size panik halinde ki insana ne işi vardı denir mi ? Bilen biri çıkar diye yazdım buraya ama bilende bilmeyen de geldi. Bilgin varsa yazarsın yoksa susarsın. Biri eczaneyi ara yazmıştı öyle aklım tutulmuşki mutlu oldum hemen aradım onu eleştirmişler. Kadının düşmanı kadın gerçekten. İnsanlar yeterince hassasken sivri dille konuşmanın manası yok. Ben yaşadığım yerde yabancıyım çoğu geceyi yalnız geçirmek zorunda kalan bi insanım çocuklarım konusunda da çok ehvamlıyım. Çocuğun ağzında kokusu bile yoktu aslında ağzına sürdünmü dedim evet dedi o zaman çıldırdım. Annelik bazen delilik olabiliyor herşeye Güler geçerim ama geçmeyen lohusalık gibi bir durum var üzerimde çocuk bakımı konusunda kimseye kendimi eleştirtmem. Kendimde eleştirmem. Bilgin varsa yardımcı olursun olmazsa konuşmazsın. Birde şaşırdığım bişey var yaklaşık 6 senedir girip bakıyorum buraya biri öneri istemişse bilgim varsa cevap veririm yada bişey soracaksam yazarım. Bir grup var her olaya muhalefet her konuda bilgili gerçekten işi gücü yokmu bu insanların merak ediyorum.

X