Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uyudu şimdi başında bekliyorum ne yapacağımı bilemedimAcile götür
Acile goturunKızlar iyi akşamlar .. çocuğum bir saat kadar önce vics yemiş miktarını bilmiyorum. Kutunun üçte biri doluydu oyuncağına boca etmiş yanaklarında vardı ne kadar yediğini kestiremiyorum o yüzden. Ne yapmalıyım bilgisi olan yazabilir mi
Ben cahilim o sebepleAcile goturun
Ben anlamiyorum cocuk nasil vicks yer? Vicks neden cocugun ulasabilecegi yerde?
Ağzına sürüp yememişte olabilir. çoğunu oyuncağına sürmüş ama kestiremiyorum malesef.. bekleyeceğim öyleyse.teşekkürlerÖncelikle telaşlanma 1 gün boyunca bir kusma gaita da değişiklik var mı bir bak , olmadı içim rahat etmez diyorsan acile götür , ne kadar yediği çok önemli yaşı çok önemli çocuğunuzun ?
Kızlar iyi akşamlar .. çocuğum bir saat kadar önce vics yemiş miktarını bilmiyorum. Kutunun üçte biri doluydu oyuncağına boca etmiş yanaklarında vardı ne kadar yediğini kestiremiyorum o yüzden. Ne yapmalıyım bilgisi olan yazabilir mi
Siz yine de ne olur ne olmaz götürün kaç yaşındaAğzına sürüp yememişte olabilir. çoğunu oyuncağına sürmüş ama kestiremiyorum malesef.. bekleyeceğim öyleyse.teşekkürler
2 yaşındaSiz yine de ne olur ne olmaz götürün kaç yaşında
Çok doğru söylüyorsun teşekkürler. Burayada bilen biri vardır içeriğini diye yazdım ama eczane aklıma gelmemişti çok teşekkür ederimHastaneye götürmeyecekse veya götüremeyeceksen, nöbetçi eczaneyi arayıp bilgi al. Sonuç olarak içeriğini eczacılar biliyorlar, olası zararla ilgili bilgileri vardır.
Bu mu mazeretinizBen cahilim o sebeple
Çok doğru söylüyorsun teşekkürler. Burayada bilen biri vardır içeriğini diye yazdım ama eczane aklıma gelmemişti çok teşekkür ederim
Allah razı olsun aradım eczaneyi bi sıkıntı olmayacağını söyledi bu gece uyuyamayacaktım yoksa. Gerçekten çok teşekkür ediyorumBuradan bilen birine denk gelmek çok zor, eczaneyi arayıp hangi ürünü yediğini söyle, içeriğindeki içerik ve etken maddelere göre yardımcı olurlar. Emin ol eczaneler benzer şekilde bir sürü kişi danışıyor.
Birincisi mazeret sunmak gibi bi durumda değilim. İkincisi karşında yeterince korkmuş ne yapacağını şaşırmış bir anne var. Üçüncüsüde hangi şartlar altında gerçekleştiğini bilmediğin bi konu hakkında ahkam kesme. Yardımcı olamayacağın konulara burnunu sokup mide bulandırma çeneni kapat. Ben buraya yardım amaçlı konu açtım nasıl çocuk büyüttüğümü kim olduğumu karakterimi hiç bir bok bilmiyorsun eleştiremezsin. Seni Allah’a havale ediyorumBu mu mazeretiniz
Ben sizin yerinizde olsam doktor ağzından bir şey duymadan bu gece yatmam yani ben böyle bir karakterim durmam acile giderim çocuğu kucaklayıp.Allah razı olsun aradım eczaneyi bi sıkıntı olmayacağını söyledi bu gece uyuyamayacaktım yoksa. Gerçekten çok teşekkür ediyorum
E acile gotur diyoruz, ona da yok. Senin hayatin vs detaylari bilmeye gerek yok, her sey ortada zatenBirincisi mazeret sunmak gibi bi durumda değilim. İkincisi karşında yeterince korkmuş ne yapacağını şaşırmış bir anne var. Üçüncüsüde hangi şartlar altında gerçekleştiğini bilmediğin bi konu hakkında ahkam kesme. Yardımcı olamayacağın konulara burnunu sokup mide bulandırma çeneni kapat. Ben buraya yardım amaçlı konu açtım nasıl çocuk büyüttüğümü kim olduğumu karakterimi hiç bir bok bilmiyorsun eleştiremezsin. Seni Allah’a havale ediyorum