Çocuğum vics yedi

Basakcikk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2019
398
320
Kızlar iyi akşamlar .. çocuğum bir saat kadar önce vics yemiş miktarını bilmiyorum. Kutunun üçte biri doluydu oyuncağına boca etmiş yanaklarında vardı ne kadar yediğini kestiremiyorum o yüzden. Ne yapmalıyım bilgisi olan yazabilir mi

Kızlar iyi akşamlar .. çocuğum bir saat kadar önce vics yemiş miktarını bilmiyorum. Kutunun üçte biri doluydu oyuncağına boca etmiş yanaklarında vardı ne kadar yediğini kestiremiyorum o yüzden. Ne yapmalıyım bilgisi olan yazabilir mi
Acile goturun

Ben anlamiyorum cocuk nasil vicks yer? Vicks neden cocugun ulasabilecegi yerde?

Öncelikle telaşlanma 1 gün boyunca bir kusma gaita da değişiklik var mı bir bak , olmadı içim rahat etmez diyorsan acile götür , ne kadar yediği çok önemli yaşı çok önemli çocuğunuzun ? Vicks vazelin kıvamındadır nasıl yutabildi midesi yanmadı mı ? Bence acile bir gidin çocuğunuz küçük gibi geldi .

Miktarı bilmiyorsunuz, fındık tanesinden büyükse zehirlenme ya da halüsinasyon yaşanabilir. Acile gidin

Öncelikle telaşlanma 1 gün boyunca bir kusma gaita da değişiklik var mı bir bak , olmadı içim rahat etmez diyorsan acile götür , ne kadar yediği çok önemli yaşı çok önemli çocuğunuzun ?
Ağzına sürüp yememişte olabilir. çoğunu oyuncağına sürmüş ama kestiremiyorum malesef.. bekleyeceğim öyleyse.teşekkürler

Hastaneye götürmeyecekse veya götüremeyeceksen, nöbetçi eczaneyi arayıp bilgi al. Sonuç olarak içeriğini eczacılar biliyorlar, olası zararla ilgili bilgileri vardır.

Hastaneye götürmeyecekse veya götüremeyeceksen, nöbetçi eczaneyi arayıp bilgi al. Sonuç olarak içeriğini eczacılar biliyorlar, olası zararla ilgili bilgileri vardır.
Çok doğru söylüyorsun teşekkürler. Burayada bilen biri vardır içeriğini diye yazdım ama eczane aklıma gelmemişti çok teşekkür ederim

Çok doğru söylüyorsun teşekkürler. Burayada bilen biri vardır içeriğini diye yazdım ama eczane aklıma gelmemişti çok teşekkür ederim

Buradan bilen birine denk gelmek çok zor, eczaneyi arayıp hangi ürünü yediğini söyle, içeriğindeki içerik ve etken maddelere göre yardımcı olurlar. Emin ol eczaneler benzer şekilde bir sürü kişi danışıyor.

Buradan bilen birine denk gelmek çok zor, eczaneyi arayıp hangi ürünü yediğini söyle, içeriğindeki içerik ve etken maddelere göre yardımcı olurlar. Emin ol eczaneler benzer şekilde bir sürü kişi danışıyor.
Allah razı olsun aradım eczaneyi bi sıkıntı olmayacağını söyledi bu gece uyuyamayacaktım yoksa. Gerçekten çok teşekkür ediyorum

Hastaneye vicks yiyerek gelen çocuk oluyor, genelde 1-4 yaş arası. Miktara göre değişir, ben olsam önlem amaçlı götürürdüm siz bilirsiniz

Bu mu mazeretiniz
Birincisi mazeret sunmak gibi bi durumda değilim. İkincisi karşında yeterince korkmuş ne yapacağını şaşırmış bir anne var. Üçüncüsüde hangi şartlar altında gerçekleştiğini bilmediğin bi konu hakkında ahkam kesme. Yardımcı olamayacağın konulara burnunu sokup mide bulandırma çeneni kapat. Ben buraya yardım amaçlı konu açtım nasıl çocuk büyüttüğümü kim olduğumu karakterimi hiç bir bok bilmiyorsun eleştiremezsin. Seni Allah’a havale ediyorum

Allah razı olsun aradım eczaneyi bi sıkıntı olmayacağını söyledi bu gece uyuyamayacaktım yoksa. Gerçekten çok teşekkür ediyorum
Ben sizin yerinizde olsam doktor ağzından bir şey duymadan bu gece yatmam yani ben böyle bir karakterim durmam acile giderim çocuğu kucaklayıp.

Birincisi mazeret sunmak gibi bi durumda değilim. İkincisi karşında yeterince korkmuş ne yapacağını şaşırmış bir anne var. Üçüncüsüde hangi şartlar altında gerçekleştiğini bilmediğin bi konu hakkında ahkam kesme. Yardımcı olamayacağın konulara burnunu sokup mide bulandırma çeneni kapat. Ben buraya yardım amaçlı konu açtım nasıl çocuk büyüttüğümü kim olduğumu karakterimi hiç bir bok bilmiyorsun eleştiremezsin. Seni Allah’a havale ediyorum
E acile gotur diyoruz, ona da yok. Senin hayatin vs detaylari bilmeye gerek yok, her sey ortada zaten

X