Çocuğum tacize uğramış mıdır? Lütfen yorum yapar mısınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yuh bu nasıl konu. 4 yaşında çocuğu nasıl yalnız birakirsiniz 40 dk hem de. Şimdide yok istismar, yok hiv sacmaliyorsunuz. Niye öğretmenler odasına götürmediniz
Ay delirecegim ya inşallah fake bir konudur. Bir annenin hem de eğitimci bir annenin çocuğuna böyle birşey yapabileceğine inanmıyorum

Parası gider ….

.Ya beni bir sürü kişi kınayacak ve bana kızacak beden çocuğu bıraktın diye ama inanın şartlar bunu gerektiriyor.
Şartlarınızı çocuğunuza göre ayarlamak sizin göreviniz. Bırakın 4 yaşındayı 14 yaşında olsa bırakılmaz arabada. Devrin farkında mısınız? Hayır olsanız böyle büyük bir ihmali yapmazdınız. Empati kuramıycam ve evet kızıcam size çocuğunuza ne yaşattığınızın farkına varın.

Kucukken abimle ben arabadaydik ve babam sadece bir
Kac dk bir yere girmisti biz super zekalar el frenini indirdik bi guzel sonra araba gitti karsidaki insaatin etrafi demirlerle cevrili oraya carpti yani sukur birsey olmadi ama onunden yaya filan gecseydi hapi yutmustuk bence ki sanirim ben 4 abim 6 yasinda filandi bu oldugunda.. ben arabada cocuklari biraksam bile gozumun onundeyse birakirim.. yani gittigim yerden arabayi gormem gerekir yoksa birakmam.

Senin durumunda ise evet aniden gelismis ama oglum arabada deyip gitmen gerekirdi, yiyecegin azar bu dusuncelerden kotu olmazdi bence.

Bu kadar kisa surede tecavuz taciz oldugunu dusunmedim ben, kaka olabilir cocuklarin ic camasirinda yani temizleyememistir o gun.

kadın bunu yüzde 90 ilk kez yapmadı yönetimde konu sahibinin bilgileri vardır en azından ip den ,çocuğunu ihmal ve suistimalden şikayet etmek lazım. bu konu cimere şikayet edilir mi acaba ? bakıma muhtaç yaşta çocuğu arabada yarım saatden fazla tek bırakmak suç olmalı hukukçu arkadaş var mı . birçok ülkede suç olduğunu biliyorum ama ...bu mesajı okuyan konu sahibi yüzde yüz üyelik iptali yapacak isterse fizana gitsin ben şikayet edicem de

Paranoyak olmuşsunuz, Allah aşkına tek bir kanıt yok yahuu..

Keşke o zan altında bıraktığınız işçiler, kadın çocuğunu bıraktı gitti diye polisi arasaydı. O zaman belli olurdu kimin çocuk istismarcısı olduğu. Ya el frenini boşa alsaydı arabayla oynasaydı? Alarm bile çalışsa korkudan mahfolurdu çocuk. Kreşi arayıp ekstra ödeme yapıp çocuğu birine aldırabilirdiniz. Çok mu paranız giderdi?
Okulun da değil yandaki binanın otoparkına bırakmışsınız bir de. Yurt dışında olsaydınız psikolojik değerlendirmeye gönderilir, 2. kez yaptığınızda da sosyal hizmetler çocuğunuzu alırdı elinizden.

Korktuğunuz kadar var. Buforumda okumuştum. Bir anneanne torununa bakıyormuş. Çocuk öğle uykusuna yattıktan sonra binanın altındaki markete gidip geleyim demiş. Herhalde kapının kapanmasından çocuk uyanmış, açık camdan bakacağım derken maalesef düşmüş. Sonuç en kötüsü olmuş. Allah korusun ama belli bir yaşa getirene kadar her şeyi düşünmek lazım.

Madem bu kadar kıtı kıtına yaşıyorsunuz yarım gün değil tam gün çalışın. Çocuğu da kreşe tam gün verirsiniz. Zaten tam gün/yarım gün ücret farkı çok değil ki. Ek ders paranızla da biraz daha rahat yaşarsınız .
Ya da arabayı satıp model küçültmek de bir öneri olabilir.
Ya da sadece haftanın 1 günü bu sorunu yaşadığınız için kreşe +1 gün fazla birakabilirsiniz. Ya da güvenliğiniz bir komşu ile anlaşıp öğlen birkaç saatliğine ona bırakabilirsiniz,yüz lira verirsiniz seve seve bakar.
Ne bileyim, bana her yol haftada bir gün arabada heder olmasindan daha mantıklı geliyor

evet ben anlatmıştım aile dostumuz uzaktan akrabamız... kızı senelerdir hala annesiyle konuşmuyor

8500 kredi ne içindi? Çocuğunuzun her türlü ihtiyacını karşılamak ebeveynlerinin görevi bunun lamı cimi yok!

Ben kasaba gittiğimde çocuk kokudan öğürüyor diye arabadan indirmiyorum zaten max 5 dk sürüyor isim. Arabayı kasabın önüne sıfıra sıfır yanaştırıyorum. Adam başlarda apla tükkanın önünü kapatmayalım sana zahmet diyordu. Kusura bakma kapatmak zorundayım çocuk arabada dedim, gözümü de kapının önündeki arabadan 1 saniye olsun ayırmıyorum zaten. Şimdi alıstı ses çıkarmıyor bana, sayko deli bu diyordur heralde içinden

Böylelerine para candan degerli..

Böylelerine para candan degerli..
İnan incelesen malesef kadin değil kocası cimri çıkar bu hanım da lafını geçirip tam gün kreşe veremeyen biri çıkar burada okuyup para kazanıp kocasının eline sayan bir sürü kadin var. Bu kadar okb li biri çocuğu koca korkusu olmasa orda bırakamazdı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…