• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuğum tacize uğramış mıdır? Lütfen yorum yapar mısınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Akıl yaşta değil baştadır diye boşuna dememişler
Keşke zeka testi yapılsa anne olmadan önce
Bir de millet bu kadına çocuğunu emanet ediyor , inanılır gibi degil
Milana ben de öğretmenim. Benim olmayan çocuklara bile aklım çıkıyor bir şey olacak diye. Kadın kendi çocuğunu arabaya kilitliyor, tövbeler olsun ya. :olamaz:

Arkadaşım bırakacak kimsem yok diyorsun kreşe ver ya da bakıcı tut çocuğuna tüm gün. Ne o öyle 40 dakika tek başına bırakmak bi de hiç gidip bakmamış yav. Hiç mi sınıfta ağırlığınız yok anlamadım 5 dk ara verip baksaydınız gidip bari. Beklerdi heralde öğrencileriniz çok tuhaf ya

derslerim yarı gün sadece nöbet günüm tam gün.
Yani bu çocuğu ilk yalnız birakisin değil !!! Sadece ustalardan dolayı ilk endiselenisin daha önceden endişe bile etmedin yani !!! 👌👌👌 bravo.
Ben sizi savcılığa şikayet edicem umarım yeriniz tespit edilir de çocuğu elinizden alırlar

Arkadaşlar ben öğretmenim.4 yaşında erkek çocuğum var.Kreşe gidiyor.Dün okulumda nöbetçiydim.Oğlum da saat 12 gibi çıktı kreşten.Çocuğu aldım hemen okulumuzun yanında öğretmen evi var oranın park alanına park ettim arabayı.10 ar dakika nöbet tutup çocuğun yanına geliyorum hemen.10 dk nöbet 40 dk ders.Benim de dersim yoktu hep çocuğun yanında olurum sıkıntı olmaz diye düşündüm.tenefüste nöbeti tuttum aşağı inecekken müdür yardımcısı nöbetçi öğretmenleri görevlendirdi.Raporlu öğretmenler vardı çünkü onların yerine derse girmemiz gerekiyordu.Telefonumu çocukta bırakmıştım kapıyı da kilitlemiştim.Bütün bunları 10 dk içinde döneceğim diye yaptım.Oğluma da tembihnettim 10 dk içinde geleceğim oğlum camı açma dedim.
Arka camlar manuel açabiliyor camı.
Mecburen 40 dk derste durdum saniyeleri saydım.Sonra çocuğun yanına indim. Camı açmış ağlamış belli gmsleri sulu. Şimdi Öğretmen evinin bahçesinde de duvar yapan ustalar var.Tipleri hiç de normal görünmüyordu.Ya beni bir sürü kişi kınayacak ve bana kızacak beden çocuğu bıraktın diye ama inanın şartlar bunu gerektiriyor.Bırakacam kimse yok.Şimdi ben korkuyyorum ya bu çocuk anne diye ağlayıl camı açtığında çocupumu alıp götürüp bir yerde bişey yaptılarsa etraf sapık kaynıyor. Çocuğuma sordum sen anne diye bağırınca sana yardım etmek için abiler geldi mi diyorum yok diyor.Ama çocuğun lagına ne kadar güvenebilirim.Veya çocuğuma hiv falan bulaştırdılarsa? bir yerine hafif de olsa kanlatına bulaşmış bir iğne batırmaları yeter.bir ara iğneli sapıklar vardı hatırlarsınız . Çocuğumun kiloduna da baksır gibi kğlodu bubarada hafif kaka bulaşmış silinmiş gibi kaka izi uzun ince hani popo silinince peçeteye bulaşır ya öylr.külodunu yıkamıyorum çocuğun incelettirsem içim anca rahat eder.Ne olur bişeyler deyin kafayı yemek üzereyim.10 dk dan bişey olmazdı ama 40 dakika yoktum çocuğun yanında.
Yaptığınız istismar biliyorsunuz degil mi? Cocugunuzu 40 dk kilitli bir arada tek basina birakamazsiniz. Baska sansim yok diye bisey yok.tam gun gondereceksiniz bakamiyorsaniz krese.

İnanılmaz bir şey. Çocuğun eline telefonu verip arabada kilitli bırakmak. Cahil cühela bile yapmaz,cinsel tacizi hadi geçtim,ya geldiğinizde çocuk arabada olmasa ne yapacaktınız? Bir çözüm bulmak zorundaydınız,can bu,kimseye de emanet edilmez,kendi halinde de bırakılmaz.

Arkadaşlar ben öğretmenim.4 yaşında erkek çocuğum var.Kreşe gidiyor.Dün okulumda nöbetçiydim.Oğlum da saat 12 gibi çıktı kreşten.Çocuğu aldım hemen okulumuzun yanında öğretmen evi var oranın park alanına park ettim arabayı.10 ar dakika nöbet tutup çocuğun yanına geliyorum hemen.10 dk nöbet 40 dk ders.Benim de dersim yoktu hep çocuğun yanında olurum sıkıntı olmaz diye düşündüm.tenefüste nöbeti tuttum aşağı inecekken müdür yardımcısı nöbetçi öğretmenleri görevlendirdi.Raporlu öğretmenler vardı çünkü onların yerine derse girmemiz gerekiyordu.Telefonumu çocukta bırakmıştım kapıyı da kilitlemiştim.Bütün bunları 10 dk içinde döneceğim diye yaptım.Oğluma da tembihnettim 10 dk içinde geleceğim oğlum camı açma dedim.
Arka camlar manuel açabiliyor camı.
Mecburen 40 dk derste durdum saniyeleri saydım.Sonra çocuğun yanına indim. Camı açmış ağlamış belli gmsleri sulu. Şimdi Öğretmen evinin bahçesinde de duvar yapan ustalar var.Tipleri hiç de normal görünmüyordu.Ya beni bir sürü kişi kınayacak ve bana kızacak beden çocuğu bıraktın diye ama inanın şartlar bunu gerektiriyor.Bırakacam kimse yok.Şimdi ben korkuyyorum ya bu çocuk anne diye ağlayıl camı açtığında çocupumu alıp götürüp bir yerde bişey yaptılarsa etraf sapık kaynıyor. Çocuğuma sordum sen anne diye bağırınca sana yardım etmek için abiler geldi mi diyorum yok diyor.Ama çocuğun lagına ne kadar güvenebilirim.Veya çocuğuma hiv falan bulaştırdılarsa? bir yerine hafif de olsa kanlatına bulaşmış bir iğne batırmaları yeter.bir ara iğneli sapıklar vardı hatırlarsınız . Çocuğumun kiloduna da baksır gibi kğlodu bubarada hafif kaka bulaşmış silinmiş gibi kaka izi uzun ince hani popo silinince peçeteye bulaşır ya öylr.külodunu yıkamıyorum çocuğun incelettirsem içim anca rahat eder.Ne olur bişeyler deyin kafayı yemek üzereyim.10 dk dan bişey olmazdı ama 40 dakika yoktum çocuğun yanında.
Bir öğretmen bile böyle sorumsuzca davranıyorsa artık diyeyim.cocugu öyle bi başına bırakmak yerine mutlaka başka bir çözüm bulabilirsiniz..tam gün güzel bir kreşe verseydiniz,ya da araştırıp illahaki bakacak iyi bir hanım bulabilirdiniz ..bi daha yapmayın böyle lütfen..

anlaşıldı hata ettim buraya konu açmakla keyfimden bırakmışım gibi bir anlam çıkıyor yorumlardan cimriliğim de kalmamış.10 bin maaşın 8500 ü sırf kredilere gidiyor ben de bilirim tam gün kreşebırakmayı neyse daha yorum yazmayacağım.Çaresiz kalmak ne demek bir.düşünün bakalım.

Ona göre hesap kitap yapacaksınız, çocuğun güvenliğinden önemli değil mali durumunuz, kreşle programınız doğrultusunda görüşüp nöbetiniz olduğu günler tam gün gönderebilirsiniz. Buradakilere çatmak yerine kendinizi tartın biraz, o çocuğa aracın içinde bir şey olsaydı sizi işiniz,maaşınız,nöbetiniz, ödemeleriniz kurtarmayacaktı, dua edin bir şey olmamış çocuğa her zaman bu kadar şanslı olmayabilirsiniz. Hayatta darlık var, zorluk var kabulüm ama ona göre planlama yapmak zorundasınız. Ya eşinizle ya kreşle ya aileden biriyle bu durumu çözmelisiniz. Yazdığınızdan anladığım kadarıyla her nöbet günü bunu yapmaya devam etme niyetindesiniz yapmayın...

Yeni hesap, konu yine erkek çocuk ve ilk mesajlar tacizle alakalı. Pazartesi hesap açıyorsunuz perşembe böyle endişe ederken buraya mı yazıyorsunuz? Çocuğun arabada 40 dakika kalması ayrı bir problem. Onu geçtim çocuk tacize uğrama endişesi olsa foruma yazayım mı denilir?

İlk konunuz yine takıntılı. Aşı yapılmış gerçekten yapılmış mı?

Ailenizden yardım alın, bir süre yanınızda olsunlar ve o arada siz kendiniz tedavi olun. Çocuğu okula öğretmenler odasına veya derse bile sokabilirdiniz.

Öğretmen çocuğuyuz. Ne koşullarda büyüdük. Allah öğretmenlerin yardımcısı olsun.

Öncelikle 10dkdan bişey olmaz da 40dk yoktum diyosunuz. Bu yanlış olacağı varsa 5dk dan da olur. Lütfen bir daha yapmayın, yanınızda derse götürün öğretmenler odasında başka bi bayan hocaya emanet etseniz belki bundan daha iyi. Bi üstüne başına bakın pantolonu sizin giydirdiğiniz gibi özenli mi giydirilmiş. Yani istismar eden adam tekrar adam akıllı giydirmez hatta hiç giydirmez, Allah muhafaza yaa. Kamera falan yok mu rica etseniz tabi işçileri zan altında bırakacak şekilde de değil.

Neden ogretmenler odasına getiriyorsunuz ki ya da yanınızda sizinle sınıfa girsin. Ben de kızımı okula götürüyorum çoğu zaman ama hiç arabada bırakmak aklıma gelmedi. Çok tehlikeli gerçekten. Ama ben bahsettiğiniz durumun olduğunu hiç zannetmiyorum. Siz biraz fazla kurmuşsunuz kafanızda.

İnanılmaz bir şey. Çocuğun eline telefonu verip arabada kilitli bırakmak. Cahil cühela bile yapmaz,cinsel tacizi hadi geçtim,ya geldiğinizde çocuk arabada olmasa ne yapacaktınız? Bir çözüm bulmak zorundaydınız,can bu,kimseye de emanet edilmez,kendi halinde de bırakılmaz.
Evet ya arabayı kilitlesen bile içerden açılır ki ! Allahım ne igrenc anneler var ya bir de kredi ödüyorum diyor tamam da kocan olacak herif napiyor !!! Madem çocuğunun güvenliğinden çalacaksın 5bine gir krediye. Ay psikolojim bozuldu yeminle

Evet ya arabayı kilitlesen bile içerden açılır ki ! Allahım ne igrenc anneler var ya bir de kredi ödüyorum diyor tamam da kocan olacak herif napiyor !!! Madem çocuğunun güvenliğinden çalacaksın 5bine gir krediye. Ay psikolojim bozuldu yeminle
sensin iğrenç

Idareye durumu anlatıp yanınızda derse götürseniz olmazmiydi. Taciz olmamıştır ama içiniz rahat etsin diye götürün doktora. Kendinizde biraz destek alsanız iyi olur. Çok evhamlısiniz. Çocuğunuza da yansır bu.

Müdür hadi derse hadi nöbete der demez peki efendim diyeceğine insan der ki çocuğum arabada,alıp geleyim. Hiçbir müdür buna hayır demez. Sonra da vay inşaat amelesi bir şey yaptı mı? Sen dua et çocuk yerinde duruyor,inip gitse nolacaktı? Cidden hayret ediyorum insanlara.

Bana tam olarak yaptığının neresinin igrenc olmadığını biraz anlatır mısın ya ? Allah rızası için çok merak ediyorum? Çocuk kaçsa gitse, camdan alınıp götürülse, tecavuz edilse , burada gerçek sen de suçlu hissetmeyecek misin çok samimi soruyorum?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back