Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yönetime google da karşıma çıkan sitedeki benzer konunun linkini atarak şikayetde bulundum baksınlar bakalımFake mı dersin
Olabilir ama aklim almiyor bi anne nasil cocugun ruh sagligine hice sayarak davranabilir? Heleki para gitmesin diye.. kari koca calisip cocaga nasil para bulamiyorlar anlamiyorumİnan incelesen malesef kadin değil kocası cimri çıkar bu hanım da lafını geçirip tam gün kreşe veremeyen biri çıkar burada okuyup para kazanıp kocasının eline sayan bir sürü kadin var. Bu kadar okb li biri çocuğu koca korkusu olmasa orda bırakamazdı
Aşılı konu bu kişinin mıymış ya? Çocuğu kendinden korusun bence.Yeni hesap, konu yine erkek çocuk ve ilk mesajlar tacizle alakalı. Pazartesi hesap açıyorsunuz perşembe böyle endişe ederken buraya mı yazıyorsunuz? Çocuğun arabada 40 dakika kalması ayrı bir problem. Onu geçtim çocuk tacize uğrama endişesi olsa foruma yazayım mı denilir?
İlk konunuz yine takıntılı. Aşı yapılmış gerçekten yapılmış mı?
Ailenizden yardım alın, bir süre yanınızda olsunlar ve o arada siz kendiniz tedavi olun. Çocuğu okula öğretmenler odasına veya derse bile sokabilirdiniz.
Öğretmen çocuğuyuz. Ne koşullarda büyüdük. Allah öğretmenlerin yardımcısı olsun.
Insallah Fake diryönetime google da karşıma çıkan sitedeki benzer konunun linkini atarak şikayetde bulundum baksınlar bakalım
Bence cimerlik bir durum yok. Yeterince korkmuş zaten. Kendisinin tedavi olması şart ama.kadın bunu yüzde 90 ilk kez yapmadı yönetimde konu sahibinin bilgileri vardır en azından ip den ,çocuğunu ihmal ve suistimalden şikayet etmek lazım. bu konu cimere şikayet edilir mi acaba ? bakıma muhtaç yaşta çocuğu arabada yarım saatden fazla tek bırakmak suç olmalı hukukçu arkadaş var mı . birçok ülkede suç olduğunu biliyorum ama ...bu mesajı okuyan konu sahibi yüzde yüz üyelik iptali yapacak isterse fizana gitsin ben şikayet edicem de
Hanimefendi, caresizlik var caresizlik var. Cocuk soz konusu, otesi var mi?? Her zaman ilk dusunmeniz gereken sey cocugunuz. Magdura burunmeyin Allah askina. Isteyen illaki bir cozum bulur. Ogretmenler odasina oturtup eline bir kagit ve boya kalemi verseydiniz. Hizmetlilerden birinden rica etseydiniz isi yoksa yaninda dursun. Mudur yardimcisindan rica etseydiniz odasinda bir kosede oturup resim yapsaydi. Yok disarida birak cocugu mu diyeceklerdi. Ama siz bu birakma isini surekli yapiyormussunuz, bugun uzun surmus sadece. Yani siz uzun suredir cocugu ihmal ediyorsunuz. Insallah o yavrucagin basina bir sey gelmez.anlaşıldı hata ettim buraya konu açmakla keyfimden bırakmışım gibi bir anlam çıkıyor yorumlardan cimriliğim de kalmamış.10 bin maaşın 8500 ü sırf kredilere gidiyor ben de bilirim tam gün kreşebırakmayı neyse daha yorum yazmayacağım.Çaresiz kalmak ne demek bir.düşünün bakalım.
ne konusu acaba merak ettimAşılı konu bu kişinin mıymış ya? Çocuğu kendinden korusun bence.
Çünkü amaç 5 yılda bir ev almak bu daha önemli. Biz bile 30bine yakın gelirimiz var ev kredisine 6 binden girdik sırf kısmayalım diye. Mağdur edebiyatı yapmasın konu sahibi yemezlerOlabilir ama aklim almiyor bi anne nasil cocugun ruh sagligine hice sayarak davranabilir? Heleki para gitmesin diye.. kari koca calisip cocaga nasil para bulamiyorlar anlamiyorum
Sağlık ocağına aşı için götürdüğünde ya yanlış aşı yapıldıysa, ya eski aşı kullanildiysa falan gilanne konusu acaba merak ettim
kendisinin tedavi olması kesinlikle şart, sağlıklı olduğunu düşünmüyorum, aklı başında kimsenin yapmayacaği birşey ve yok çocuğun külodunu incelettireyim , yok çocuğuma hiv bulaştırdılarsa ,yok iğneli sapıklar var o olduysa düşünceleri korkusunun önüne geçmiş. çocuk daha çok korkmuştur ve kendisinin çocukla tek başına kalabilecek mental sağlığa sahip olduğunu düşünmüyorum maalesef çocuğa birşey olmaması çok büyük şansBence cimerlik bir durum yok. Yeterince korkmuş zaten. Kendisinin tedavi olması şart ama.
10 dk bırakma planınız varken bu adamlar orada yok muydu? Buraya bir kadın arabasını park etsin içinde de 4 yaşında çocuğunu bıraksın HIV bulaştırıcı iğnelerimiz hazır, gelince batıralım ya da kaçırıp taciz edelim gibi görünmüyorlar mıydı?Öğretmen evinin bahçesinde de duvar yapan ustalar var.Tipleri hiç de normal görünmüyordu.
Yani çocuğun kakası gelmiş ama tuvalete götüren olmadığı için biraz kaçırmış olamaz değil mi? Siz hariç herkes suçlu. Ben nasıl bu hatayı yaptım kendimi affedemiyorum vicdan azabı çekiyorum diyeceğinize işinde gücünde adamlara iftira atın.Çocuğumun kiloduna da baksır gibi kğlodu bubarada hafif kaka bulaşmış silinmiş gibi
Bunları çocuk ve kredi sorumluluğu alırken hesaplayacaktınız hanımefendi. Arabaya çocuk kilitlemek işe gitmek ne demek ya? Siz iyi değilsinizanlaşıldı hata ettim buraya konu açmakla keyfimden bırakmışım gibi bir anlam çıkıyor yorumlardan cimriliğim de kalmamış.10 bin maaşın 8500 ü sırf kredilere gidiyor ben de bilirim tam gün kreşebırakmayı neyse daha yorum yazmayacağım.Çaresiz kalmak ne demek bir.düşünün bakalım.