Çocuğum tacize uğramış mıdır? Lütfen yorum yapar mısınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnce kaka kalıntısı tarif ediyor ya…
Tipini beğenmedigi insaat iscileri…
Hebele gübele gelip gitmeleri…

Fake konu açacaksanız çocuklar üzerinde senaryo yazarak olmasın ya…

Dehşet içinde okudum yazdıklarınızı, 4 yaşında çocuk arabada bırakılıp 40 dakika derse girilir mi? İnsanlara kızmışsınız ama sizin anlattığınız durum akıllara durgunluk verecek bir şey. Olacak şey var olmayacak şey var lütfen ama. Soruşturma açılacağını bilsem yine de çocuğu orada bırakıp derse falan girmem.

Olabilir ama aklim almiyor bi anne nasil cocugun ruh sagligine hice sayarak davranabilir? Heleki para gitmesin diye.. kari koca calisip cocaga nasil para bulamiyorlar anlamiyorum

Aşılı konu bu kişinin mıymış ya? Çocuğu kendinden korusun bence.

Bence cimerlik bir durum yok. Yeterince korkmuş zaten. Kendisinin tedavi olması şart ama.

Hanimefendi, caresizlik var caresizlik var. Cocuk soz konusu, otesi var mi?? Her zaman ilk dusunmeniz gereken sey cocugunuz. Magdura burunmeyin Allah askina. Isteyen illaki bir cozum bulur. Ogretmenler odasina oturtup eline bir kagit ve boya kalemi verseydiniz. Hizmetlilerden birinden rica etseydiniz isi yoksa yaninda dursun. Mudur yardimcisindan rica etseydiniz odasinda bir kosede oturup resim yapsaydi. Yok disarida birak cocugu mu diyeceklerdi. Ama siz bu birakma isini surekli yapiyormussunuz, bugun uzun surmus sadece. Yani siz uzun suredir cocugu ihmal ediyorsunuz. Insallah o yavrucagin basina bir sey gelmez.
.

Olabilir ama aklim almiyor bi anne nasil cocugun ruh sagligine hice sayarak davranabilir? Heleki para gitmesin diye.. kari koca calisip cocaga nasil para bulamiyorlar anlamiyorum
Çünkü amaç 5 yılda bir ev almak bu daha önemli. Biz bile 30bine yakın gelirimiz var ev kredisine 6 binden girdik sırf kısmayalım diye. Mağdur edebiyatı yapmasın konu sahibi yemezler

Bence cimerlik bir durum yok. Yeterince korkmuş zaten. Kendisinin tedavi olması şart ama.
kendisinin tedavi olması kesinlikle şart, sağlıklı olduğunu düşünmüyorum, aklı başında kimsenin yapmayacaği birşey ve yok çocuğun külodunu incelettireyim , yok çocuğuma hiv bulaştırdılarsa ,yok iğneli sapıklar var o olduysa düşünceleri korkusunun önüne geçmiş. çocuk daha çok korkmuştur ve kendisinin çocukla tek başına kalabilecek mental sağlığa sahip olduğunu düşünmüyorum maalesef çocuğa birşey olmaması çok büyük şans

Öğretmen evinin bahçesinde de duvar yapan ustalar var.Tipleri hiç de normal görünmüyordu.
10 dk bırakma planınız varken bu adamlar orada yok muydu? Buraya bir kadın arabasını park etsin içinde de 4 yaşında çocuğunu bıraksın HIV bulaştırıcı iğnelerimiz hazır, gelince batıralım ya da kaçırıp taciz edelim gibi görünmüyorlar mıydı?

Oradaydılar ve o zaman size zararlı görünmediler ama siz 40 dk boyunca çocuğun yanına gelemeyince suçluluk duygunuzu bu gariban adamlara yansıttınız.
Çocuğumun kiloduna da baksır gibi kğlodu bubarada hafif kaka bulaşmış silinmiş gibi
Yani çocuğun kakası gelmiş ama tuvalete götüren olmadığı için biraz kaçırmış olamaz değil mi? Siz hariç herkes suçlu. Ben nasıl bu hatayı yaptım kendimi affedemiyorum vicdan azabı çekiyorum diyeceğinize işinde gücünde adamlara iftira atın.

Bunları çocuk ve kredi sorumluluğu alırken hesaplayacaktınız hanımefendi. Arabaya çocuk kilitlemek işe gitmek ne demek ya? Siz iyi değilsiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…