Sizde anksiyete var mı? Anksiyete olan biri çocuğu oraya bırakmaz.asla asla yapmam anksiyetem tavan yaptı çok korkuyorum zaten olan oldu kötü şeyler oldu diye düşünüyorum belki ordan bir adam almış kucağına götürmüştür bem çocuğumda sevgi dolu sarılır okula götürdüpümde erkek kız fark etmez kim kucak açsa koşar sarılır.yani adamın niri alsa götürse bağırmaz da.ya adamın biri alıp götürdü bir iekilde istismar ettiyse geri geririp bıraktıysa? yani ille de tam tecavüz edecek diye bişey yok anladınız işte demeye dili varmıyor.
Çocukla giderse idareye yaranamam diye korkmuşturÇocuğu inip arabadan alıp derse girseniz bu kadar da ne siz ne de çocuğunuz yıpranmazdı. Yalnız inşaat işçilerini potansiyel sapık olarak görmeniz de çok iğrenç
On dakika birakmaniz da normal değil. Nöbet gunüne özel oğleden sonra icin komşu falan ayarlayın. En kotü alın okula getirin daha iyiArkadaşlar ben öğretmenim.4 yaşında erkek çocuğum var.Kreşe gidiyor.Dün okulumda nöbetçiydim.Oğlum da saat 12 gibi çıktı kreşten.Çocuğu aldım hemen okulumuzun yanında öğretmen evi var oranın park alanına park ettim arabayı.10 ar dakika nöbet tutup çocuğun yanına geliyorum hemen.10 dk nöbet 40 dk ders.Benim de dersim yoktu hep çocuğun yanında olurum sıkıntı olmaz diye düşündüm.tenefüste nöbeti tuttum aşağı inecekken müdür yardımcısı nöbetçi öğretmenleri görevlendirdi.Raporlu öğretmenler vardı çünkü onların yerine derse girmemiz gerekiyordu.Telefonumu çocukta bırakmıştım kapıyı da kilitlemiştim.Bütün bunları 10 dk içinde döneceğim diye yaptım.Oğluma da tembihnettim 10 dk içinde geleceğim oğlum camı açma dedim.
Arka camlar manuel açabiliyor camı.
Mecburen 40 dk derste durdum saniyeleri saydım.Sonra çocuğun yanına indim. Camı açmış ağlamış belli gmsleri sulu. Şimdi Öğretmen evinin bahçesinde de duvar yapan ustalar var.Tipleri hiç de normal görünmüyordu.Ya beni bir sürü kişi kınayacak ve bana kızacak beden çocuğu bıraktın diye ama inanın şartlar bunu gerektiriyor.Bırakacam kimse yok.Şimdi ben korkuyyorum ya bu çocuk anne diye ağlayıl camı açtığında çocupumu alıp götürüp bir yerde bişey yaptılarsa etraf sapık kaynıyor. Çocuğuma sordum sen anne diye bağırınca sana yardım etmek için abiler geldi mi diyorum yok diyor.Ama çocuğun lagına ne kadar güvenebilirim.Veya çocuğuma hiv falan bulaştırdılarsa? bir yerine hafif de olsa kanlatına bulaşmış bir iğne batırmaları yeter.bir ara iğneli sapıklar vardı hatırlarsınız . Çocuğumun kiloduna da baksır gibi kğlodu bubarada hafif kaka bulaşmış silinmiş gibi kaka izi uzun ince hani popo silinince peçeteye bulaşır ya öylr.külodunu yıkamıyorum çocuğun incelettirsem içim anca rahat eder.Ne olur bişeyler deyin kafayı yemek üzereyim.10 dk dan bişey olmazdı ama 40 dakika yoktum çocuğun yanında.
bende onu anlamadim. okb hastasi birakmaz kaygi endise olur... bu konu sahibinin muhakkak dr a gitmesi gerek ve tedavi edilmesi gerek buyuk ihmal var ortada cocuga uzuldumoğlum 6 yaşında. tam gün çalışıyorum. annem babam yakında olmasına rağmen tv açıyorlar.. kuzenlerine götürüyorlar vs diye çocuğumu borçlarımıza rağmen tam gün koleje verdik... ne demek 40 dk arabada bırakmak. nasıl aksiyete okb felan var sizde ya.... kaygılı bir kadınım. 5dk bile bırakamam arabada yanlız. hayat standartlarınızı düşürüp. araba mı satıyorsunuz napıyorsanız çocuğunuzu tam gün kreşe verin
Bence biraz abartıyorsunuz 4 yaşındaki bi çocuk kendini ifade edebiliyor normal şartlarda yalan söylemiyorsa bence çocuğunuza sormalısınizArkadaşlar ben öğretmenim.4 yaşında erkek çocuğum var.Kreşe gidiyor.Dün okulumda nöbetçiydim.Oğlum da saat 12 gibi çıktı kreşten.Çocuğu aldım hemen okulumuzun yanında öğretmen evi var oranın park alanına park ettim arabayı.10 ar dakika nöbet tutup çocuğun yanına geliyorum hemen.10 dk nöbet 40 dk ders.Benim de dersim yoktu hep çocuğun yanında olurum sıkıntı olmaz diye düşündüm.tenefüste nöbeti tuttum aşağı inecekken müdür yardımcısı nöbetçi öğretmenleri görevlendirdi.Raporlu öğretmenler vardı çünkü onların yerine derse girmemiz gerekiyordu.Telefonumu çocukta bırakmıştım kapıyı da kilitlemiştim.Bütün bunları 10 dk içinde döneceğim diye yaptım.Oğluma da tembihnettim 10 dk içinde geleceğim oğlum camı açma dedim.
Arka camlar manuel açabiliyor camı.
Mecburen 40 dk derste durdum saniyeleri saydım.Sonra çocuğun yanına indim. Camı açmış ağlamış belli gmsleri sulu. Şimdi Öğretmen evinin bahçesinde de duvar yapan ustalar var.Tipleri hiç de normal görünmüyordu.Ya beni bir sürü kişi kınayacak ve bana kızacak beden çocuğu bıraktın diye ama inanın şartlar bunu gerektiriyor.Bırakacam kimse yok.Şimdi ben korkuyyorum ya bu çocuk anne diye ağlayıl camı açtığında çocupumu alıp götürüp bir yerde bişey yaptılarsa etraf sapık kaynıyor. Çocuğuma sordum sen anne diye bağırınca sana yardım etmek için abiler geldi mi diyorum yok diyor.Ama çocuğun lagına ne kadar güvenebilirim.Veya çocuğuma hiv falan bulaştırdılarsa? bir yerine hafif de olsa kanlatına bulaşmış bir iğne batırmaları yeter.bir ara iğneli sapıklar vardı hatırlarsınız . Çocuğumun kiloduna da baksır gibi kğlodu bubarada hafif kaka bulaşmış silinmiş gibi kaka izi uzun ince hani popo silinince peçeteye bulaşır ya öylr.külodunu yıkamıyorum çocuğun incelettirsem içim anca rahat eder.Ne olur bişeyler deyin kafayı yemek üzereyim.10 dk dan bişey olmazdı ama 40 dakika yoktum çocuğun yanında.
40dk icinde imkansiz bunlarin yasanmasi ayrica emin olun cocugunuz da tepki verirdi ve söylerdi size.asla asla yapmam anksiyetem tavan yaptı çok korkuyorum zaten olan oldu kötü şeyler oldu diye düşünüyorum belki ordan bir adam almış kucağına götürmüştür bem çocuğumda sevgi dolu sarılır okula götürdüpümde erkek kız fark etmez kim kucak açsa koşar sarılır.yani adamın niri alsa götürse bağırmaz da.ya adamın biri alıp götürdü bir iekilde istismar ettiyse geri geririp bıraktıysa? yani ille de tam tecavüz edecek diye bişey yok anladınız işte demeye dili varmıyor.
Cebinde hiv virüsüyle gezen inşaat işçisi hayalini kafamda tasvir etmeye çalıştım fakat olmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?