Çocuğum tacize uğramış mıdır? Lütfen yorum yapar mısınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sizde anksiyete var mı? Anksiyete olan biri çocuğu oraya bırakmaz.

Ne siz o dersten bir şey anladınız ne de çocuklar..
Arabam evim yok çocuğumu böyle araba köşelerinde büyüteceksem olmasın daha iyi zaten. Ödemekte zorluk çekeceğiniz kredi altına girip hem çocuğunuza hem kendinize şu eziyeti neden yaparsınız anlamam.
Bu kadar mı kıymetli totonuz? Arabasiz yaşayamaz misiniz?

Sadece nöbet günleri kreşe ekstra ücret ödeme yolunu seçin. İdareye nöbet tutamam deyin. Nobeti yerinize tutan biri olur ek dersinizden onun parasını verin misal.
Ne yapın yapın güvenli bir yol bulun.
Tanımadığınız işçileri sapık ilan ettiniz bir üyenin anneliginizi bilip iğrenç demesini kaldiramadiniz.

Ne okudum ben ya 40dk çocuğu arabada bırakmak nedir ben diğer odada çocuğumu bırakıp tuvalete gidemiyorum şakamı bu bide 10dk bırakıp geliyordum diyorsunuz. İnanamıyorum gerçekten okuduklarıma sizinle alakası olmayan insanların günahlarını alacağınıza bi kendi yaptığınızı düşünün önce yazık yavrum ne kadar korkmuştur ya birde öğretmenim diyorsunuz bu çocuğun psikolojisini hiçmi düşünmediniz yanınızda götürseydiniz acilen bir doktora görünün.

On dakika birakmaniz da normal değil. Nöbet gunüne özel oğleden sonra icin komşu falan ayarlayın. En kotü alın okula getirin daha iyi

Bakın ben köpeğimi bu şekilde arabada bırakmıyorum. Terk edilmiş hissetmesini istemiyorum.
Çocuğumu da bırakmam.
Nöbet günleri hiçbir çözüm bulamıyorsam çocuğumu sınıfa götürmeyi tercih ederim.

bende onu anlamadim. okb hastasi birakmaz kaygi endise olur... bu konu sahibinin muhakkak dr a gitmesi gerek ve tedavi edilmesi gerek buyuk ihmal var ortada cocuga uzuldum

Bence biraz abartıyorsunuz 4 yaşındaki bi çocuk kendini ifade edebiliyor normal şartlarda yalan söylemiyorsa bence çocuğunuza sormalısıniz

Hadi işçilerden biri sapık diğerleridemi sapık. Adamlar çalışıyor sonuçta belli bir işi bitirmek zorundalar. 10 dk biri kaybolsa diğerleri farkeder yani. Çocuğunuzda gelmediğiniz için ağlamış yani ki bu çok normal. Bende o çocuğu neden bıraktınız diyeceğim? Öğretmenler iş yerine çocuklarını götürüyorlar çok şahit oldum. Ana okulunda bir öğretmen 2 yaş bebeğini okulda büyüttü resmen. Yine başka bir öğretmenin çocuğuda çokça yanındaydı. Acaba öğretmen değilmisiniz ? Yani bu ilk defa karşılaşacağınız bir durum olmayacak her seferinde arabada bırakmanız çok tehlikeli.

Konuya inanamadım arabada bekletip bekletip gitmek ne kadar mantıklı olabilir?
Benim kizim da yeni 5 yasina girdi anasinifinda dersi bitince eşim diğer hocalara emanet ediyor veya 1.siniflari okutan arkadasi var onun sınıfına bırakıyor, kendi dersi bitince alıp eve geliyor.
Binbir türlü çözüm yolu var bunun. Arabada nasıl bekletirsiniz?
Ayrıca tacize uğrasa çocuk bunu belli eder rahat rahat durmaz yanınızda siz illaki bir şeyler sezersiniz.

Kaç yıllık okul hayatımda 4 5 kez öğretmenlerimin çocuklarının derse geldiğine şahit oldum. Aklınıza okulun içine öğretmenler odası veya sınıfa almak yerine neden arabada bırakmak geldi? Çocuğun 50 dk boyunca kitli ve yalnız kalıp ağlamasından daha doğal ne olabilir?
Dışarıdaki tehlikelerden çok sizin ihmalkarlığınız çocuğunuza zarar verir..

40dk icinde imkansiz bunlarin yasanmasi ayrica emin olun cocugunuz da tepki verirdi ve söylerdi size.
Kesinlikle terapiye gitmeniz lazim sezofren bile olabilirsiniz olmayan biseye bu kadar kafaya takmaniz hic normal degil

Herkesin bir boşluğu olabilir bunu anlıyorum, hiç yapmayacağımız şeyler yapabiliriz. Ama siz öyle tepkiler veriyorsunuz ki, yine olsa yine yapacaksınız o kadar çaresizlik içinde konuşuyorsunuz.

Bir daha işiniz olunca arayın kreşi, ben 1 saat sonra gelebileceğim diyin. Kolundan tutup kapıya koyacak değiller. Ya da alacaksınız sınıfa götüreceksiniz. Bunu yapan çok öğretmen var. Çaresiz değilsiniz yani bir yolunu bulursunuz.

Ben bu sitede bu tarz konularda insanların bu derece rahat iftira atabilmesine şaşırıyorum en çok. Allahtan da mı korkmuyorsunuz? Çocuğunuzda ne sözlü ne fiziksel bir taciz belirtisi yok. Adamlar orda namusuyla ekmek parası peşinde, şüphe oluşturacak en ufak bir durum gelişmemiş. Nasıl taciz ettiler mi diyebilirsiniz?
Siz önce kendinizi tedavi ettirin, kendi çocuğunuza hayrınız yok 50dk arabaya kilitleyip gitmişsiniz bir de başkalarının çocuğuna öğretmenlik yapıyorsunuz. Çocuğunuz sizin yüzünüzden ağladı o arabada niye o kısmını düşünmüyorsunuz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…