Çocuğum tacize uğramış mıdır? Lütfen yorum yapar mısınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hiv bulaşmasını geç de çocuk camı açabiliyorsa tırmanıp çıkıp gidebilirdi de. 4 yaşındaki çocuk konuşuyodur sorsanız siz yokken ne yaptığını söyler. Çocuğu okul müdür yardımcısının ya da kantindeki görevlinin falan yanına bırakmak daha uygun bir seçenek olurdu

derslerim yarı gün sadece nöbet günüm tam gün.

Gittiği kreşe haftada 1 gün tam vereceğim derseniz size ona göre bir fiyat verir bütün hafta tam gün geliyormuş gibi ücret istemezler.
4 yaşındaki çocuğun camı açmayacağım duracağım sözüne nasıl güveniyorsunuz ki. Camı açıp aşağı düşebilir. Arabaya tekrar binemeyeceği için sizi aramaya çıkabilir. Biri camı aç der açar çocuğu alıp götürür.

Bırakacak yeriniz yoksa idarenize söyleyip yanınıza alırdınız. Zaten ders doldurma. Yanınızda etkinlik kitabından bir şeyler yapar. 2 dk başka öğretmen bakarken sınıfa alabilirdiniz çocuğu. Ama bu kadarıda kurgu yani. Fazla suçluluk duymuşsunuz. Sakin olun biraz.

Ne okuduğumu bile idrak etmem zaman aldı. Tedavi olun lütfen ve 4 yaşındaki cocugunuzu bir daha yalnız birakmayin. Bu kadar evhamlisiniz madem iğneli inşaat işçileri vs cocugunuzu nasıl birakabildiniz anlamadım hiç

Aynen sizi kinayip yargilayacagim. 10 dakkadan birsey olmaz da 40 dakkadan birsey olur mantigi nedir ya? 4 yasindaki cocugu 10 dakkada kotu niyetli herkes kacirabilir. Cocuk organ mafyasina gidebilir. Allah size akil fikir versin. Normalde hic boyle yorum yapmam ama cocuklar konusunda hassasim. Size yaziklar olsun o cocugu tek basina birakip birseyler yapmaya gidiyorsunuz. Sonra da ay taciz edilmis midir ay bilmem ne olmus mudur. Olabilir. Bugun sansli oldugunuz icin hic birsey olmamis ta olabilir. Ama sizin ne yaptiginizi goren bir sapik ilerde cocugu kacirabilir.

Cocugun yasadigi travmayi tahmin bile edemiyorum. Ne kadar kotusunuz. Resmen buyuk ihmal var. ve cok kotusunuz. Gercekten. Kirmak icin yazmiyorum ama bile bile 4 yasindaki cocugu tek basina arabada, etrafta sapiklarin olabilecegini bile bile birakip giden bir ana kotu anadir. Allah sizi islah etsin

Cocugunuzu yalniz birakmayin. Kapi kilitli olsa ne yazar. Cami cirar girer adam iceri. Ay o kadar doldum ki durduramiyorum kendimi

Diger korkularinizi da doktor kontroluyle asabilirsiniz.

Yazik ya cokk yazik

Ne caresizligi be? Bu mu buldugun care? Cocugu kilitle arabaya ise git. Tuh yaziklar olsun sana. Bu cocugun basina ne gelir, psikojisi ne olur diye dusunme. Kilitle arabada Allah’a emanet beklesin.

Herkesin ekonomik yuku var. herkesin bi hayati var. ama sizin gibi cocugunu ihmal edenler azinlikta. Ay keske burdan sizi rapor etme sansimiz olsaydi. Siz bu kafayla daha coook bu cocugun psikolojisini bozacaksiniz belli oldu

Çocuğu arabada mı bıraktınız hemde 40 dakika

50 dk çocuğu arabaya kitleyen anne kadar kimse zarar veremez korkmayın.

İşte tam da bu yüzden belirli meslek gruplarında çalışanların her yıl değilse de belirli periyotlarla psikolojik sağlık denetiminden geçmesi gerekiyor. Siz böyle kafalar yaşıyorsunuz ve iddianız o ki öğretmensiniz. Çocuğunuzla ilgili ciddi bir kaygı yaşıyorsanız hastaneye götürüp detaylı muayene ettireceksiniz, kendi anksiyeteniz için de psikolojik destek almanız gerekiyor. Fake olduğunuza inanmak istiyorum.

Tam gün boyunca anladığım kadarıyla nöbet 10 dakika okul nöbeti için gidecekseniz 40 dakika ders çocuğun yanına sonra tekrar tenefus için gidiyorsunuz bu şekilde mi idare etmeyi planlıyorsunuz çocuğunuz gün boyu rezil olacak ve nöbetçi olan öğretmen okuldan dışarı ders saati de olsa gidemezki ,ya müdür yardımcısı bana söylese çocuğum arabada onu alip geliyorum hemen derim kimsede kusura bakmasın bir çocuğun hayatı bu nasıl basiretiniz bağlandı uyari almışsınız ama bu çözüm bulmak için birşeyler yapmalısınız.

Hay okumaz olaydım konuyu. 4 yaşına girmek üzere oğlum var bir dk yalnız başına kalamaz. Zavallım mecburiyetten beklemiş ama kimbilur ne kadar korkup sıkılmıştır. Belli ki ağlamış diyorsunuz bir de. Sebep aramaya gerek var mı ki?? Çocuk bakarken çaresiz kalmak ne demek bilirim. Yanınızda okula götürecek, derse sokacaktiniz. Çözüm sabiyi arabaya kitlemek mi? Ciddi psikolojik sorunlarınızaveya zeka eksikliginiz var. Lütfen destek alin

Veya çocuğuma hiv falan bulaştırdılarsa?

bir yerine hafif de olsa kanlatına bulaşmış bir iğne batırmaları yeter.
Sizin sorunlarınız mı var?
Herşeyden önce, hatta çocuğunuzdan önce siz tedavi olun, bu nasıl bir akıl tutulması?
Bırakma çocuğunu. Ustalardan çok siz zarar vermişsinizdir çocuğunuza. Tiplerine bakıp onlara hmmmss tekin değil dersiniz ama öğretmen halinizle çocuğunuzu 40 dakika kapalı bırakırsınız. Görende sizi eğitimli, kültürlü bi tip sanar ama işte.

Gercekten saka olmali bu yazilanlar .Cocuk yok diyor,sirf insaat iscisi diye milletin gunahini almadan once,4 yasinda cocuk 10 dk bile birakilmaZ kitli arabada!Ya biri carpsa park halinde nasil bi kafa bu?Valla kafayi yemissiniz zaten cocuk birakmak ne arabada

Arabada bırakmak ne alaka ya.ben de öğretmenim,benim de çocuğum 4 yaşında olup anasinifina gitti,çocuğumun öğretmeninin izin alıp gittiği günler oldu aldım çocuğumu sinifima oturttum dersimi isledim,şimdi ilkokula gidiyor yine öğretmeninin tam gün gelemediği günler oldu yine aldım onu da sinifima hem de tam gün isledim dersimi.bir zahmet yanınıza alıp girseydiniz ya derse.idareye çocuğum yalnız durum bu alıp gelmem lazım diyemezsiniz mi?hangi idare 4 yasindaki çocuğun arabada yalnız bırakıldığını duyupta olmaz hocam alamazsınız der cevap veriyorum hiçbirisi.gider alır girerdiniz derse.ha diyelimki olmaz dedi kusura bakmayın çocuğumu almam lazim isterseniz gereken işlemi yapın hakkımda deyip alır gelirsiniz çocuğu.hicbir şey yapamazlardi en fazla azar isitirdiniz hadi manyak bir idare olsun hakkinizda derse girmemekten işlem başlarsın en fazla uyarı çok çok kötü maastan kesme vs alirdiniz(ki çok zor)gerçekten anlayamıyorum çocuğu arabada yalnız bırakırsınız 40 dk ya.basta da 10 dk diye bıraktım diyorsunuz da değil 10 dk 2 dk dite bile bırakılmaz.10 dk yalnız birakacaginiza 10 dk yanınıza okula alın çocuğu,bırakın öğretmenler odasına,ne bileyim bir idarecinin odasına ya da okul hizmetlisi ne söyleyin 10 dk göz kulak olsun,hiçbiri olmadı sizle beraber nöbet tutsun,gezsin koridorda.yemin ediyorum arabaya bir yere gittiğimizde kedim de yanimizdaysa mola verdigimizde onu bile bırakmıyoruz arabada,yanınıza alıyoruz hayret birseysiniz

okb var.çocuğumu 1 dk yalnız bırakacak biri değilim arkadaşlar daha önce de benzer sorumlar çocukla okuşa geldim derse bile girdim ama uyardılar.40 dk deese girme planı yoktu 10 dk içinde gelecektim.
Oto koltuğu var mıydı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…