Arabada bırakmak ne alaka ya.ben de öğretmenim,benim de çocuğum 4 yaşında olup anasinifina gitti,çocuğumun öğretmeninin izin alıp gittiği günler oldu aldım çocuğumu sinifima oturttum dersimi isledim,şimdi ilkokula gidiyor yine öğretmeninin tam gün gelemediği günler oldu yine aldım onu da sinifima hem de tam gün isledim dersimi.bir zahmet yanınıza alıp girseydiniz ya derse.idareye çocuğum yalnız durum bu alıp gelmem lazım diyemezsiniz mi?hangi idare 4 yasindaki çocuğun arabada yalnız bırakıldığını duyupta olmaz hocam alamazsınız der cevap veriyorum hiçbirisi.gider alır girerdiniz derse.ha diyelimki olmaz dedi kusura bakmayın çocuğumu almam lazim isterseniz gereken işlemi yapın hakkımda deyip alır gelirsiniz çocuğu.hicbir şey yapamazlardi en fazla azar isitirdiniz hadi manyak bir idare olsun hakkinizda derse girmemekten işlem başlarsın en fazla uyarı çok çok kötü maastan kesme vs alirdiniz(ki çok zor)gerçekten anlayamıyorum çocuğu arabada yalnız bırakırsınız 40 dk ya.basta da 10 dk diye bıraktım diyorsunuz da değil 10 dk 2 dk dite bile bırakılmaz.10 dk yalnız birakacaginiza 10 dk yanınıza okula alın çocuğu,bırakın öğretmenler odasına,ne bileyim bir idarecinin odasına ya da okul hizmetlisi ne söyleyin 10 dk göz kulak olsun,hiçbiri olmadı sizle beraber nöbet tutsun,gezsin koridorda.yemin ediyorum arabaya bir yere gittiğimizde kedim de yanimizdaysa mola verdigimizde onu bile bırakmıyoruz arabada,yanınıza alıyoruz hayret birseysiniz