• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuğum tacize uğramış mıdır? Lütfen yorum yapar mısınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
asla asla yapmam anksiyetem tavan yaptı çok korkuyorum zaten olan oldu kötü şeyler oldu diye düşünüyorum belki ordan bir adam almış kucağına götürmüştür bem çocuğumda sevgi dolu sarılır okula götürdüpümde erkek kız fark etmez kim kucak açsa koşar sarılır.yani adamın niri alsa götürse bağırmaz da.ya adamın biri alıp götürdü bir iekilde istismar ettiyse geri geririp bıraktıysa? yani ille de tam tecavüz edecek diye bişey yok anladınız işte demeye dili varmıyor.
Sizde anksiyete var mı? Anksiyete olan biri çocuğu oraya bırakmaz.

Ne siz o dersten bir şey anladınız ne de çocuklar..
Arabam evim yok çocuğumu böyle araba köşelerinde büyüteceksem olmasın daha iyi zaten. Ödemekte zorluk çekeceğiniz kredi altına girip hem çocuğunuza hem kendinize şu eziyeti neden yaparsınız anlamam.
Bu kadar mı kıymetli totonuz? Arabasiz yaşayamaz misiniz?

Sadece nöbet günleri kreşe ekstra ücret ödeme yolunu seçin. İdareye nöbet tutamam deyin. Nobeti yerinize tutan biri olur ek dersinizden onun parasını verin misal.
Ne yapın yapın güvenli bir yol bulun.
Tanımadığınız işçileri sapık ilan ettiniz bir üyenin anneliginizi bilip iğrenç demesini kaldiramadiniz.

Ne okudum ben ya 40dk çocuğu arabada bırakmak nedir ben diğer odada çocuğumu bırakıp tuvalete gidemiyorum şakamı bu bide 10dk bırakıp geliyordum diyorsunuz. İnanamıyorum gerçekten okuduklarıma sizinle alakası olmayan insanların günahlarını alacağınıza bi kendi yaptığınızı düşünün önce yazık yavrum ne kadar korkmuştur ya birde öğretmenim diyorsunuz bu çocuğun psikolojisini hiçmi düşünmediniz yanınızda götürseydiniz acilen bir doktora görünün.

Arkadaşlar ben öğretmenim.4 yaşında erkek çocuğum var.Kreşe gidiyor.Dün okulumda nöbetçiydim.Oğlum da saat 12 gibi çıktı kreşten.Çocuğu aldım hemen okulumuzun yanında öğretmen evi var oranın park alanına park ettim arabayı.10 ar dakika nöbet tutup çocuğun yanına geliyorum hemen.10 dk nöbet 40 dk ders.Benim de dersim yoktu hep çocuğun yanında olurum sıkıntı olmaz diye düşündüm.tenefüste nöbeti tuttum aşağı inecekken müdür yardımcısı nöbetçi öğretmenleri görevlendirdi.Raporlu öğretmenler vardı çünkü onların yerine derse girmemiz gerekiyordu.Telefonumu çocukta bırakmıştım kapıyı da kilitlemiştim.Bütün bunları 10 dk içinde döneceğim diye yaptım.Oğluma da tembihnettim 10 dk içinde geleceğim oğlum camı açma dedim.
Arka camlar manuel açabiliyor camı.
Mecburen 40 dk derste durdum saniyeleri saydım.Sonra çocuğun yanına indim. Camı açmış ağlamış belli gmsleri sulu. Şimdi Öğretmen evinin bahçesinde de duvar yapan ustalar var.Tipleri hiç de normal görünmüyordu.Ya beni bir sürü kişi kınayacak ve bana kızacak beden çocuğu bıraktın diye ama inanın şartlar bunu gerektiriyor.Bırakacam kimse yok.Şimdi ben korkuyyorum ya bu çocuk anne diye ağlayıl camı açtığında çocupumu alıp götürüp bir yerde bişey yaptılarsa etraf sapık kaynıyor. Çocuğuma sordum sen anne diye bağırınca sana yardım etmek için abiler geldi mi diyorum yok diyor.Ama çocuğun lagına ne kadar güvenebilirim.Veya çocuğuma hiv falan bulaştırdılarsa? bir yerine hafif de olsa kanlatına bulaşmış bir iğne batırmaları yeter.bir ara iğneli sapıklar vardı hatırlarsınız . Çocuğumun kiloduna da baksır gibi kğlodu bubarada hafif kaka bulaşmış silinmiş gibi kaka izi uzun ince hani popo silinince peçeteye bulaşır ya öylr.külodunu yıkamıyorum çocuğun incelettirsem içim anca rahat eder.Ne olur bişeyler deyin kafayı yemek üzereyim.10 dk dan bişey olmazdı ama 40 dakika yoktum çocuğun yanında.
On dakika birakmaniz da normal değil. Nöbet gunüne özel oğleden sonra icin komşu falan ayarlayın. En kotü alın okula getirin daha iyi

Bakın ben köpeğimi bu şekilde arabada bırakmıyorum. Terk edilmiş hissetmesini istemiyorum.
Çocuğumu da bırakmam.
Nöbet günleri hiçbir çözüm bulamıyorsam çocuğumu sınıfa götürmeyi tercih ederim.

oğlum 6 yaşında. tam gün çalışıyorum. annem babam yakında olmasına rağmen tv açıyorlar.. kuzenlerine götürüyorlar vs diye çocuğumu borçlarımıza rağmen tam gün koleje verdik... ne demek 40 dk arabada bırakmak. nasıl aksiyete okb felan var sizde ya.... kaygılı bir kadınım. 5dk bile bırakamam arabada yanlız. hayat standartlarınızı düşürüp. araba mı satıyorsunuz napıyorsanız çocuğunuzu tam gün kreşe verin
bende onu anlamadim. okb hastasi birakmaz kaygi endise olur... bu konu sahibinin muhakkak dr a gitmesi gerek ve tedavi edilmesi gerek buyuk ihmal var ortada cocuga uzuldum

Arkadaşlar ben öğretmenim.4 yaşında erkek çocuğum var.Kreşe gidiyor.Dün okulumda nöbetçiydim.Oğlum da saat 12 gibi çıktı kreşten.Çocuğu aldım hemen okulumuzun yanında öğretmen evi var oranın park alanına park ettim arabayı.10 ar dakika nöbet tutup çocuğun yanına geliyorum hemen.10 dk nöbet 40 dk ders.Benim de dersim yoktu hep çocuğun yanında olurum sıkıntı olmaz diye düşündüm.tenefüste nöbeti tuttum aşağı inecekken müdür yardımcısı nöbetçi öğretmenleri görevlendirdi.Raporlu öğretmenler vardı çünkü onların yerine derse girmemiz gerekiyordu.Telefonumu çocukta bırakmıştım kapıyı da kilitlemiştim.Bütün bunları 10 dk içinde döneceğim diye yaptım.Oğluma da tembihnettim 10 dk içinde geleceğim oğlum camı açma dedim.
Arka camlar manuel açabiliyor camı.
Mecburen 40 dk derste durdum saniyeleri saydım.Sonra çocuğun yanına indim. Camı açmış ağlamış belli gmsleri sulu. Şimdi Öğretmen evinin bahçesinde de duvar yapan ustalar var.Tipleri hiç de normal görünmüyordu.Ya beni bir sürü kişi kınayacak ve bana kızacak beden çocuğu bıraktın diye ama inanın şartlar bunu gerektiriyor.Bırakacam kimse yok.Şimdi ben korkuyyorum ya bu çocuk anne diye ağlayıl camı açtığında çocupumu alıp götürüp bir yerde bişey yaptılarsa etraf sapık kaynıyor. Çocuğuma sordum sen anne diye bağırınca sana yardım etmek için abiler geldi mi diyorum yok diyor.Ama çocuğun lagına ne kadar güvenebilirim.Veya çocuğuma hiv falan bulaştırdılarsa? bir yerine hafif de olsa kanlatına bulaşmış bir iğne batırmaları yeter.bir ara iğneli sapıklar vardı hatırlarsınız . Çocuğumun kiloduna da baksır gibi kğlodu bubarada hafif kaka bulaşmış silinmiş gibi kaka izi uzun ince hani popo silinince peçeteye bulaşır ya öylr.külodunu yıkamıyorum çocuğun incelettirsem içim anca rahat eder.Ne olur bişeyler deyin kafayı yemek üzereyim.10 dk dan bişey olmazdı ama 40 dakika yoktum çocuğun yanında.
Bence biraz abartıyorsunuz 4 yaşındaki bi çocuk kendini ifade edebiliyor normal şartlarda yalan söylemiyorsa bence çocuğunuza sormalısıniz

Hadi işçilerden biri sapık diğerleridemi sapık. Adamlar çalışıyor sonuçta belli bir işi bitirmek zorundalar. 10 dk biri kaybolsa diğerleri farkeder yani. Çocuğunuzda gelmediğiniz için ağlamış yani ki bu çok normal. Bende o çocuğu neden bıraktınız diyeceğim? Öğretmenler iş yerine çocuklarını götürüyorlar çok şahit oldum. Ana okulunda bir öğretmen 2 yaş bebeğini okulda büyüttü resmen. Yine başka bir öğretmenin çocuğuda çokça yanındaydı. Acaba öğretmen değilmisiniz ? Yani bu ilk defa karşılaşacağınız bir durum olmayacak her seferinde arabada bırakmanız çok tehlikeli.

Konuya inanamadım arabada bekletip bekletip gitmek ne kadar mantıklı olabilir?
Benim kizim da yeni 5 yasina girdi anasinifinda dersi bitince eşim diğer hocalara emanet ediyor veya 1.siniflari okutan arkadasi var onun sınıfına bırakıyor, kendi dersi bitince alıp eve geliyor.
Binbir türlü çözüm yolu var bunun. Arabada nasıl bekletirsiniz?
Ayrıca tacize uğrasa çocuk bunu belli eder rahat rahat durmaz yanınızda siz illaki bir şeyler sezersiniz.

Kaç yıllık okul hayatımda 4 5 kez öğretmenlerimin çocuklarının derse geldiğine şahit oldum. Aklınıza okulun içine öğretmenler odası veya sınıfa almak yerine neden arabada bırakmak geldi? Çocuğun 50 dk boyunca kitli ve yalnız kalıp ağlamasından daha doğal ne olabilir?
Dışarıdaki tehlikelerden çok sizin ihmalkarlığınız çocuğunuza zarar verir..

asla asla yapmam anksiyetem tavan yaptı çok korkuyorum zaten olan oldu kötü şeyler oldu diye düşünüyorum belki ordan bir adam almış kucağına götürmüştür bem çocuğumda sevgi dolu sarılır okula götürdüpümde erkek kız fark etmez kim kucak açsa koşar sarılır.yani adamın niri alsa götürse bağırmaz da.ya adamın biri alıp götürdü bir iekilde istismar ettiyse geri geririp bıraktıysa? yani ille de tam tecavüz edecek diye bişey yok anladınız işte demeye dili varmıyor.
40dk icinde imkansiz bunlarin yasanmasi ayrica emin olun cocugunuz da tepki verirdi ve söylerdi size.
Kesinlikle terapiye gitmeniz lazim sezofren bile olabilirsiniz olmayan biseye bu kadar kafaya takmaniz hic normal degil

Herkesin bir boşluğu olabilir bunu anlıyorum, hiç yapmayacağımız şeyler yapabiliriz. Ama siz öyle tepkiler veriyorsunuz ki, yine olsa yine yapacaksınız o kadar çaresizlik içinde konuşuyorsunuz.

Bir daha işiniz olunca arayın kreşi, ben 1 saat sonra gelebileceğim diyin. Kolundan tutup kapıya koyacak değiller. Ya da alacaksınız sınıfa götüreceksiniz. Bunu yapan çok öğretmen var. Çaresiz değilsiniz yani bir yolunu bulursunuz.

Ben bu sitede bu tarz konularda insanların bu derece rahat iftira atabilmesine şaşırıyorum en çok. Allahtan da mı korkmuyorsunuz? Çocuğunuzda ne sözlü ne fiziksel bir taciz belirtisi yok. Adamlar orda namusuyla ekmek parası peşinde, şüphe oluşturacak en ufak bir durum gelişmemiş. Nasıl taciz ettiler mi diyebilirsiniz?
Siz önce kendinizi tedavi ettirin, kendi çocuğunuza hayrınız yok 50dk arabaya kilitleyip gitmişsiniz bir de başkalarının çocuğuna öğretmenlik yapıyorsunuz. Çocuğunuz sizin yüzünüzden ağladı o arabada niye o kısmını düşünmüyorsunuz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back