Kızlar cocuğun annesi benimle ayrı konuşmak istedi çağırdım konuştuk. Buarada kadın arkadaşım geçen sene baya samimiydik. Okula çağrılmış idare ve öğretmen hep birlikte konuşmuş çok gerilmişler. Öğretmenle çok tartismislar
Yüzsüz gibi birde benim olmadığım yerde benim adıma konuşmuş! Pazartesi sabahı ben oğlumu sabahçı gruba almak için öğretmenle konusurken duydu sebebini sordu, Gidiş geliş sıkıntım var deyip gecistirdim. Halbuki onun sınıfta olduğunu duyunca geçen seneden de bildiğim için değiştirmek istedim.
İdareyle görüşürken 'tek sebebi oğlum değil ki onun gidiş geliş sıkıntısı var o yüzden istiyor' şeklinde söylemiş Orda ben yokum kendimi savunamiyorum hayır yani sanane . Önemli olan benim öğretmene söylediğim sebep değil mi sonuçta . . Bu kafasina vurma olayı da olmamıştı daha. İlk günden daha derse başlamadan yüz göz olmak istemedim kaldı ki benim muhattabim ogretmenimiz , ona birşey desem bile kendi çocuğunu savunacak nitekim bugün kapıma gelip dibine kadar çocuğunu savundu . Bütün konuştuklarimizi yazamadım ama özeti bu) Bundan sonra hem yüksek doz ilaç kullanacakmis hem okulda 1 saat bırakıp alacakmış . İdare baska okula alamayacaksa , bu şekilde istemiş .(Birde beni ve oğlumu suçlar gibi tavırlardaydi) oğlun oynamıyor git diyor bu yüzden benim çocuğum yapıyor, birtek senin oğluna yapıyor aslında çok seviyor, bende böyle olmasını istemem çocuğumun vs dedi. otizmliymis buarada . İşte böyle durumlarda öğretmene söyleme bana soyle birşey olursa benim arabam var hastaneye vs vs derken lafı ağzına tiktim daha fazla duymak bile istemedim .
Sonra öğretmenin yanına gittim . Valla kadınin dediği herşeyi söyledim. Öğretmen çok sinirlendi tabi ki . Baya konuştuk . Sonunda İnatla çocuğunu almıyor idare de söyledi daha uygun bı eğitime vermesini ama hayır burada devam edecek demiş . elimiz kolumuz bağlı dedi müdür bu konuyla ben yakından ilgileneceğim demiş annesine . Çocuğu gördüm sınıfta 1 saat durdum annesi ilaçlarını vermiş belliydi (öğretmen vermediğini düşünüyordu daha önce) saldırmiyordu. zaten bugün hiç sorun yaşamamış oğlum. Bu şekilde olursa bı sıkıntı yok zarar vermesin benim çocuğuma dedim ufacık bir durum olursa artık soluğu idarede alacağım bir iki derken illaki bir yaptırım olur dedi öğretmen de. Şimdiye kadar gidip şikayette bulunmamak hataymis ama 1 senedir ilk defa idareyle görüştü diye kadın kapıma dayandı ve resmen beni manipüle edip vicdan azabı çektirmeye çalıştı bı görseniz neler neler. Özellikle öğretmene söyleme bana soyle diye tembihliyor bide beni. Oğlumu da gizliden , bir daha öğretmene şikayet etmek yok tamam mı diye tembihlerken yakaladım .
Neyse kızlar böyle işte sizi bilgilendireyim dedim duruma bakacağız yorumlarınız için çok teşekkürler