çocuğum olmuyor

ARKADAŞLAR ÇOK YALNIZIM,BİTKİNİM,DAHA 8 AY OLDU EVLENELİ AMA HİÇ KORUNMADIĞIMIZ HALDE BEBEK GELMİYOR:emir_bebek: EŞİM DR A GİTTİ TESTLERİ MÜKEMMEL ÇIKTI.NORMALDENDE İYİ.ONUN ADINA DÜNYALAR BENİM OLDU.ŞİMDİ SIRA BENDE.CTESİ DR A GİDİCEM.ÇOK KORKUYORUM.ZATEN DR HASTANE FOBİM VAR ÜSTÜNE ÜSTLÜK.DAHA DR HASTANE KAPISINDA TANSİYONUM BİRDEN DÜŞÜVERİYOR.BEN SANIRDIM Kİ KORUNMADAN 1 KEZ İLİŞKİ OLDUMU BEN ŞIPP DİYE HAMİLE KALACAĞIM:çok üzgünüm: AMA İŞLER ÖYLE DEĞİLMİŞ MALESEF:1no2: 8 AYDIR DENE DENE SONUÇ HÜSRAN.DUA EDİN NE OLUR KOCA EVRENDE SIKIŞIP KALDIM.İÇİMDE Bİ HİS KÖTÜ ŞEYLER DUYMAKTAN KORKUYORUM.YA HİÇ ÇOCUĞUM OLMAZSA:çok üzgünüm: NAPARIM BEN OZAMAN:a015: :mymeka:
canim daha yeni evlisin takma bukadar fazla ben evli degilim pek anlamam ama etrfaim kuzenlerden arkadaslardan iyi biliyorum öyle bir cagda yasiyoruzki ölümden baska herseyin caresi var artik...benim kuzeninde 4 sene boyunca olmadi simdi masallah 8 ayda hamile hersey yolunda...bukadar niye takiyosun insallah allah sanada nasip eder...

ARKADAŞLAR ÇOK YALNIZIM,BİTKİNİM,DAHA 8 AY OLDU EVLENELİ AMA HİÇ KORUNMADIĞIMIZ HALDE BEBEK GELMİYOR:emir_bebek: EŞİM DR A GİTTİ TESTLERİ MÜKEMMEL ÇIKTI.NORMALDENDE İYİ.ONUN ADINA DÜNYALAR BENİM OLDU.ŞİMDİ SIRA BENDE.CTESİ DR A GİDİCEM.ÇOK KORKUYORUM.ZATEN DR HASTANE FOBİM VAR ÜSTÜNE ÜSTLÜK.DAHA DR HASTANE KAPISINDA TANSİYONUM BİRDEN DÜŞÜVERİYOR.BEN SANIRDIM Kİ KORUNMADAN 1 KEZ İLİŞKİ OLDUMU BEN ŞIPP DİYE HAMİLE KALACAĞIM:çok üzgünüm: AMA İŞLER ÖYLE DEĞİLMİŞ MALESEF:1no2: 8 AYDIR DENE DENE SONUÇ HÜSRAN.DUA EDİN NE OLUR KOCA EVRENDE SIKIŞIP KALDIM.İÇİMDE Bİ HİS KÖTÜ ŞEYLER DUYMAKTAN KORKUYORUM.YA HİÇ ÇOCUĞUM OLMAZSA:çok üzgünüm: NAPARIM BEN OZAMAN:a015: :mymeka

Doktorlar bir sene denemeden çocuğum olmuyor demeyin diyolar, senin daha sekiz ay olmuş.inşallah herşey normaldir tatlım, dualarım seninle.

arkadaşlar bana bir akılverin neyapmalıyım evleneli birseneyi geçti vedehiç korunmadıgımaramen cocugum olmuyor doktorada gitmedim daha nezaman doktora gitmem gerekiyor vede gercekten piskolojim çokbozuk bana bir yol gözterin

bencede sıkma canını 8 ay neki ben 2 yıllık evliyim benim olmuyo bide ben üstüme ablamın ve eltimin oldu benden sonra evlendikleri halde sen düşünme hayırlısını iste yeter böyle düşünürsen şimdiden çok üzülürsün bende senin gibi çok kafama takılyodum çok üzülüyordum ama artık takmıyorum hayırlısı ve biz hiç dr gitmedik onun için üzülme olur inş

papatya seni opmek istiyorum kisssss bende 2 senelik evliyim ama olmuyo hic korunmadim dun tahlil sonuclarimi aldim tertemiz bende kafama takmiyorum artik psikolojik deilmi ne yapmam lazim bilmiyorum akil ver darisi basimiza:ecrin_bebek:

kızlar konu dikkatimi çekti bir gireyim dedim Allah sizi bildiği gibi yapsın 2008 topiğikaydirigubbakcemile3 7 aydır korunmadığımız halde bizimde bebişimiz olmuyor ama artık kafamı takmıyorum sizde öyle yapın yaza yine zayıf girin kışa bebişle girersiniz

bitanem acele edipte kendini boğma bak ikiyıldır bekliom ben olsunsabır çek abbim sınıyo inşallah tez zamanda anne oluruz hepimiz rabb.iim evlat hasreti ve evlat acısıyla sınamasın

arkadaslar evlenelı dun 1 yıl oldu korunmuyorum ama cocugum olmadı.2000 yılında beyınden ameşlıyat oldum ılac kullanıyorum bunun etkısı olabılırmı

Arkadaşlar topiği açan arkadaşımızın niki dikkatimi çekti okuyunca anladım. Başka bir forum sitesinden biliyorum lilarayı. Geçen sene Şubat ayında eşini kaybetti maalesef.
Ama yapayalnız bir minicik kız çocuğuna kucak açtı. Onun annesi oldu. Yaklaşık bir sene önce.
Allah onlara başka hiçbir acı göstermesin. Kızıyla çok mutlu olsun inşallah.

peluse ben de okumuştum bir topikte ve çok ağlamıştım, bebek diye takarken insan bazen çevresinde sevdiklerini bile unutuyor, arkadaşın yazısı bana çok dokunmuştu, ne zaman umutsuzluğa düşsem aklıma gelir toparlanmama vesile olur.

peluse ben de okumuştum bir topikte ve çok ağlamıştım, bebek diye takarken insan bazen çevresinde sevdiklerini bile unutuyor, arkadaşın yazısı bana çok dokunmuştu, ne zaman umutsuzluğa düşsem aklıma gelir toparlanmama vesile olur.

Aynen ben de öyle defalarca okumuştum toparlanmama vesile olmuştu. Dört seneye yakın bebek hasretiyle yanmıştım. Arkadaşın yazısını okuduktan sonra kendime geldim bende. Dedim ki eşimle benim sağlığım yerinde olsun gerisi boş.

slm.hamıle oldugumu dün ogrendım ama mutlu olamadım.beyınden amelıyat oldum 9 yıl oldu ılac kullanıyorum.bır sakıncası olurmu

slm hamıle oldugumu dun ogrendım ama mutlu olamadım.cok korkuyorum.beyınden amelıyat oldum.9 yıl oldu ama ılac kullanıyorum bır sakıncası olurmu na olur yardımcı olun arkasaşlar

bende 2.5 yıllık ewliyim 1.5 yıldır çocuk istiyoruz olmuyo dr gittik ikimizdede sorun yok ama psikolojim tamamen bozuldu:1no2: hep ağlamak istiyorumsenağlama herkez bişey söylüyor kafam allak bullak oldu ne yapacağımı şaşırdım artık çok mutsuzum.....

X