- 29 Eylül 2008
- 457
- 3
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ARKADAŞLAR ÇOK YALNIZIM,BİTKİNİM,DAHA 8 AY OLDU EVLENELİ AMA HİÇ KORUNMADIĞIMIZ HALDE BEBEK GELMİYOR EŞİM DR A GİTTİ TESTLERİ MÜKEMMEL ÇIKTI.NORMALDENDE İYİ.ONUN ADINA DÜNYALAR BENİM OLDU.ŞİMDİ SIRA BENDE.CTESİ DR A GİDİCEM.ÇOK KORKUYORUM.ZATEN DR HASTANE FOBİM VAR ÜSTÜNE ÜSTLÜK.DAHA DR HASTANE KAPISINDA TANSİYONUM BİRDEN DÜŞÜVERİYOR.BEN SANIRDIM Kİ KORUNMADAN 1 KEZ İLİŞKİ OLDUMU BEN ŞIPP DİYE HAMİLE KALACAĞIM:çok üzgünüm: AMA İŞLER ÖYLE DEĞİLMİŞ MALESEF:1no2: 8 AYDIR DENE DENE SONUÇ HÜSRAN.DUA EDİN NE OLUR KOCA EVRENDE SIKIŞIP KALDIM.İÇİMDE Bİ HİS KÖTÜ ŞEYLER DUYMAKTAN KORKUYORUM.YA HİÇ ÇOCUĞUM OLMAZSA:çok üzgünüm: NAPARIM BEN OZAMAN:a015: :mymeka:
ADualarim seninle ablacim. Insallah senin bebisin olur. Ümidini kesme. Korkmana da gerek yok. Allah yardimcin olsun.
Arkadaslar yeni katildim nasil msj gonderiloyo bilmiyorum yardimci olurmusunuzhiç bir sorunu olmadan 3 yıl çocucuğu olmayan arkadaşım var. 3. yılın sonunda oldu. hayırlısı olsun olmuyor demek için erken bence
Benimde olmuyor tam oldu bu sefer diyorum adetim başlıyor hatta bu ay iki kere oldum.Allahım kimseyi evlatsiz birakmasinARKADAŞLAR ÇOK YALNIZIM,BİTKİNİM,DAHA 8 AY OLDU EVLENELİ AMA HİÇ KORUNMADIĞIMIZ HALDE BEBEK GELMİYOR EŞİM DR A GİTTİ TESTLERİ MÜKEMMEL ÇIKTI.NORMALDENDE İYİ.ONUN ADINA DÜNYALAR BENİM OLDU.ŞİMDİ SIRA BENDE.CTESİ DR A GİDİCEM.ÇOK KORKUYORUM.ZATEN DR HASTANE FOBİM VAR ÜSTÜNE ÜSTLÜK.DAHA DR HASTANE KAPISINDA TANSİYONUM BİRDEN DÜŞÜVERİYOR.BEN SANIRDIM Kİ KORUNMADAN 1 KEZ İLİŞKİ OLDUMU BEN ŞIPP DİYE HAMİLE KALACAĞIM:çok üzgünüm: AMA İŞLER ÖYLE DEĞİLMİŞ MALESEF:1no2: 8 AYDIR DENE DENE SONUÇ HÜSRAN.DUA EDİN NE OLUR KOCA EVRENDE SIKIŞIP KALDIM.İÇİMDE Bİ HİS KÖTÜ ŞEYLER DUYMAKTAN KORKUYORUM.YA HİÇ ÇOCUĞUM OLMAZSA:çok üzgünüm: NAPARIM BEN OZAMAN:a015: :mymeka:
hayırlı olsun vitaminin ismini yazarsanız cokkk memnun olurumSelam kızlar ben 11 yıldır evliyim şu anda 13+4 haftalık hamileyim bu benim ilk bebeğim ilk başlarda korunduk ama sonra olmadı pko hastası oldum hiç adet olamadım vs. Okadar uzun bir hikayem varki yazmak isterdim ama sizi sıkmak istemem sadece şunu yazmak istedim ben amwayin vitaminleriyle tanıştım ben bir satıcı değilim bunu bilin sadece 11 yılda değişiklik sadece bu vitaminleri kullanmak oldu ve 20 gün içinde hamile kaldım şifa allahtan arkadaşlar ama lütfen deneyin bitane e vitamini var içinde selenyum var hücre yenileyici olarak geçiyo kimden alacaksanız bu şekilde söyleyin artı sigara içiyorsanız ya hemen bırakın yada c vitamini için birde amwayin iron folik yani folik asitine hemen başlayın hücre yenileyiciyi eşinizde içsin çünkü sipermleri güçlendiriyor varikosel varsa tedavi ediyor allah kimseye aratmasın ben sevinemiyorum bile çünkü inanamıyorum tam 11 yıl dile kolay rabbim hepimizi sevindirsin sağlıkla kucaklayalım inşallah
Merhaba çok uzun zaman olmuş ama ben yinede bir sormak istedim eyer bakarsanız lütfen cevaplayın. Nasıl oldu 18 yıl hangi tedavi uyguladı anlatlrsanız sevinirim18 yıl sonra bebeğimiz (kuzenim ) oldu. Yaradanın vermeye gönlü varsa meraklanma zamanı gelince sende anne olursun inşallah. Daha çok yeni evliliğin. Bu günleri değerlendir 1 sen'nin söylediği çok doğru psikolojini bozma ve hep bebek olacak diye kendini şartlama. Sen herşeyin keyfini çıkar. Sevgiyle kal.