çocuğum olmuyor

lilara canım başın sağolsun...mutlu sonla bitmesini umarak okudum mesajlarını ama çok şaşırdım ve üzüldüm...umarım şuanda bebişinle çok mutlusundur..:nazar:

bende 4 yıldır evliyim gitmediğimiz doktor kalmadı hastane kalmadı hic bir sebeb yok ama olmuyor yüce rabbim istemeyince olmuyor allah bu acıyı kimseye vermesin her gece dua ediyorum artık çok yoruldum

Meraba arkadaşlar benimde çocuğum olmuyor.2 tane snuçlanmayan gebelik yaşadım.şu an 18 aydır hamile kalamıyorum dilek yağmur hanımı duydum ama güvenemiyorum kimsye.

slm arkadaşlar ..ilk başta sabır çok önemli..bende 9 yıllık evliyim ve 2 kez tüp yaptırdık olmadı..sonrasında kendiliinden hamile kaldım ama malesef 2 aylııkken düşük yaptım ve hamile kaldığım ay hiç beklemiyodum hattta testi aldım bikaç saat sonra yaptım baktım ki pozitif..hiç beklenmedik anlarda oluyo çok üstüne düşmemek lazım ama tabi elde değill..allahım herkesin gönlüne göre versin rabbiimm....

Yine tek cizgi yine husran
Her an her dakika rabbime yalvariyorum bir evlat versin diye 10 aylık evliyim 3 ayonce doktora gittim bebek olmuyo diye tahlil yapti lh 12 cikti ama benim de dunyam yıkıldı sanki bi dogum kontrol verdi 3 ay kullan dedi yolladi 1 ay kullandim biraktim bugun adetim geceli tam 13 gun oldu az once test yaptim yine mahfoldum bu konuyu hoc kimseye soyleyemiyorum ne kendi aileme ne esimin ailesine onlar cok istiyolar bi bebek cok moralim bozuk koca dunyada sıkıştım kaldim sanki hep agliyorum ne yapicam ben yaaa:-((((

slm daha evleneli 8 ay olmuş biraz sabırlı ol dua et evliligin tadını cıkart her şey gonlunce olsun

Meryem otu ile hamile kalan?

Meryem otunu kullanipta hamile kalan??

Arkadaslar konu basligi meryem otu olan konusmaya girdim ve siteden bir arkadasimiz MERYEM ANA OTU kullandigini ve hamile kaldigindan bahsetmis.Cok heyecanlandim sizi de bilgilendireyim istedim. Aramizda bu konuda bilgisi olan var mi acaba? Ben meryem otunun UN halini buldum misir carsisinda ama almadim.bazi arkadaslar almis ucuz diye(20TL) ama TV de Cevat Hoca odunsu halini kullanin dedi. Onuda GITTIGIDIYOR SITESINDE satiliyor , orada buldum sadece, ve 2 paket aldim.hamile kalan arkadasim paylasimini kopyaliyorum assagi..

(hisarbuselik kullanıcısından alıntı )

Merhaba canım meryem otunu ben ağustos ayında üzerimde taşıdım eylül ayında hamile olduğumu öğrendim şükür…bende içilicek diye biliyordum araştırdım ama içilmiyormuş sadece üzerine arapça 3 defa meryem suresini okuyorsun veya okutturuyorsun eşinle 2 rekat namaz kılıyorsun meryem otunu ince bir beze sarıp sağ göğsünde taşıyorsun sadece banyo yaparken çıkartıyorsun okadar

1seneye kadar normal canım.benim de ilkin de 9ay olmadı tam tedavi başlayalım derken hamile kaldım. ama ikinci olmuyor :KK43:dua edin

ARKADAŞLAR ÇOK YALNIZIM,BİTKİNİM,DAHA 8 AY OLDU EVLENELİ AMA HİÇ KORUNMADIĞIMIZ HALDE BEBEK GELMİYOR:emir_bebek: EŞİM DR A GİTTİ TESTLERİ MÜKEMMEL ÇIKTI.NORMALDENDE İYİ.ONUN ADINA DÜNYALAR BENİM OLDU.ŞİMDİ SIRA BENDE.CTESİ DR A GİDİCEM.ÇOK KORKUYORUM.ZATEN DR HASTANE FOBİM VAR ÜSTÜNE ÜSTLÜK.DAHA DR HASTANE KAPISINDA TANSİYONUM BİRDEN DÜŞÜVERİYOR.BEN SANIRDIM Kİ KORUNMADAN 1 KEZ İLİŞKİ OLDUMU BEN ŞIPP DİYE HAMİLE KALACAĞIM:çok üzgünüm: AMA İŞLER ÖYLE DEĞİLMİŞ MALESEF:1no2: 8 AYDIR DENE DENE SONUÇ HÜSRAN.DUA EDİN NE OLUR KOCA EVRENDE SIKIŞIP KALDIM.İÇİMDE Bİ HİS KÖTÜ ŞEYLER DUYMAKTAN KORKUYORUM.YA HİÇ ÇOCUĞUM OLMAZSA:çok üzgünüm: NAPARIM BEN OZAMAN:a015: :mymeka:

şaka gibisin daha 8 ay olmus allahın gücüne gidecek cidden daha ne yaşadın ki sıkışıp kalıosun bitkinsin vs. ben 7 sene sonra bebegime hamile kaldım 15 sene kalamayanda var bu kadar dirayetsiz olma senden kötüleri düsün ve rahay ol lütfen abartma

Son düzenleyen: Moderatör:
Dualarim seninle ablacim. Insallah senin bebisin olur. Ümidini kesme. Korkmana da gerek yok. Allah yardimcin olsun.
A
hiç bir sorunu olmadan 3 yıl çocucuğu olmayan arkadaşım var. 3. yılın sonunda oldu. hayırlısı olsun olmuyor demek için erken bence
Arkadaslar yeni katildim nasil msj gonderiloyo bilmiyorum yardimci olurmusunuz

Hepinizden dua istiyorum lutfen ben de size edecem isyam etmiyorum ama artik cocugumun olmasini cok istiyorum

ARKADAŞLAR ÇOK YALNIZIM,BİTKİNİM,DAHA 8 AY OLDU EVLENELİ AMA HİÇ KORUNMADIĞIMIZ HALDE BEBEK GELMİYOR:emir_bebek: EŞİM DR A GİTTİ TESTLERİ MÜKEMMEL ÇIKTI.NORMALDENDE İYİ.ONUN ADINA DÜNYALAR BENİM OLDU.ŞİMDİ SIRA BENDE.CTESİ DR A GİDİCEM.ÇOK KORKUYORUM.ZATEN DR HASTANE FOBİM VAR ÜSTÜNE ÜSTLÜK.DAHA DR HASTANE KAPISINDA TANSİYONUM BİRDEN DÜŞÜVERİYOR.BEN SANIRDIM Kİ KORUNMADAN 1 KEZ İLİŞKİ OLDUMU BEN ŞIPP DİYE HAMİLE KALACAĞIM:çok üzgünüm: AMA İŞLER ÖYLE DEĞİLMİŞ MALESEF:1no2: 8 AYDIR DENE DENE SONUÇ HÜSRAN.DUA EDİN NE OLUR KOCA EVRENDE SIKIŞIP KALDIM.İÇİMDE Bİ HİS KÖTÜ ŞEYLER DUYMAKTAN KORKUYORUM.YA HİÇ ÇOCUĞUM OLMAZSA:çok üzgünüm: NAPARIM BEN OZAMAN:a015: :mymeka:
Benimde olmuyor tam oldu bu sefer diyorum adetim başlıyor hatta bu ay iki kere oldum.Allahım kimseyi evlatsiz birakmasin

Bende 9 aydr ewliyim benimde bi düsük oldu 6ay önce daha olmadı cok mutsuzum esim askerde ve izne gelmişti ama gene olmadı:KK43: adetim5,gün gecikti dun oldum üstelik adet oldugum halde genede insallah üstüne görüyomdur diye hckrarak agladm o kadar yıkıldımki çünkü cok ümitlenmistim bu sefer o kadar agladmmki canma kymak bile geldi hatta icimden cünku cewremde hamile olanları göründükce sanki bana senin olmuyo gözleriyle bakyolar sanyom ne olir dua edin

[As QUOTE="Bisenk, post: 43864537, member: 720206"]Benimde olmuyor tam oldu bu sefer diyorum adetim başlıyor hatta bu ay iki kere oldum.Allahım kimseyi evlatsiz birakmasin[/QUOTE]
Amin kardeşimmm benimde yok:KK43:

Selam kızlar ben 11 yıldır evliyim şu anda 13+4 haftalık hamileyim bu benim ilk bebeğim ilk başlarda korunduk ama sonra olmadı pko hastası oldum hiç adet olamadım vs. Okadar uzun bir hikayem varki yazmak isterdim ama sizi sıkmak istemem sadece şunu yazmak istedim ben amwayin vitaminleriyle tanıştım ben bir satıcı değilim bunu bilin sadece 11 yılda değişiklik sadece bu vitaminleri kullanmak oldu ve 20 gün içinde hamile kaldım şifa allahtan arkadaşlar ama lütfen deneyin bitane e vitamini var içinde selenyum var hücre yenileyici olarak geçiyo kimden alacaksanız bu şekilde söyleyin artı sigara içiyorsanız ya hemen bırakın yada c vitamini için birde amwayin iron folik yani folik asitine hemen başlayın hücre yenileyiciyi eşinizde içsin çünkü sipermleri güçlendiriyor varikosel varsa tedavi ediyor allah kimseye aratmasın ben sevinemiyorum bile çünkü inanamıyorum tam 11 yıl dile kolay rabbim hepimizi sevindirsin sağlıkla kucaklayalım inşallah

Selam kızlar ben 11 yıldır evliyim şu anda 13+4 haftalık hamileyim bu benim ilk bebeğim ilk başlarda korunduk ama sonra olmadı pko hastası oldum hiç adet olamadım vs. Okadar uzun bir hikayem varki yazmak isterdim ama sizi sıkmak istemem sadece şunu yazmak istedim ben amwayin vitaminleriyle tanıştım ben bir satıcı değilim bunu bilin sadece 11 yılda değişiklik sadece bu vitaminleri kullanmak oldu ve 20 gün içinde hamile kaldım şifa allahtan arkadaşlar ama lütfen deneyin bitane e vitamini var içinde selenyum var hücre yenileyici olarak geçiyo kimden alacaksanız bu şekilde söyleyin artı sigara içiyorsanız ya hemen bırakın yada c vitamini için birde amwayin iron folik yani folik asitine hemen başlayın hücre yenileyiciyi eşinizde içsin çünkü sipermleri güçlendiriyor varikosel varsa tedavi ediyor allah kimseye aratmasın ben sevinemiyorum bile çünkü inanamıyorum tam 11 yıl dile kolay rabbim hepimizi sevindirsin sağlıkla kucaklayalım inşallah
hayırlı olsun vitaminin ismini yazarsanız cokkk memnun olurum

18 yıl sonra bebeğimiz (kuzenim ) oldu. Yaradanın vermeye gönlü varsa meraklanma zamanı gelince sende anne olursun inşallah. Daha çok yeni evliliğin. Bu günleri değerlendir 1 sen'nin söylediği çok doğru psikolojini bozma ve hep bebek olacak diye kendini şartlama. Sen herşeyin keyfini çıkar. Sevgiyle kal.
Merhaba çok uzun zaman olmuş ama ben yinede bir sormak istedim eyer bakarsanız lütfen cevaplayın. Nasıl oldu 18 yıl hangi tedavi uyguladı anlatlrsanız sevinirim

Benimde 5 aylık evliyim olmuyor :KK43: bebeğimiz herhangi bi ilaç kullanmıyorum . Olumlu sonuç alıpta Doktor öneren var mı 😞

X