çocuğum olmuyor

yağmur damlası ne güzel umut dolu yazmışsın.bende inanıyorum artık.geleceğe umutla bakıyorum.bu bile benim için büyük bişiy bilirsin sende.insan her negatif testten sonra ne hale geliyor.artık topladım kendimi.inşallah dediğin gibi senden çocuk büyütmekle ilgili çok yardımlar alırım canım benim:)

gurbetkuşum çok sağolasın canım benim.allah senden de razı olsun.ne güzel tememnilerde bulunuyorsunuz benim için,üşenmeyip yazıyorsunuz,allahım en çok sizlerin duasını kabbul eder inanıyorum.canımcım ben ilk kez o testlerden geçen ay kullandım.ve doğru dediğin gibi yumurtlama günü çift çizgiyi buldum ama dediğin gibi bulsan bile şansın sadece yüzde 20 ozamanda olmadı.bu ay gene almış eşim ama önümüzdeki aya inşallah yeniden başlıycam.sırf laf olsun diye.çünkü dr um duyunca çokkkkkk kızdı bana.2 günde bir dedi adet başlangıcına kadar.öyle asla hesap yapmıycaksın dedi.iyi dedim bende.sen çocuklarında o testten mi yararlandın canım benim orasanı anlamadım?allah evlatlarını sana bağışlasın buarada,torunlarınıda gör emi:)öpüyorum

eylül nazcım bende seninle tanıştığıma çok memnun oldm,çok incesin yürekten teşekkür ederim canım benim.

mehtapcım yelizcim çok sağolun canlarım.:teselli: kızlar ben bir ay çocuk deneyemeceğim,dr um git kafanı en azından bir ay boşalt dedi,zaten enfeksiyon için hap ve fitil kullanıyorm ve eşimle ilişkide bulunam şuan yasak.:emir_bebek: böylece bebiş ilaçtan etkilenmesinde bu bir ayı askıya aldık.ugün spor salonuna kaydoluyorum çünkü kalın bir belim ve ayva göbüşüm var:çok üzgünüm: geri kalan yerlerim zayıf:1closedeyes: amaaaaa o ayva göbek yok mu o ayva göbek,etek giydim geçende hemen çıkardım :bbo: gören kızım iki üç aylık hamilemisin sen diye bana kesin sorardı inanın.ben çobuk eritiyorum ama tembelim evde olmuyor.erkek kardeşimle ve kız kardeşimle hergün takılıcam peşlerine ve platese gidicem onlarla,aletli jimlastikte varmış.bir ay sonra benim karın dümdüz inşallah:teytey: olcaksa eğer bebiş yüzünden olsun demi şiş göbüş:emir_bebek: kızlar bide işin moral yönü var,düşünsenize yazın gene çocuk olmazsa,bu sefer görünüşüme takmaya başlayacaktım ve çok mutsuz bir hatun olacaktım.:uhm: hepinizi çok seviyorum kocaman öpücükler:çiçek:

canım benim kendini boşuna üzüyorsun.annelik o kadar zor bir iş ki...doğmadan önce eşinle başbaşa ne kadar vakit geçirsen kar,inan bana.hem bu arada eşinin gerçekten iyi baba olacağına karar verdikten sonra çocuk yapmanız en doğrusu.sen dua et ki ilk günden hamile kalmamışsın.kesinlikle allahın sevgili kulusun.buna inan dert etmeyi bırak lütfen.eşinle eğlenmeye bak...

Lilara canim dr sonrasi yazini okudum senin adina cok sevindim ne mutluki sana sagliginda bir sorun yok , sadece beklemen gerekecek sanirim bu bekleme safhasinda da rahat ve huzurlu ol stres yapma heran kafana takma herseyin hayirlisi olsun, sana ve kulubumuzde bebek isteyen anne adaylarina sunu soylemek istiyorum sanirim bu kulube gelecek bebisler cok nazli gelmek icin nazlaniyorlar galiba ama gelecekler en muhimi hayirlisinla gelsinler biz bekleriz, ne yapalim sevgilerimle,

Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı!

lilara eşinin testleri normal çıkmış canım ne güzel , darısı sana seninkilerde güzel çıkar inşallah, bence canını hiç sıkma tıp okadar ilerlediki bir hal çaresi bulunur bence çok canını sıkma zamana bırak bence yeni evliymişsi,n doya doya tadını çıkar canım evliliğinin bende 8 aylık evliyim ama düşünmüyoruz biz daha erken çünkü, evlilik kolay bi olay değil herşey oturmaloki yerine çocuk düşünebilmelisin.dualarım seninle...

canım kafana takınca olmuyo benim 3yıl olmadı tedavi gördüm bi yıgın sonra annemler kocakarı ilacı yaptılar bana bizim ailenin kadınları hep böyle hamile kalmıs şans bu ya ilactan sonra hamile kalmısım haberim yok düsürmüstüm ilk bebegimi simdi 3yasında bı kızım var ALLAH ne zaman nasip ederse ozaman oluyo tedaviler kocakarı ilaçları bahane kafaya takma hic

canlarım hepinize ek tek gene çok tşk ediiyorum,desteğinizi esirgememişsiniz.çok tatlı bir dr edindim kendime.artık kafaya takmıyorum.zaten bu ayda hep ilaç kullandım rahatsızlığımdan.ama bugün çok sevinçliyim.en yakın kız arkadaşlarımdan birisi bugün beni bulamayıp annemi aramış,hamileymiş 6 haftalık.beşik kertmesi yapıcaz diyomuş anneme.söyle ona hemen ardımdan gelsin demiş.:dance: :teytey: aradım yok evde.eşim bak daha doğmadan görücüler çıkıyor diye takılıyor bana.nasıl sevindim teyze oluyorum:1yes2: darısı başıma:emir_bebek: her isteyenin başına.allah kimseyi bu kutsal sevgiden ve duygudan mahrum bırakmasın.

canim benim 5 sene oldu daha tik yok önemli olan umudunu yitirme allah senin yüzünü guldursun kim bilir belki bi gun benimkide olur

ablacım sakın üzme kendini dualarımız seninle..insallah pskolojktr ve ii haberler alrsınız ya.dr.gttkten sonra sonucu boııze yaz.allahın izniyele olr insallah sende kocanda hetrkezde mutlu olur.stres yapma ve üzülme..

canım merhaba. bence kendini boş yere üzüyorsun.ben üç tane düşük yaptım.daha sonra da 2.5 yıl çocuğum olmadı. tedavi gördüm. ama ne kadar üzüldüğümü tahmin edersin. allahım annelik duygusunu bana tattırmayacak mısın diye her gece ağlıyordum. sonra kızım oldu şu an 7 yaşında. daha sonra da ikizlerim biri kız biri erkek 3.5 yaşında. şimdi diyorum ki iyi ki 4 yıl çocoğum olmamış. en azından eşimle birbirimize bol bol zaman ayırdık gezdik. çünkü çocuktan sonra hayatın tamamen onlara endeksleniyor. boş yere kendimi harap etmişim. çok şükür ki allah bana da nasip atti anneliği. sen de kendini üzme rahat ol. ne kadar stres olursan o kadar zor olur. en kısa zamanda güzel haberlerini almak dileğiyle...:teselli:

allah yardımcın olsun.inş herşey normal çıkar bazen böyle oluyor.bende ilk bebegimi düşük yaptım 10 ay sonra gebe kaldım.2. bebegimide 4 aylıkken kaybettim.

canım benim endişelenecek birşey yok bence kadın vucudu 2 senede algılıyor bazı şeyleri 8 ay çok erken bir süre bir arkadaşım 2 sene sonra hamile kalmıştı bu bir sorun olduğunu göstermez ayrıca birlikte olduktan sonra hemen ayağa kalkma ve yat bacaklarını havaya kaldır mümkünse duvara dik o şekilde 1 2 dakika kal umarım anlatabilmişimdir bu benim doktorumun bana önerisiydi ve hemen hamile kaldım 1 ayda

Bu konuda bende bir birseyler yazmak istiyorum,ben 13 yillik evliyim ve 4 yasinda bir kizim var evlendigim ilk aydan itibaren cocuk istiyordum ve her ay hamile oldugumu saniyordum ve cahilligiminde etkisiyle cok erken tedavilere basladik ,kendimize hic zaman vermedik ,bence enaz 1 yil beklemek gerekiyor,biz cok bekledik olmadi,8 yil sonra hic beklenmedik bir dönemde hamile oldugumu ögrendim.tabiki herseyi kenara birakmakta olmuyor ama önce biraz zaman verin kendinize ,sonrada tabiki doktorlarin önerilerine kulak vermek gerekiyor,bu kadar gelismis bir zamanda en yakin zamanda sorunsuz bir sekilde hamile kalacagina ben inaniyorum ..sevgiler

Canim Içini Ferah Tut Hemen Olacak Diye Birşey Yok Ne Insanlar Var Hiçbir Problemi Olmadan Senelerce çocuk Sahibi Olamiyor Hemen Kötüyü Düşünme Allahin Izniyle Olacaktir

canım boşuna üzülüyorsun ,tabikide doktora gitmek çok iyi zaten bunu evlenmeden önce yapmalıydın.Sadece bu sefer olucakmı hamilemiyim acaba stersi bile bu duruma engel olaya yetiyo.Hiç canını sıkma rahat rahat git doktorunu oh diyip çıkıcaksın gör bak.....

canım bgen inanıyorum ki senin de bebeğin olacak.eğer sorun erkekte ise zormuş biraz.ama senin eşin sağlıklıymış sakın korkma dualarımız seninle inşallah güzel haberler alırsın canım....

Benimde abimin çocuğu olmuyor. Tam 5 yıldır evliler gitmedikleri doktor kalmadı. Hiçbir problem yokmuş gibi gözüküyor. Ama bir türlü olmuyor zavallı yengecim kederinden mahfoldu:KK43::KK43:

X