çocuğum olmuyor

Canim Daha çok Yeni Bizde Ilk Zamanlardan Düşüncesi Bile Yoktuuuu.
Olmuyor Diye Stres Yapmaktansa Ilk Sene Kendine şans Ver Olur Bak Görürsün

Canim 8 Ay çok Bi Zaman Değil.. Hemen Sitres Yapma Kendine Doktorlar 1 Seneden Sonra Kontrole Gelin çocuk Olmuyorsa Diyolar.size Daha 8 Ay Olmuş.
Olur Inşallah.çoğum Olmuyo Diye Bunalima Girme.moralini Yüksek Tut..

skma bu kadar kendini kasma bence, allah'in bir bildigi vardir elbette
acelesi ne hem üstelik bence bu stresten kaynaklaniyor, her neyi sorun ediyorsan ki eger sen bile bilmiyorsan bu bilinç altina islemistir önce o sorunlardan kurtulmaya çalis sonrasi Allah kerim
asla ümidini kaybetme inslh anne olursun hayirlisini dile...

ARKADAŞLAR ÇOK YALNIZIM,BİTKİNİM,DAHA 8 AY OLDU EVLENELİ AMA HİÇ KORUNMADIĞIMIZ HALDE BEBEK GELMİYOR:emir_bebek: EŞİM DR A GİTTİ TESTLERİ MÜKEMMEL ÇIKTI.NORMALDENDE İYİ.ONUN ADINA DÜNYALAR BENİM OLDU.ŞİMDİ SIRA BENDE.CTESİ DR A GİDİCEM.ÇOK KORKUYORUM.ZATEN DR HASTANE FOBİM VAR ÜSTÜNE ÜSTLÜK.DAHA DR HASTANE KAPISINDA TANSİYONUM BİRDEN DÜŞÜVERİYOR.BEN SANIRDIM Kİ KORUNMADAN 1 KEZ İLİŞKİ OLDUMU BEN ŞIPP DİYE HAMİLE KALACAĞIM:çok üzgünüm: AMA İŞLER ÖYLE DEĞİLMİŞ MALESEF:1no2: 8 AYDIR DENE DENE SONUÇ HÜSRAN.DUA EDİN NE OLUR KOCA EVRENDE SIKIŞIP KALDIM.İÇİMDE Bİ HİS KÖTÜ ŞEYLER DUYMAKTAN KORKUYORUM.YA HİÇ ÇOCUĞUM OLMAZSA:çok üzgünüm: NAPARIM BEN OZAMAN:a015: :mymeka:

üzülme canım yaa bizimde 2.5 yıl sonra oldu korunmadığımız halde eşindede bişi yokmuş sendede yoktur umarım sıkma canını ve düşünem fazla psikolojikde olmaz belkii doktordan gelimnce haber ettt oldumumcanımm

canim benim umutsuzluga kapilman icin cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ama cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk erken daha 8 ay neki etrafina bak bi senelerce olmayanlar var sen cok yeni evlisin hemde cok gencsin bitanem benim oglan kardesiminde 1 yillik evli daha olmadi okadar cok arkadasim varki ümitini tam kesmisken simdi hepsinin cocuklari var sakin moralini bozma aklina kötü seyler getirme gör bak aniden hamile oldugunu ögrenceksin ben asla cocugun olmuycak senin denipde cocugu olan arkadasim var inan buna dualarimiz seninle güzel kizzzzzzzzz

selamben de 3 yıllık evliyim şu anda 8 aylık hamileyim biz de doktora gitmiştik bende de eşimde de problem yoktu.ama bir türlü olmuyordu.psikolojikmiş oysa ki bayan kendisini rahat hissederse oluyormuş.biz de hayatın akışına bıraktık ve 1 ay sonra hamile olduğumu öğrendim.

ben edanur bizde doktora gittik sorun yok ama çocuk olmuyo ama ben kafaya çok takıyorm sen nasıl başardın takmamayı peki

ARKADAŞLAR ÇOK YALNIZIM,BİTKİNİM,DAHA 8 AY OLDU EVLENELİ AMA HİÇ KORUNMADIĞIMIZ HALDE BEBEK GELMİYOR:emir_bebek: EŞİM DR A GİTTİ TESTLERİ MÜKEMMEL ÇIKTI.NORMALDENDE İYİ.ONUN ADINA DÜNYALAR BENİM OLDU.ŞİMDİ SIRA BENDE.CTESİ DR A GİDİCEM.ÇOK KORKUYORUM.ZATEN DR HASTANE FOBİM VAR ÜSTÜNE ÜSTLÜK.DAHA DR HASTANE KAPISINDA TANSİYONUM BİRDEN DÜŞÜVERİYOR.BEN SANIRDIM Kİ KORUNMADAN 1 KEZ İLİŞKİ OLDUMU BEN ŞIPP DİYE HAMİLE KALACAĞIM:çok üzgünüm: AMA İŞLER ÖYLE DEĞİLMİŞ MALESEF:1no2: 8 AYDIR DENE DENE SONUÇ HÜSRAN.DUA EDİN NE OLUR KOCA EVRENDE SIKIŞIP KALDIM.İÇİMDE Bİ HİS KÖTÜ ŞEYLER DUYMAKTAN KORKUYORUM.YA HİÇ ÇOCUĞUM OLMAZSA:çok üzgünüm: NAPARIM BEN OZAMAN:a015: :mymeka:

o dert bendede war.bizim ikimizdede sorun yokmuş ama 1 yıldır ewliyim hala çocuk yok.pisikolojikmiş ama nasıl takmıycaz onu bi anlatın bana

ne olur bu kadar üzülme
allahın izniyle birgün sizinde olacak
ben 5 aydır korunmuyordum ve bugün yaptığım test sonucunda hamile olduğumu öğrendim
darsısı seninde başına arkadaşım

g

canim 8 ay cok uzun bi sürec degilki.üzülme bukadar insallah kötü bir sey cikmicak allahin izniyle...icini ferah tut hiic korkma dua et sakin olmaya calis...ve en önemlisi ne olursa olsun umudunu hic bir zaman kaybetme...ben ve benim gibi cocuk sahibi olmasi dr lar tarafindan imkansiz denilenler ne yapsin canim bak bizim bile hala bir ümidimiz var kurban oldugum allah herseyin hayirlisini versin hic üzülme canim olurmu..sonucu bildirirsen sevinirim canim allaha emanet ol

canim 8 ay cok uzun bi sürec degilki.üzülme bukadar insallah kötü bir sey cikmicak allahin izniyle...icini ferah tut hiic korkma dua et sakin olmaya calis...ve en önemlisi ne olursa olsun umudunu hic bir zaman kaybetme...ben ve benim gibi cocuk sahibi olmasi dr lar tarafindan imkansiz denilenler ne yapsin canim bak bizim bile hala bir ümidimiz var kurban oldugum allah herseyin hayirlisini versin hic üzülme canim olurmu..cok korkuyorum demissin,canim o yastaki muayeneyle simdiki hic bir olurmu sen ozaman ufacik bir kiz cocuguydun simdi degilsin artik..bak evlisinde, tam acik acik yazamiyorum ama anlarsin umarim. hic korkma hic acimiyor rahat olmaya calis dua et bol bol..allah yardimcin olsun .. sonucu bildirirsen sevinirim canim

9 aydırda ben evlıym ama hergun kayınvaldem soruyor neden olmuyor dıye sankı keramet bendede ben ıstemıyorum esım zaten anlayıssızzzzz nasıl edıcem bılemıyorum.kısır muamelesı gormek cok kotu bıse olur sanırım ama allah kerımdır rabbım kımseyı zor durumda bırakmasın umudunu yıtırme.sevgılerımle

güzelim sekiz ay nedir ki? ben ikinci bebeğime korunmadan birbuçuk yıl sonra kalmıştım...üstelik eşimin de benim de hiçbir problemimiz yoktu...

kızlar çoook eski bi konuya cevap yazıyosunuz ardadaşın son aktivitesinden beri 1 yıl olacak nerdeysebilginize

Canim biz ne yapalim.Olelim mi 9 yil oldu evleneni 3 tup 3 asilama yaptim.Embryolarim en iyi kalite herzaman ve sonucta hep negatif oldu.Basa gelen cekiliyor, umarim 4. denememde hersey cook guzel olur ve kucagimiza alip saglikli uzun omurlu olur insallah.Insan bu yolda arsizlasiyor tedaviler negatif oldukca aglayip sizlayip bir ay icinde tekrar toparlaniyoruz.Yasda bu arada benim 35 esimin 39 oldu,Allahtan hep hayirlisini istedimm bunca zaman.Illaha da olsun demedim acaba yanlis i yapiyorum,kimiside yanip tutusman lazim o yuzden vermiyor diyor ama icimden istemek geliyor ama oyle yanip tutusmayi basaramadim.Ben duzgunce hayirlisini istiyorum ve denemelerimde her anlamda yiprandigim icin rabbim bu sefer aratma bos cikarma emeklerimizi diyorum ama sonuc hep ayni oldu.Allah bu yolda hepimize hayirlisini sagliklisini versin.Sirf kendimi anlamak icin 2 gundur 4 yasindaki yigenime bakiyorum, cok guzel bisey, ama surekli ben ona bakamam gibi geldi cunku calismai da cook seviyorum,Heralde dogduktan bir yil sonra guvenilir bir sekilde bakimini saglayip yine calisirim

daha 1 yıl bile olmamış canım ya bi çok kadın doğum uzmanı ilk sene korunmadıkları halde bir çok kadının gebe kalamadığını ve bunun normal bi süreç olduğunu söylüyorlar benim dr'umda aynı şeyi söylemişti bana o yüzden illa ki çocuk olmuyo diye kusur olacak diye bi şart yok sen yine dr'a git ama korkmanada gerek yok kötü şeyleri aklına getirme iyi şeylere odaklan ki iyi olsuna.s.

Bende bir yıldır evliyim çocuğum olmuyor. Ne gibi bir yol izlemem gerekiyor. Hangi aydan sonra doktora gitmeliyim.

daha 1 yıl bile olmamış canım ya bi çok kadın doğum uzmanı ilk sene korunmadıkları halde bir çok kadının gebe kalamadığını ve bunun normal bi süreç olduğunu söylüyorlar benim dr'umda aynı şeyi söylemişti bana o yüzden illa ki çocuk olmuyo diye kusur olacak diye bi şart yok sen yine dr'a git ama korkmanada gerek yok kötü şeyleri aklına getirme iyi şeylere odaklan ki iyi olsuna.s.

arkadasıma katılıyorum ilk 1 sene korunmadıgın halde cocugun olmuyorsa normal dıyor doktorlar benım 3 bucuk sene sonra oldu cocugum Şkürler olsun cok korktum bi sorunmu var dıye doktora bıle gıdemedım soranlara korunuyoruz derdım cekınırdım fisfisfis

ama şükür 3 bucuk sene sonra Rabbım nasıp ettı ewlat ve suan 2. ye hamıleyım bunuda kucagıma almayı nasıp eder ınsallah Allah mubarek ramazanın hürmetıne bütün ewlat ısteyenlere nasıp etsın :CüvCüv:

X