- 5 Nisan 2015
- 399
- 212
- 23
- Konu Sahibi deusarebeld
-
Tüp bebek ni normal miOlur inşallah çevremde olanlar var ben de dahil çok şükür
yokkk bennn ben ılerı derece pkoyum bu 4. hamılelık gercı bebeıslerımı başka bı sebepten kaybettım ama pko gebelıge engel degılDoktor polikistikover gibi gözüküyorsun dedi bugün. 2-3 ayda bir adet oluyorum. Çıkınca ağladım çocuk sahibi olamazsam naparım ben? Tedavisi yok dedi anca dogum kontrol hapıyla düzene sokarsın bırakınca yine aynısı olur dedi. Kesin kısır diyemem dedi. Ne önerirsiniz? Evlendigimde hiç korunmayayım mı? neden bu kadar şansızım
Doktor polikistikover gibi gözüküyorsun dedi bugün. 2-3 ayda bir adet oluyorum. Çıkınca ağladım çocuk sahibi olamazsam naparım ben? Tedavisi yok dedi anca dogum kontrol hapıyla düzene sokarsın bırakınca yine aynısı olur dedi. Kesin kısır diyemem dedi. Ne önerirsiniz? Evlendigimde hiç korunmayayım mı? neden bu kadar şansızım
Zaten adet söktürücü vericem sadece dedi öğlen tekrar gidicem başka bi doktora daha gitmiştim dogum kontrol vermiştiben de çikolata kisti hastasıyım, ilk öğrendiğim dönemde 5 farklı doktora gittim.
hepsi birbirnden farklı şeyler söyledi.
kısırlığı falan konuşmak için çok erken, doktronunz bana çok güvenlir gelmedi.
önerim başka bir doktora daha gitmeniz olacaktır.
Kilo almaya çalıştıgım halde alamıyorum bu durumu da anlamıyorum zaten belirtileri kilo fakat ben tam aksi zayıfım bayaLütfen üzülmeyin kısırlık nedenleri arasında en kolay başarı sağlanan nedendir. Belki kendiliğinden hiç olmaz ise tedavi ile bebeğiniz gelir kucağınıza. Sadece kilo almayın egzersiz yapıp sağlıklı bir yaşam sürdürmeye çalışın.
Normal canım önden biraz kistleri için doğum kontrol hapı kullandım uzın vadede değil amaTüp bebek ni normal mi
Daha beter bişey çıkmasın da allah korusun. tamam öyle yaparım bugün de kan verdin gerçi bakacak hormonlarıma10 doktora da gitsen 10 taneside farklı şeyler söyler . Ben sana adetinin 3 .günü endokrinoloji bölümüne gitmeni gereken bütün hormon testlerini yaptırmanı öneriyorum . Ben en sonunda biyle yaptım bütün sonuçlar normal çıktı ve o yüzden doktor polikistik over var diyemem dedim.Tüylenme için lazer öneriyorum. Bazı kisilerde genetik olarak aşırı Tüylenme olabilir dedi .ama dogum doktorları polikistik over var dedi bazısı kist önemli degil dedi . Endokrinoloji doktoru bu konuda beni rahatlattı .ama ben yinede her sene 1 kere adetin 3.günü hormon testleri yaptiriyorum .
Hiç korkma içini ferah tut .Daha beter bişey çıkmasın da allah korusun. tamam öyle yaparım bugün de kan verdin gerçi bakacak hormonlarıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?