Çocuğum olmaz diye korkuyorum

deusarebeld

Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2015
399
212
23
Doktor polikistikover gibi gözüküyorsun dedi bugün. 2-3 ayda bir adet oluyorum. Çıkınca ağladım çocuk sahibi olamazsam naparım ben? Tedavisi yok dedi anca dogum kontrol hapıyla düzene sokarsın bırakınca yine aynısı olur dedi. Kesin kısır diyemem dedi. Ne önerirsiniz? Evlendigimde hiç korunmayayım mı? neden bu kadar şansızım

abartmi$ dr
o durumda volan binlerce anne var
tedavini olursun Allahin izniyle çocugun olur in$
bende kisken iki uç ayda bir adet olurdum, pko denmedi ama hep duzensizdi adetim
3 çocugum var , dogumla duzeldi benim adet dongum

evet pcolular dogal yoldan hamıle kalamayabılır
ama tup bebekle hepsının tandııgım butun pcoslu arkadaslarım cocuk sahıbı oldular

Evlenirsem 2 yıl çocuk düşünmüyorum diyordum ama anladım ki benim öyle bi lüksüm yok. Korunmayayım hiç. Doktor şişmanlık falan dedi belirtileri. Ama ben çok zayıfım cildem de pürüzsüz. Sadece çok tüylüyüm

Doktor polikistikover gibi gözüküyorsun dedi bugün. 2-3 ayda bir adet oluyorum. Çıkınca ağladım çocuk sahibi olamazsam naparım ben? Tedavisi yok dedi anca dogum kontrol hapıyla düzene sokarsın bırakınca yine aynısı olur dedi. Kesin kısır diyemem dedi. Ne önerirsiniz? Evlendigimde hiç korunmayayım mı? neden bu kadar şansızım
yokkk bennn ben ılerı derece pkoyum bu 4. hamılelık gercı bebeıslerımı başka bı sebepten kaybettım ama pko gebelıge engel degıl

ben de çikolata kisti hastasıyım, ilk öğrendiğim dönemde 5 farklı doktora gittim.
hepsi birbirnden farklı şeyler söyledi.
kısırlığı falan konuşmak için çok erken, doktronunz bana çok güvenlir gelmedi.
önerim başka bir doktora daha gitmeniz olacaktır.

ben de çikolata kisti hastasıyım, ilk öğrendiğim dönemde 5 farklı doktora gittim.
hepsi birbirnden farklı şeyler söyledi.
kısırlığı falan konuşmak için çok erken, doktronunz bana çok güvenlir gelmedi.
önerim başka bir doktora daha gitmeniz olacaktır.
Zaten adet söktürücü vericem sadece dedi öğlen tekrar gidicem başka bi doktora daha gitmiştim dogum kontrol vermişti

Yuhh ya ne kisirligi ? Yok öyle birsey canm bendede pko var ha suan tedavi sürecindeym ama kisidn kisiye göre degisiyo bu durum pko olup çabucak hamile kalan cok arkadasm var hatta bi doktor arkadasima hemn evlen senin icin cocuk imkansiz görünüyo dedi kiz ilk gece hamile kaldi herseyn tedavisi oldugu gibi bununda tedavisi var kimisi hemn kimisi braz zorda olsa hamile kaliyo skma canini

Lütfen üzülmeyin kısırlık nedenleri arasında en kolay başarı sağlanan nedendir. Belki kendiliğinden hiç olmaz ise tedavi ile bebeğiniz gelir kucağınıza. Sadece kilo almayın egzersiz yapıp sağlıklı bir yaşam sürdürmeye çalışın.

Lütfen üzülmeyin kısırlık nedenleri arasında en kolay başarı sağlanan nedendir. Belki kendiliğinden hiç olmaz ise tedavi ile bebeğiniz gelir kucağınıza. Sadece kilo almayın egzersiz yapıp sağlıklı bir yaşam sürdürmeye çalışın.
Kilo almaya çalıştıgım halde alamıyorum bu durumu da anlamıyorum zaten belirtileri kilo fakat ben tam aksi zayıfım baya

10 doktora da gitsen 10 taneside farklı şeyler söyler . Ben sana adetinin 3 .günü endokrinoloji bölümüne gitmeni gereken bütün hormon testlerini yaptırmanı öneriyorum . Ben en sonunda biyle yaptım bütün sonuçlar normal çıktı ve o yüzden doktor polikistik over var diyemem dedim.Tüylenme için lazer öneriyorum. Bazı kisilerde genetik olarak aşırı Tüylenme olabilir dedi .ama dogum doktorları polikistik over var dedi bazısı kist önemli degil dedi . Endokrinoloji doktoru bu konuda beni rahatlattı .ama ben yinede her sene 1 kere adetin 3.günü hormon testleri yaptiriyorum .

10 doktora da gitsen 10 taneside farklı şeyler söyler . Ben sana adetinin 3 .günü endokrinoloji bölümüne gitmeni gereken bütün hormon testlerini yaptırmanı öneriyorum . Ben en sonunda biyle yaptım bütün sonuçlar normal çıktı ve o yüzden doktor polikistik over var diyemem dedim.Tüylenme için lazer öneriyorum. Bazı kisilerde genetik olarak aşırı Tüylenme olabilir dedi .ama dogum doktorları polikistik over var dedi bazısı kist önemli degil dedi . Endokrinoloji doktoru bu konuda beni rahatlattı .ama ben yinede her sene 1 kere adetin 3.günü hormon testleri yaptiriyorum .
Daha beter bişey çıkmasın da allah korusun. tamam öyle yaparım bugün de kan verdin gerçi bakacak hormonlarıma

Bende de pcos var. Gittiğim doktor prof. tu ve bana normal yolla çocuğun olmaz dedi. Güvendim korunmadım. Evlendikten 1,5 ay sonra hamile kaldım. Tıp teknolojileri çok gelişti takma kafaya. Yaşın kaç buda önemli bir etken.

Back