Çocuğum neden olmuyor

57 kiloyla evlendim evlendikten sonra çok aldım . Kilo veremiyorum.s
Kilo vermek diyince akla diyet yaparak aç kalmak ve istediğin şeyleri yiyememek gelir. Dolayısı ile daha başlamadan mutsuz olur insan..
Ama benim bahsettiğim kontrollü ve düzenli yemek. Yani yemek istediğin şeylerden mahrum kalmamak. Mesela canın baklava istiyor.. Oturup 1 tepsi baklavayi hunharca yersen vücuduna tamamen haksızlık etmiş olursun ve sağlığına zarar verirsin. Ama 1 dilim baklavayi sindirerek yersen hem canının istediğini yemiş olacaksın hem de kontrol sağlamış olacaksın :)
Sağlıklı beslenmeyi hayatına soktuğun zaman canın o sağlıksız, işlenmiş, şekerli gıdaları çekmeyecek bile. Çektiği zamanda da kontrolü sağlarsın dediğim gibi.. Spor çok önemli. Daha detaylı şekilde yardımcı olurum istersen..

Ben 21 yaşındayım esimde 23

Beni hic dinlemezsin ama ne bilim, kulagina bir küpe olur diye yine anlatayim.

Bak canim kendi vücüdünü bile tanimiyorsun. Ovülasyon nedir bilmiyorsun. Yasin daha 21. 20 yasindan beri cocuk istiyorsun. Esin daha 23 yasinda. Ikiniz cidden anne baba olmak icin yeterli olgun degilsiniz. Cocuk öyle kolay bisey degil. Maddi manevi insan tükeniyor. Uykusuzluk bir taraftan, hormonlar diger taraftan. Özelikle es destegi önemli. 23 yasindaki bir erkek cabuk bunalir. Senin ne yasadiklarini hic anlamaz.

Ve maddi olarakta cok para gider. Mamasi, bezi, kiyafeti, oyuncaklari,..bitmiyor yani. Yerinde olsam okula giderdim. Iyi bir ise giderdim, gezip tozardim ufkumu biraz genisletirdim. Biraz bunlara doyduktan sonra ve cidden maddi manevi hazir oldugumda yapardim ki ben öyle yaptim zaten.

Diyorum ya beni dinlemezsin, derdin etrafa dogurganligini göstermek. Tamam, göster ama seni cok zor zamanlarin bekledigini bil canim.

Kizlar merhaba ben 12 yillik evliyim evliligimun ikinci senesinde normal yolla bir oglum oldu rabbimin takdiri ya birbucuk yil once melek oldu tekrar anne baba olmak cok istiyoruz tek yumurtaligim var kist ameliyati olmustum seneler once dort ay once tup bebek tefavisine basladik ama tutmadi stresten arkasindan adet oldum sinraki ay gecikince dr gittim trlusal verdi kullandim ustunden yirmi gun gecti hala yok toplan otuzdort gun oldu goguslerim belim sag kasigim cok agriyor dunde acik kirmizi az bi kanma oldu kesildi

Baska doktora git tedavi olmak istiyorum de anca o zamn daha iyi değerledirebilirler.rahim filmi cekildimi?esine sperm testi yapildimi?bide doktorun ultrasonla yaptığı yumurta takibide önemli..
Yoksa oyle bi kere muayene ol hormon tahlillerin normal demekle olmuyor o is..
Rabbim gönlüne gore versin canim

Hamilesindir belki test yapsaydiniz.

Canım benden senden biriyim adet gördüğüm den beri düzensiz adet oluyordum ve doktor lar hiç bir şeyin yok stresten dedi evlendim ve benimde olmadı 5 ay sonra hiç korunmamis tim biraz kafamı dağıttığim ay farkında olmadan hamile kaldım stres baş düşman

Regl dönemin geç oluyorsa yumurtlaman da geç oluyordur, bundan kaynaklı da çocuğunuz olma ihtimali azalıyor. Başka doktorlara da gidin 21-28 günde bir regl olması gerekir sağlıklı bir kadının. Polikistik olabilirsiniz

Ben 12 senedir adet goruyorum ve 12 senedir duzensiz oluyrm.annemde oyleydi annem hic skinti cekmemis cocuk konusunda.benim 18 ay olmadi hsg cektirince oldu hemde dog yoldan ikizlerim.onlarin kalbi durdu 3 aylikken.dusukten sonra 2. denememde yine hamilr kaldim.duzensizlik eger hormonlar normalde engel deil sadece yumurtlama zamanini iyi denk getrmen gerekir ben ona cok dikkat ettm

Doktorunuz infertiliteden anlayan bir doktor mu ? Her doktor anlamıyor canım maleseff...
Rabbim yüzünüzü güldürür inşallah ..!! En yakın zamanda.

Aklima geldi de yanlis anlamayin lutfen beni..

Benim eltim 3 ayda 1 adet oluyordu hic ne zaman adet olacagini bilmezdi. Bende gunu gunune dakikasi dakikasina olurum. 4 senedir bizimde olmuyor cocugumuz. Eltime de demistim senin cocugun gec olur adet durumun malum duzensiz diye. Kiz evlendigi 2.ayda 1 aylik hamileydi :)))

Bazen duzene muzene bakmiyor bu isler nasip işi. Ama oncelikle adet duzenlizligi probleminizi cozun. Mesela hayit tohumu gbi hormon duzenliyiceler kullanabilirsniz ya da doktorunuz duzenli adet olmaniz icin dogum kontorl hapi verebilir

dünyanın en güzel sesini duydum az önce. çok şükür duydum kalp atışını :)) alttan progestan verdi kızlar biraz kanama varmış düşük tehlikesi olduğunu mu gösteriyor bu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…