- 28 Şubat 2011
- 13.934
- 16.084
- 498
- Konu Sahibi EvluBayan000
-
Kilo vermek diyince akla diyet yaparak aç kalmak ve istediğin şeyleri yiyememek gelir. Dolayısı ile daha başlamadan mutsuz olur insan..57 kiloyla evlendim evlendikten sonra çok aldım . Kilo veremiyorum.s
Ben 21 yaşındayım esimde 23
Tiroidlerine baktır o zaman,tiroid de olabilir pko da olabilir,önce bir dahiliye doktoruna git derim.1.60. kilo 74
Hamilesindir belki test yapsaydiniz.Kizlar merhaba ben 12 yillik evliyim evliligimun ikinci senesinde normal yolla bir oglum oldu rabbimin takdiri ya birbucuk yil once melek oldu tekrar anne baba olmak cok istiyoruz tek yumurtaligim var kist ameliyati olmustum seneler once dort ay once tup bebek tefavisine basladik ama tutmadi stresten arkasindan adet oldum sinraki ay gecikince dr gittim trlusal verdi kullandim ustunden yirmi gun gecti hala yok toplan otuzdort gun oldu goguslerim belim sag kasigim cok agriyor dunde acik kirmizi az bi kanma oldu kesildi
Merhaba arkadaşlar. 1bucuk seneye yakındır evliyim. Evlendigimiz günden beri korunmuyoruz , fakat çocuğum olmuyor. Reglm de bazen 2ayda oluyor buna kaynaklıdır diye 3 kere kadın doğuma gittim hormonlarima baktirdim tertemizsin dediler fakat adet duzensizligim için hiç bir neden çıkmadı doktor stresten dedi ama benim 6 yıldır düzensiz. Tabi herşey Allah'tan nezaman nasip eder bilemem. Ama bir an öncede onlemimi almak istiyorum fakat adetim düzensiz doktorda da sebebi çıkmadi. Düzensizligin çocuk olmamasina sebebi varmıdır acaba nerelere gorunmem gerekiyor yardımcı olurmusunuz
Iki uc hafta ince yapmistim yarin yine yapicam bakalim insallah vatdirHamilesindir belki test yapsaydiniz.
bebeğinizin cinsiyeti nedir sağlıkla kucağınıza alinBizde ovulasyon testiyle yaptık bebişi :)
Düzenli adet gördüğüm halde biz tuttaramamıştık birkaç ay ki birde ikinci bebişimiz bu
Aldığım ay hamile kaldım
Elbette ama eğer stres fazlaysa evlilikte,çocuk için acele etmemek lazım.Evlilik olurda stressiz hayat olur mu ve canım .
Aminbebeğinizin cinsiyeti nedir sağlıkla kucağınıza alin
İnternetten alırsanız daha uygun olur ben 18 ovilasyon testi 2 gebelik 20 tl ye almıştım eczanede 5 tane var içinde 25 TLİsmi ne peki reçetesiz eczaneden alabilirmiyim
Hangi siteden aldınız pekiİnternetten alırsanız daha uygun olur ben 18 ovilasyon testi 2 gebelik 20 tl ye almıştım eczanede 5 tane var içinde 25 TL
Gittigidiyor canımHangi siteden aldınız peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?