Çocuğum neden olmuyor

Ben 21 yaşındayım esimde 23
Canım çok erken değil mi bak ben 26 olacağım eşim 32 erkende evlenmişsin eşin gerçekten bu sorumluluğu alacak güçte mi ben eşime güvenemiyorum yani ne zaman güvenebilirim bilmiyorum bu konuda.

Hormon testi falan da yaptırdık bir neden bulamadı doktor kist falan da yok stresten kaynaklanıyor dedi ama benim yıllardır böyle gitmedigim doktor kalmadı. Doktorun dediği sadece stresten .

Canım çok erken değil mi bak ben 26 olacağım eşim 32 erkende evlenmişsin eşin gerçekten bu sorumluluğu alacak güçte mi ben eşime güvenemiyorum yani ne zaman güvenebilirim bilmiyorum bu konuda.
Benimde guvendigim pek soylenemez ama cocugumun olmasını , Annelik duygusunu tatmayı okadar çok istiyorum ki

Hormon testi falan da yaptırdık bir neden bulamadı doktor kist falan da yok stresten kaynaklanıyor dedi ama benim yıllardır böyle gitmedigim doktor kalmadı. Doktorun dediği sadece stresten .
Bilemedim..
Elbette stres de büyük etken.
Ovulasyon günlerinizi de takip edin,öneren arkadaşlar olmuş,yapın.
Ve gerçekten stres yapmayın.demesi kolay ama yapmayın
1buçuk yıl evlat sahibi olamamış biri olarak söylüyorum.
Hem de sadece stresten.
Sizi rahatlatacak ortamlarda bulunun,çocuk işini unutun.
Eşinizle evliliğin tadını çıkarın,güzel şeyler yaşayın,güzel yerler görün,gezin...
Rahat kafa ile olacaktır bebeğiniz

Evlilik olurda stressiz hayat olur mu ve canım .

Tüylenme sorununuz falanda var mi?

Genelde adet düzensizliğinin nedenlerinin başında polikistik over gelir. Ama kısırlık değil sadece yumurta tembelliği.. Doktorlar birşey yok demiş ama mutlaka bir sebebi vardır düzensiz olmasının.
Öncelikle fazla kilon varsa onları ver. Sağlıklı beslen ve her gün yarım saatte olsa egzersiz ya da herhangi bir aktivite yap. Kafana birşey takma. Yasin daha çok küçük. Hayatını yaşa, gez, eğlen..
Esinde bir problem vardır belki de ? D vitamini eksikliği de gebeliğe büyük oranda engel. Mutlaka baktır..

Evlendikten sonra 15 kilo aldım etkisi varmıdır acaba?

Her zaman mı böyle düzensizdi yoksa sonradan mı oldu ? Her ay günü gününe olur muydun?

Canım önce kilo ver sonra çocuk düşün 100 kilo doğuma girmek istemezsin heralde bekle biraz evliliğin iyice otursun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…