Çocuğum neden olmuyor

EvluBayan000

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2018
943
368
23
28
Merhaba arkadaşlar. 1bucuk seneye yakındır evliyim. Evlendigimiz günden beri korunmuyoruz , fakat çocuğum olmuyor. Reglm de bazen 2ayda oluyor buna kaynaklıdır diye 3 kere kadın doğuma gittim hormonlarima baktirdim tertemizsin dediler fakat adet duzensizligim için hiç bir neden çıkmadı doktor stresten dedi ama benim 6 yıldır düzensiz. Tabi herşey Allah'tan nezaman nasip eder bilemem. Ama bir an öncede onlemimi almak istiyorum fakat adetim düzensiz doktorda da sebebi çıkmadi. Düzensizligin çocuk olmamasina sebebi varmıdır acaba nerelere gorunmem gerekiyor yardımcı olurmusunuz

Allah nasip kısmet etsin inşallah. Eşiniz de doktora gitti mi acaba ondan kaynaklı da olmayabilir. Yeni evlisiniz bu kadar stres yapmayın yaşınız da çok ileri değilse kendinize zaman verin. Adet düzensizliği sizin gibi olup hamile kalan kişileri biliyorum.

Ovulasyon testi alıp yumurtalamani takip et. Geç adet oluyorsan geç yumurtluyorsundur günleri kaciriyorsundur. Bi kaç ay da öyle dene.
Bizde ovulasyon testiyle yaptık bebişi :)
Düzenli adet gördüğüm halde biz tuttaramamıştık birkaç ay ki birde ikinci bebişimiz bu
Aldığım ay hamile kaldım

Ovulasyon testi alıp yumurtalamani takip et. Geç adet oluyorsan geç yumurtluyorsundur günleri kaciriyorsundur. Bi kaç ay da öyle dene.
Yumurtalama testi de yaptırdım canım onlarda normal çıktı . Adetim de her ay düzensiz mesala 2 ay düzensiz oluyorsam diğer ay 1bucuk ayda diğer ay 2 buçuk ayda onun için takip edemiyorum.

Bizde ovulasyon testiyle yaptık bebişi :)
Düzenli adet gördüğüm halde biz tuttaramamıştık birkaç ay ki birde ikinci bebişimiz bu
Aldığım ay hamile kaldım
Ovilasyon testi dediğin nasıl birşey kan testiyle mi yapiliyor

Hayırlı olsun demek ki hala zamanı değil sizin düzensizlik dediğinizde bir düzen belkide doktorda birşey yok demiş hayırlısı olsun em hayırlı zamanda inşallah bende 1,5 senedir evliyim boşver bugünleri ararsın bak.

5 6 kutu değil ya
İkişer tane olsa içinde
Sen 3 aylık falan al işte
Ucuz bişeydi zaten

Güzel dusuncen için sağol canım. Doktorda sebebi çıkmadığı halde olmaması insanın canını sıkıyor. Etraftan da baskı oldukça üzülüyorum bende dusunmuyoruz daha diyorum. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın insllah

Onu nasıl takip edicem canm bilmiyorum ki
Normalde adetin bitiminden 10 gün sonra olur ama bazılarında daha erken veya geç olduğundan testleri var
Adet bitiminden sonra 9 10 11. Gün dene
Benim de senin gibiydi bekarken 6 ay adet olmadığımı bilirim
Araştırma yapılırken kist çıktı
Sonra rahim filmi çektirdim ve adetim düzeldi
Ondan sonra bile 8 ay filan olmadı
Hamile kaldığım ay her gün kuru incir ve havuç yedim
Yumurtlama günümde İlişkiden sonra bacaklarıma kramp girene kadar ayaklarımı havaya dikip bekledim
Ve sonuçta hamileyim
Bir doktor bana önce kist tedavisi gör sonra hamile kalabilirsin şimdi olmaz demişti
Doktorların hiçbir şey yok demesine de var demesine de kesin inanmamak lazım canım

Adetleriniz düzensizse pko olmasın?
Trmiz demiş doktor ama aklıma bu geldi direkt.

Banada baskı kuruluyor bir yengem tanıdık bir doktor var ona görün dedi istiyorum ama olmuyor sanıp kendini bu stresten de uzak tut eşinle senin yaşın kaç yaşlar büyükse birşey dememde acelesi yok bence yaaa

Yok idrarla yapılıyor o da
Evde yapılan gebelik testleri gibi çubuk şeklinde
Bir kutuda kaç tane var unuttum ama sen 5 6 kutu al hergün yap
Yumurtlamanın olduğu günleri değerlendirin
İsmi ne peki reçetesiz eczaneden alabilirmiyim

Banada baskı kuruluyor bir yengem tanıdık bir doktor var ona görün dedi istiyorum ama olmuyor sanıp kendini bu stresten de uzak tut eşinle senin yaşın kaç yaşlar büyükse birşey dememde acelesi yok bence yaaa
Ben 21 yaşındayım esimde 23

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…