- 7 Şubat 2018
- 943
- 368
- 23
- 28
- Konu Sahibi EvluBayan000
-
Allah nasip kısmet etsin inşallah. Eşiniz de doktora gitti mi acaba ondan kaynaklı da olmayabilir. Yeni evlisiniz bu kadar stres yapmayın yaşınız da çok ileri değilse kendinize zaman verin. Adet düzensizliği sizin gibi olup hamile kalan kişileri biliyorum.
Bizde ovulasyon testiyle yaptık bebişi :)Ovulasyon testi alıp yumurtalamani takip et. Geç adet oluyorsan geç yumurtluyorsundur günleri kaciriyorsundur. Bi kaç ay da öyle dene.
Yumurtalama testi de yaptırdım canım onlarda normal çıktı . Adetim de her ay düzensiz mesala 2 ay düzensiz oluyorsam diğer ay 1bucuk ayda diğer ay 2 buçuk ayda onun için takip edemiyorum.Ovulasyon testi alıp yumurtalamani takip et. Geç adet oluyorsan geç yumurtluyorsundur günleri kaciriyorsundur. Bi kaç ay da öyle dene.
Ovilasyon testi dediğin nasıl birşey kan testiyle mi yapiliyorBizde ovulasyon testiyle yaptık bebişi :)
Düzenli adet gördüğüm halde biz tuttaramamıştık birkaç ay ki birde ikinci bebişimiz bu
Aldığım ay hamile kaldım
Onu nasıl takip edicem canm bilmiyorum kiYumurtlama gününü takip ediyor musun?
Yok idrarla yapılıyor o daOvilasyon testi dediğin nasıl birşey kan testiyle mi yapiliyor
Hayırlı olsun demek ki hala zamanı değil sizin düzensizlik dediğinizde bir düzen belkide doktorda birşey yok demiş hayırlısı olsun em hayırlı zamanda inşallah bende 1,5 senedir evliyim boşver bugünleri ararsın bak.Merhaba arkadaşlar. 1bucuk seneye yakındır evliyim. Evlendigimiz günden beri korunmuyoruz , fakat çocuğum olmuyor. Reglm de bazen 2ayda oluyor buna kaynaklıdır diye 3 kere kadın doğuma gittim hormonlarima baktirdim tertemizsin dediler fakat adet duzensizligim için hiç bir neden çıkmadı doktor stresten dedi ama benim 6 yıldır düzensiz. Tabi herşey Allah'tan nezaman nasip eder bilemem. Ama bir an öncede onlemimi almak istiyorum fakat adetim düzensiz doktorda da sebebi çıkmadi. Düzensizligin çocuk olmamasina sebebi varmıdır acaba nerelere gorunmem gerekiyor yardımcı olurmusunuz
Güzel dusuncen için sağol canım. Doktorda sebebi çıkmadığı halde olmaması insanın canını sıkıyor. Etraftan da baskı oldukça üzülüyorum bende dusunmuyoruz daha diyorum. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın insllahHayırlı olsun demek ki hala zamanı değil sizin düzensizlik dediğinizde bir düzen belkide doktorda birşey yok demiş hayırlısı olsun em hayırlı zamanda inşallah bende 1,5 senedir evliyim boşver bugünleri ararsın bak.
Normalde adetin bitiminden 10 gün sonra olur ama bazılarında daha erken veya geç olduğundan testleri varOnu nasıl takip edicem canm bilmiyorum ki
Pko ? Nasıl alicam hangi doktora basvurmam gerekiyorAdetleriniz düzensizse pko olmasın?
Trmiz demiş doktor ama aklıma bu geldi direkt.
Banada baskı kuruluyor bir yengem tanıdık bir doktor var ona görün dedi istiyorum ama olmuyor sanıp kendini bu stresten de uzak tut eşinle senin yaşın kaç yaşlar büyükse birşey dememde acelesi yok bence yaaaGüzel dusuncen için sağol canım. Doktorda sebebi çıkmadığı halde olmaması insanın canını sıkıyor. Etraftan da baskı oldukça üzülüyorum bende dusunmuyoruz daha diyorum. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın insllah
İsmi ne peki reçetesiz eczaneden alabilirmiyimYok idrarla yapılıyor o da
Evde yapılan gebelik testleri gibi çubuk şeklinde
Bir kutuda kaç tane var unuttum ama sen 5 6 kutu al hergün yap
Yumurtlamanın olduğu günleri değerlendirin
Ben 21 yaşındayım esimde 23Banada baskı kuruluyor bir yengem tanıdık bir doktor var ona görün dedi istiyorum ama olmuyor sanıp kendini bu stresten de uzak tut eşinle senin yaşın kaç yaşlar büyükse birşey dememde acelesi yok bence yaaa
Polikistik over sendromu..Pko ? Nasıl alicam hangi doktora basvurmam gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?