- 16 Eylül 2022
- 6
- 1
- 1
- 26
- Konu Sahibi sevimkarayi
-
Acaba sene göndereceğimiz zaman sınıfındaki lerden büyük olur mu ?Aynı yaştaki oğlumu bende göndermedim, daha küçük diye düşündüm
Şuan için nasıl bir yol izlemeliyim gerçekten içim parçalanıyor çok üzülüyorum nasıl böyle bir hata yaptım diyeSeneye anaokula giderse ilkokula 79 aylık başlayacak. Geç kalmışsınız. 79 ay 1. Sınıf için geç.
Öyle bile olmasa çocuğunuz bu yıl gelişimi için biryerler gitmeliydi.
Ben yanlış mı hesapladim ki? Anaokuluna 67 aylık başlarsa 1. Sınıf için 79 ay oluyor.72 aylık 1. Sınıf için.
Sizinki diğer yıl anaokuluna gidecek zaten. Geç değil bence.
Yani seneye okul zamani 67 aylık olacak şuan 5 yaşına girmesine 6 ay var72 aylık 1. Sınıf için.
Sizinki diğer yıl anaokuluna gidecek zaten. Geç değil bence.
İçiniz parçalayacak birşey yok, gidin bir kresle görüşün. Onlar hangi sınıfın uygun olduğunu soyleyeceklerdir.Şuan için nasıl bir yol izlemeliyim gerçekten içim parçalanıyor çok üzülüyorum nasıl böyle bir hata yaptım diye
Yok hayır. 1. Sınıfa başlaması için 72 aylık olması gerekiyor. Seneye de 1. Sınıfa baslayamaz mecbur anaokuluna gidecek. 2024 te 79 aylık 1. Sınıfa gidebilir.Ben yanlış mı hesapladim ki
Evet bende öyle hesapladım. 79 ay geç geldi bana. 69 ayda başlıyor 1. Sınıf kayıtları .Yok hayır. 1. Sınıfa başlaması için 72 aylık olması gerekiyor. Seneye de 1. Sınıfa baslayamaz mecbur anaokuluna gidecek. 2024 te 79 aylık 1. Sınıfa gidebilir
Yine uymuyor arkadasinki seneye 67 aylık olacakmış. Yani 1. Sınıfa almazlar anaokuluna alırlar.Evet bende öyle hesapladım. 79 ay geç geldi bana. 69 ayda başlıyor 1. Sınıf kayıtları .
Evet 67 aylık veli isteğiyle alinabiliyirmus.Yine uymuyor arkadasinki seneye 67 aylık olacakmış. Yani 1. Sınıfa almazlar anaokuluna alırlar.
Yani benimki 1. Sinifa başladığı zaman 7 ay geç kalmış oluyor doğrumu doğruysa bir sorun olur mu ?Söyle aciklim kızlar 1. Sınıf için devletin önerdiği ay 72 aydır.
Mecburi eğitim 72 aydan itibaren başlar daha önce başlatmak isteyen dilekçe ile başvuruda bulunup o şekilde 1. Sınıfa kaydettirebilir.
Bizim anaokulu 5 yasin altını okula kabul etmedi kontenjan dolu olduğu için öncelik 5 yaş üstü alındı.Evet 67 aylık veli isteğiyle alinabiliyirmus.
Ama çocuk evde kalmak için geç bir yaşta genede
Hayır canım ya 72-83 ay arası zorunlu eğitim 1. Sınıf için.Yani benimki 1. Sinifa başladığı zaman 7 ay geç kalmış oluyor doğrumu doğruysa bir sorun olur mu ?
Evet ben yanlış yorumlamışim. Nur un dedikleri doğru.Selamın aleyküm anneler sevgili öğretmenler 4 gündür aklımı karistiran bı durum var nolur beni aydınlatın şimdi benim kızım 05.02.2018 doğumlu bu sene anaokuluna gitmelimiydi yoksa seneye mi gitmeli seneye okul zamani 67 aylık oluyor sanırım kızım için geç mi kaldım anaokuluna yazmalimiydim kafam çok karışık nolur beni aydınlatın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?