• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuğum ilaç içti

Kiz zaten hemşire de acile getirin hemen demiş. Kadın sabah olsun diye bekliyo yalandan. Burayada bizlerden onay için yazmış belli. 3 5 kişi aaaa çocuk iyi uyumuş uyanmış bosver getirme doktora felan dicek oda sözde vicdanini rahatlatacak iyi bi eey olmadi devlette bilmesin elimden alir bilmem ne.
Sabah sabah tepem attı. Biz öyle desek ne olacak dimi beklemek akıl işimi ben hiç bir şey olmasa kucağıma alıp hastaneye yürümeye başlamıştım yolda yardım bulurum diye.

Muhtemelen manisadasın ben de öyleyim. Çocuk hakları komisyon üyesiyim. İlla kim olduğun bulunacak, savcılık senin kim olduğunu bulamaz mi sanıyorsun. Hayırdır sizin çocuklar nasıl içiyor o hapları? Bak hayatta her şey olur çocuğu olan kimse büyük konuşmayacak çocuk bu sonuçta. Ama iki çocuk da böyle haplar içiyorsa ve sen hastaneye götürmek yerine burada konu açıyorsan devlet o çocukları alır senden hiç kusura bakma! Eşin izmire giderken Salihliden döndüğüne göre daha doğu tarafında bir ilçedesin.
Kadında psikolojik rahatsızlık varmış aslinda takipli olması gerek ama 🤦‍♀️

Sabah sabah tepem attı. Biz öyle desek ne olacak dimi beklemek akıl işimi ben hiç bir şey olmasa kucağıma alıp hastaneye yürümeye başlamıştım yolda yardım bulurum diye.
Mevlam hic kimseyi çaresiz bırakmasın. Bu zamanda elbet bi Allah kulu noluyo bacim deyip el atardı. Bu ihmalden başka bi sey degil.
Bende şuan gebeyim uyumam gerekiyordu ve sinir stres sahibi olduk yoktan yere. Mevlam tüm evlatlarımızı bize bağışlasın.

Kadında psikolojik rahatsızlık varmış aslinda takipli olması gerek ama 🤦‍♀️
Muhtemelen takiplidir. Sosyal hizmetler ara ara denetim gerçekleştirmeden bırakmaz. Çocuğu aileden bakım tedbiri kapsamında alıp kuruma yerleştirmek ayrı, çocukla ilgili denetim gerçekleştirmek ayrı. Tabi ilçede de değillermiş ne açıklıkla gerçekleştiriliyordur bilmiyorum ancak ben Turgutlu cumhuriyet Başsavcılığına bildireceğim onlar ip adresini bulup ilgili Savcılığa gönderir.

Muhtemelen takiplidir. Sosyal hizmetler ara ara denetim gerçekleştirmeden bırakmaz. Çocuğu aileden bakım tedbiri kapsamında alıp kuruma yerleştirmek ayrı, çocukla ilgili denetim gerçekleştirmek ayrı. Tabi ilçede de değillermiş ne açıklıkla gerçekleştiriliyordur bilmiyorum ancak ben Turgutlu cumhuriyet Başsavcılığına bildireceğim onlar ip adresini bulup ilgili Savcılığa gönderir.
Yaşadığı yer kayseri olarak gorunuyo yalnız. Tabi siz bulunduğunuz yere başvuru yaparak da işlem başlatabilirsiniz. Kazen Kazen ile iletişime girerek gerekli bilgilerde yardım alabilirsiniz.

Mevlam hic kimseyi çaresiz bırakmasın. Bu zamanda elbet bi Allah kulu noluyo bacim deyip el atardı. Bu ihmalden başka bi sey degil.
Bende şuan gebeyim uyumam gerekiyordu ve sinir stres sahibi olduk yoktan yere. Mevlam tüm evlatlarımızı bize bağışlasın.
Sorma vallahi benimde bir buçuk yaşında oğlum var gözünün içine bakıyorum. Çok üzüldüm konuya 😢

3 yaşında kızım levotiron 100 mg 6 adet hap içti, 6 7 saat oldu geç farkettik. Kasabadayim şuan, hergun üstünü kapatmaya kızım yatakta neredeyse hiç kimildamiyor, uyandiriyorum sorun yok gibi ama üstünü bile açmıyor, acil yardım edin lütfen
Ya siz sakamasiniz uyandırıyorum sorun yok gibi ne demek. 6 ilacı siz içseniz halimiz ne olur bı düşünün. Umarım fake konudur.

Eşi Salihliden dönüyormuş sözde Salihli Kayseri arası 746 km. En az 9 saat yol.
Dönse nolcak adam hala yolda. Adam karısını bildiğinden anasına birakmista yola çıkmis ama kimi kime emanet ediyon işte. Ahh dünya ahh. Siz olayın takipçisi olursunuz bizleride haberdar edersiniz umarım 🤲

Tandır evinde ekmek yapıyordu, babam da bağda üzüm topluyordu, nerde yasiyorsunuz siz ya, yapmayın arkadaşlar kimse çocuğun başını 7 24 beklemez, tedbir alır, aldık tedbirimizi ama geldi başımıza, neyin yargilamasi bu anlamadım... kimin çocuğu yemek hazırlarken sandalyede oturur, kiminki bulaşık dizerken yıkarken ev toplarken, yanında gezer her dakka,
Ya sen buraya neden yazdın?? Neden?? Amaç ne??
İnsanlar ne yazsın istiyorsun? Bir şey olmaz, benimki de içti zamanında şöyle bir şey olmadı, böyle bir şey olmadı falan demelerini mi bekliyorsun? Daha çok beklersin!
Aklı başında kimse böyle şeyler yazmaz, neden biliyor musun? çünkü bir şey olabilir ve senin aksine buradaki kimse asla bu sorumluluğun altına girmez. Ama senin umrunda bile değil. Bir de çocuğun fotoğrafını çekip koymuşsun buraya. Car car laf yetiştiriyosun millete. Asıl bu şekilde davranmaya devam edersen çocuğu elinden alırlar, hatta bu aymazlıkla elinden alınacak bir çocuğun bile kalmayabilir Allah'ım korusun🙏🏼

Sabah sabah tuvalete kalkmisken bir siteye bakayım dedim uykum kaçtı sinirden. Bu artık sorumsuzluktan bile öte bişey. Resmen göz göre göre cinayet. Devletten korktuğun kadar yukarıdakinden de korksan keşke. Devletin elinden alması evladının ölmesinden daha mı korkutucu gerçekten. Ve hiç kusura bakma bişey 1 kere olursa hatadır senin 2 çocuğunda da bu yaşanmış bu artık hata olmaktan çıkıyor. Basbaya ihmalkar bir annesin. Normalde hiç bir anneyi üzmek istemem ama sen hakediyorsun. Buraya böyle bir konu açmakla kendi ayağına sıktın zaten bence. Umarım bulunursun da o yavrucak kurtulur.

3 yaşında kızım levotiron 100 mg 6 adet hap içti, 6 7 saat oldu geç farkettik. Kasabadayim şuan, hergun üstünü kapatmaya kızım yatakta neredeyse hiç kimildamiyor, uyandiriyorum sorun yok gibi ama üstünü bile açmıyor, acil yardım edin lütfen
3 yaşında çocuk 6 tane hapı nasıl içti kendi kendine?
Sen napıyordun bu sırada?
Evde sabaha kadar ne bekliyosun çocuğunun başına bir şey gelmiş, araba alana kadar salonda otur bekle istersen? 112 yi arasana , polisi jandarmayı arasana o insanlar gelip yardım edem istersen bu durumlarda. Napalım biz burdan?
Sana da sağlam bir ceza verilmesi gerekiyor bu zincirleme sorumsuzlukların için!

Yıllardır takip edrim burayı ilk defa bısey yazdım. o kadar gereksiz o kadar ön yargılı o kadar itici cevaplar verdiniz ki pişman oldum, ne bilincsizim,ne, kör nede ihmalkar, hepi topu 40 hanelik köy, bı kaç kişide araç var götürmezler, ayrıca bu benim başıma ilk defa gelmiyor ikinci çocuğum kendi hapindan 20 tane içmişti 10 gün yoğun bakımda kaldı 4 gün serviste yattı, midesi yıkandı kömürle beslendi ve 2 yaşında üstelik tiroid hastası idi yani kendi haplarını hiç çıkamaz dedigim yerden alıp içti, şuan kasabadayim annemin hapları da yüksek bir askıda çocuk nasıl uzandı aldi biz akıl sır erdiremedik, ben ne yapıyordum o sirada çocuk çizgi film izliyordu bende bulaşık yikiyordum, şimdi benim gibi başına gelen varmı diye yazdım, herkes hastane dedi, bu benim başıma hasbel kader ikinci gelişi, ve eğer kızımı goturursem ki goturcem burda hemfikiriz, kızımı elimden alacaklar, nerden biliyorsun diyeceksiniz, ben psikolojik tedavi gördüm, majör depresyondan ilk vaka başımıza geldiğinde kurumdan gelip işlem yaptılar kimleri kimleri araya koymadikki, şimdi aynı vakadan tekrar gidince, %100 alacaklar,çaresiz bekliyorum...
İnşallah elinizden alırlar zaten. En azından yaşar çocuklar.

Daha öncede olmuş çocuğu elimden alırlar diye gitmiyo..
Ay anlasınlar inşallah ya sinirim zıpladı sabah sabah. Bu kadına da iyi bir ceza versinler çocuğun canına kastedip duruyo! Psikolojisi bozuksa yatırsınlar kliniğe çocuk onun kobayı mı?

Back