• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuğum ilaç içti

Kustuemwyin dedi hemşire arkadaşımi aradım ayran süt vermeyin kalp atışını nefes alıp vermesini takip edin mutlaka acile götürün dedi, ama sabahtan önce gidemem
Kardeşim ne demek sabahtan önce gidemem ya çocuğun ilaç içmiş hemde kaç tane farkındamısın alooo nefes alışını kontrol et takip et ne kadar cahilce tavsiye bunlar ya kafayı yedim ben burda sende orda durmuş sabahı bekliyorsun ya ben o çocuğu ne yaparım biliyormuşum kaptığım gibi hastaneye koşarım gerekirse tek başıma gerekirse yürüyerek gerekirse komşuyu kaldırırım köyü uyandırırım

Tek tek tüm köye yalvarir gene giderdim ya çocuk ölecek hala otobüs diyor Allah esirgesinn ki ambulans takviyesi yapılır
Kiz elbet yapılır. Kocam yok köyden yardım eden yok dediği anda ambulans yola çıkması gerek. Eger o konuşmaya rağmen destek çıkmazsa hastahane başına iş alabilir. Ayrıca haberlerde görüyoruz 2 metre kar yağmış yere kar motorlariyla helikopterle bi şeyle mutlaka ulaşım saglaniyor. Kadında suç yok etrafindakiler andaval. Yeminle uyku felan kalmadi sinir stres doldum sabah sabah

Fake konu herhalde. Kis kiyamet dag baslarina ambulans giderken, bu sozde anne olan kadin ucra bir yerde yasiyorum diye ambulansi aramiyor. Onun yerine piskin piskin burda konu aciyor. Hicbir anne boyle bir durumda sakin alamaz. Ben inanmadim. Yoksa boyle aptallik olamaz.

Ya var ya kadın kocasını aramistir kovası bi sey olmaz deyip sallamistir. Kadında destek olmayınca çaresiz beklemiştir. Yani düşünemedi 112 dicem ama buraya giriyo yani burayı bulmuş. Nerden tutsak elimizde kaliyo. Sonu hayrolsun

Kasabadayim şehre çok uzak bir yerdeyim kimse yok eşim uzun yolda, otobüs yok araç yok kimseyi bulamadık çaresiz sabah otobusunu bekliyorum, oda önce ilçeye ordan şehir merkezine gitmek için
Yahu kadın!! interneti burda yorum yazmak için kullanacağına ambulansın polisin numaraların bulmak için kullansana çıldırttın beni ya sen ne otobüsü ne sabahı 7 saat olmuş 7 !!! Nasıl durabiliyorsun ya sen

Kasabadayim şehre çok uzak bir yerdeyim kimse yok eşim uzun yolda, otobüs yok araç yok kimseyi bulamadık çaresiz sabah otobusunu bekliyorum, oda önce ilçeye ordan şehir merkezine gitmek için
112 yi arasan mesela nasıl olur 🤦

Ambulansı arayacağım ve ambulans gelmeyecek ortalığı yikardim ..buraya konu açmak yerine ulaşabileceğiniz tüm mercileri arayın 🤦🙄

Polisi arayin zaten aradığınızda açan kişi ambulans lazım mı olay nedir soruyor

Ya çocuğun canını sokakta bulamadınız değil mi

Tek tek tüm köye yalvarir gene giderdim ya çocuk ölecek hala otobüs diyor Allah esirgesinn ki ambulans takviyesi yapyillardir takip ederim siteyi ilk defa bısey yazdım, herkes yargısız infaz yaptı. Ne bilincsizim, nede e

Kardeşim ne demek sabahtan önce gidemem ya çocuğun ilaç içmiş hemde kaç tane farkındamısın alooo nefes alışını kontrol et takip et ne kadar cahilce tavsiye bunlar ya kafayı yedim ben burda sende orda durmuş sabahı bekliyorsun ya ben o çocuğu ne yaparım biliyormuşum kaptığım gibi hastaneye koşarım gerekirse tek başıma gerekirse yürüyerek gerekirse komşuyu kaldırırım köyü uyandırırım
Yıllardır takip edrim burayı ilk defa bısey yazdım. o kadar gereksiz o kadar ön yargılı o kadar itici cevaplar verdiniz ki pişman oldum, ne bilincsizim,ne, kör nede ihmalkar, hepi topu 40 hanelik köy, bı kaç kişide araç var götürmezler, ayrıca bu benim başıma ilk defa gelmiyor ikinci çocuğum kendi hapindan 20 tane içmişti 10 gün yoğun bakımda kaldı 4 gün serviste yattı, midesi yıkandı kömürle beslendi ve 2 yaşında üstelik tiroid hastası idi yani kendi haplarını hiç çıkamaz dedigim yerden alıp içti, şuan kasabadayim annemin hapları da yüksek bir askıda çocuk nasıl uzandı aldi biz akıl sır erdiremedik, ben ne yapıyordum o sirada çocuk çizgi film izliyordu bende bulaşık yikiyordum, şimdi benim gibi başına gelen varmı diye yazdım, herkes hastane dedi, bu benim başıma hasbel kader ikinci gelişi, ve eğer kızımı goturursem ki goturcem burda hemfikiriz, kızımı elimden alacaklar, nerden biliyorsun diyeceksiniz, ben psikolojik tedavi gördüm, majör depresyondan ilk vaka başımıza geldiğinde kurumdan gelip işlem yaptılar kimleri kimleri araya koymadikki, şimdi aynı vakadan tekrar gidince, %100 alacaklar,çaresiz bekliyorum...

Yıllardır takip edrim burayı ilk defa bısey yazdım. o kadar gereksiz o kadar ön yargılı o kadar itici cevaplar verdiniz ki pişman oldum, ne bilincsizim,ne, kör nede ihmalkar, hepi topu 40 hanelik köy, bı kaç kişide araç var götürmezler, ayrıca bu benim başıma ilk defa gelmiyor ikinci çocuğum kendi hapindan 20 tane içmişti 10 gün yoğun bakımda kaldı 4 gün serviste yattı, midesi yıkandı kömürle beslendi ve 2 yaşında üstelik tiroid hastası idi yani kendi haplarını hiç çıkamaz dedigim yerden alıp içti, şuan kasabadayim annemin hapları da yüksek bir askıda çocuk nasıl uzandı aldi biz akıl sır erdiremedik, ben ne yapıyordum o sirada çocuk çizgi film izliyordu bende bulaşık yikiyordum, şimdi benim gibi başına gelen varmı diye yazdım, herkes hastane dedi, bu benim başıma hasbel kader ikinci gelişi, ve eğer kızımı goturursem ki goturcem burda hemfikiriz, kızımı elimden alacaklar, nerden biliyorsun diyeceksiniz, ben psikolojik tedavi gördüm, majör depresyondan ilk vaka başımıza geldiğinde kurumdan gelip işlem yaptılar kimleri kimleri araya koymadikki, şimdi aynı vakadan tekrar gidince, %100 alacaklar,çaresiz bekliyorum...
İyi de kimse çocuğunuzun burdan okurken midesini yıkamayacak ya da gerekli tedaviyi yapamayacak olması gereken öncelik o çocuğun hastaneye ulaştırılması bunu yapman lazım sonra düşünürsün ne yapacağını!

Ya hanım Allah aşkına kalkta yürüye yürüye olsun git elbet ambulans bir yerde yakalar veya araba falan çevirirsin evladın elinde kalacak ya Allah korusun. 1. Çocukta aynısını yaşamış ihmalin bu kadarı nerde bu annane dede siz vallahi aklım almiyor şuan neyi bekliyorsunuz

Çocukları devlet elinden almasa da başka şeyler alacak. Bide 2.yi gelmis. Hadi sen bulaşık yikiyodun annen neredeydi.

İyi de kimse çocuğunuzun burdan okurken midesini yıkamayacak ya da gerekli tedaviyi yapamayacak olması gereken öncelik o çocuğun hastaneye ulaştırılması bunu yapman lazım sonra düşünürsün ne yapacağını!
Hapı içtiğini geç farkettik yapacakları hiç bişey yoktu, sadece gozlemde tutacaklardi, görümce Sivas'ta hemşire aradık sorduk bekliyoruz, eşimde ayrıca bişey olmaz demedi, yoldan geri döndü, makine kurmaya İzmir'e gidiyordu, Manisa Salihli den geri dönüyorum dedi, kimse evladını sokakta bulmaz emin olun, şuan uyandı ve iyi gibi

Eklentiler

• 16961323887421106884085740896353.jpg
    16961323887421106884085740896353.jpg
    93,9 KB · Görüntüleme: 1.066
Hapı içtiğini geç farkettik yapacakları hiç bişey yoktu, sadece gozlemde tutacaklardi, görümce Sivas'ta hemşire aradık sorduk bekliyoruz, eşimde ayrıca bişey olmaz demedi, yoldan geri döndü, makine kurmaya İzmir'e gidiyordu, Manisa Salihli den geri dönüyorum dedi, kimse evladını sokakta bulmaz emin olun, şuan uyandı ve iyi gibi
İnşallah daha iyi olsun niyetimiz laf sokmak değil yavrunun bir an önce hastaneye ulaşması iyi de olsa götürün sonradan etki de edebilir

Ha Ölsün yani çocuk. Sizin yüzünüzden hep bunlar. Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. abla Allah aşkına bunları lp adresinden bulun Ambulans doktor yollayalım.

Çocukları devlet elinden almasa da başka şeyler alacak. Bide 2.yi gelmis. Hadi sen bulaşık yikiyodun annen neredeydi.
Tandır evinde ekmek yapıyordu, babam da bağda üzüm topluyordu, nerde yasiyorsunuz siz ya, yapmayın arkadaşlar kimse çocuğun başını 7 24 beklemez, tedbir alır, aldık tedbirimizi ama geldi başımıza, neyin yargilamasi bu anlamadım... kimin çocuğu yemek hazırlarken sandalyede oturur, kiminki bulaşık dizerken yıkarken ev toplarken, yanında gezer her dakka,

Back