• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuğum ilaç içti

Tandır evinde ekmek yapıyordu, babam da bağda üzüm topluyordu, nerde yasiyorsunuz siz ya, yapmayın arkadaşlar kimse çocuğun başını 7 24 beklemez, tedbir alır, aldık tedbirimizi ama geldi başımıza, neyin yargilamasi bu anlamadım... kimin çocuğu yemek hazırlarken sandalyede oturur, kiminki bulaşık dizerken yıkarken ev toplarken, yanında gezer her dakka,
Çocuk ölüyor kadın daha buraya crvap yetiştiriyor. Keşke sizin gibiler çocuk doğurmasa.

Tandır evinde ekmek yapıyordu, babam da bağda üzüm topluyordu, nerde yasiyorsunuz siz ya, yapmayın arkadaşlar kimse çocuğun başını 7 24 beklemez, tedbir alır, aldık tedbirimizi ama geldi başımıza, neyin yargilamasi bu anlamadım... kimin çocuğu yemek hazırlarken sandalyede oturur, kiminki bulaşık dizerken yıkarken ev toplarken, yanında gezer her dakka,
7 24 basinda durmazsin fakat cocuklarda daha önce bu tarz bi eylem olmuş. Ve sen suan çocuğun hayatiyla oynuyosun. Neden çünkü hatalisin devlet elinden alır korkun var. Hic kusura bakma bi cocuk kolayına olmuyo. O bulaşıklarıda çocuk uyuyunca yada anan baban eve gelince yikasaydin. Koylu cama dizilip bu mutfak ne bole diye kinamiyodu heralde.

Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye.

Kasabadayim şehre çok uzak bir yerdeyim kimse yok eşim uzun yolda, otobüs yok araç yok kimseyi bulamadık çaresiz sabah otobusunu bekliyorum, oda önce ilçeye ordan şehir merkezine gitmek için
Polisi jandarmayı ambulans arayın nasıl bekliyorsunuz Allahim ya

Gerekiyorsa- ki gerekli-çık dışarı vardır yardım edecek bir Allah'ın kulu.Ambulans yoksa jandarma bile gelir ,muz cumhuriyeti değiliz .çildirtmayin sabahın bu vakti bizi!!!

Yıllardır takip edrim burayı ilk defa bısey yazdım. o kadar gereksiz o kadar ön yargılı o kadar itici cevaplar verdiniz ki pişman oldum, ne bilincsizim,ne, kör nede ihmalkar, hepi topu 40 hanelik köy, bı kaç kişide araç var götürmezler, ayrıca bu benim başıma ilk defa gelmiyor ikinci çocuğum kendi hapindan 20 tane içmişti 10 gün yoğun bakımda kaldı 4 gün serviste yattı, midesi yıkandı kömürle beslendi ve 2 yaşında üstelik tiroid hastası idi yani kendi haplarını hiç çıkamaz dedigim yerden alıp içti, şuan kasabadayim annemin hapları da yüksek bir askıda çocuk nasıl uzandı aldi biz akıl sır erdiremedik, ben ne yapıyordum o sirada çocuk çizgi film izliyordu bende bulaşık yikiyordum, şimdi benim gibi başına gelen varmı diye yazdım, herkes hastane dedi, bu benim başıma hasbel kader ikinci gelişi, ve eğer kızımı goturursem ki goturcem burda hemfikiriz, kızımı elimden alacaklar, nerden biliyorsun diyeceksiniz, ben psikolojik tedavi gördüm, majör depresyondan ilk vaka başımıza geldiğinde kurumdan gelip işlem yaptılar kimleri kimleri araya koymadikki, şimdi aynı vakadan tekrar gidince, %100 alacaklar,çaresiz bekliyorum...
Yahu ne diyorsun çocuk bu çocuk bişey olacak şimdi. Arasana kardeş polisi asıl zamanında aramadın diye suclanacaksin. Şaka mısın sen

Gerekiyorsa- ki gerekli-çık dışarı vardır yardım edecek bir Allah'ın kulu.Ambulans yoksa jandarma bile gelir ,muz cumhuriyeti değiliz .çildirtmayin sabahın bu vakti bizi!!!
Başta bizde yardimlik konusunda kimse yok diye düşündük. Konu araba yada yardım edecek insan olmaması degilmis. Daha öncede aynı şey olmuş ve araya birilerini sokarak çocuğu devlete vermemişler. Simdi yeniden gidince sadece hastahane ile kalmayacak soruşturma açılacak çünkü çocuk çok küçük bebek daha. Haliyle de devlet korumaya alicak. Ki almalıda.
Kadin çocuklarımı devlet alicak diye yariliyo fakat Mevlam sakinsin saklasın korun yüce yarabbim
Çocuk hayatından olsa Allah korun kadın hapse girecek onuda biliyo mu acaba. Tabi o zamanda psikolojik rahatsızlığı öne sürer girmez. Yarabbim nolur affet hidayet akıl sabır ver bizlerede.

Allahım iyi gibi diyorsun hala Ay kafayı yicem. Neye göre kime göre iyi. Tahlil mi yaptın muayene mi ettin. Arasana polisi jandarmayı ambulansı. Sorsana hangisi en çabuk çabuk gelebilir hala yazıyorsun. Hemşire aradık diyorsun hemşire ne bilsin ya. Hemşire ayrı doktor ayrı

Ya alamamissin tedbir iste yargilariizz bu rahatliginii !!!!!

Allahım iyi gibi diyorsun hala Ay kafayı yicem. Neye göre kime göre iyi. Tahlil mi yaptın muayene mi ettin. Arasana polisi jandarmayı ambulansı. Sorsana hangisi en çabuk çabuk gelebilir hala yazıyorsun. Hemşire aradık diyorsun hemşire ne bilsin ya. Hemşire ayrı doktor ayrı
Kiz zaten hemşire de acile getirin hemen demiş. Kadın sabah olsun diye bekliyo yalandan. Burayada bizlerden onay için yazmış belli. 3 5 kişi aaaa çocuk iyi uyumuş uyanmış bosver getirme doktora felan dicek oda sözde vicdanini rahatlatacak iyi bi eey olmadi devlette bilmesin elimden alir bilmem ne.

Muhtemelen manisadasın ben de öyleyim. Çocuk hakları komisyon üyesiyim. İlla kim olduğun bulunacak, savcılık senin kim olduğunu bulamaz mi sanıyorsun. Hayırdır sizin çocuklar nasıl içiyor o hapları? Bak hayatta her şey olur çocuğu olan kimse büyük konuşmayacak çocuk bu sonuçta. Ama iki çocuk da böyle haplar içiyorsa ve sen hastaneye götürmek yerine burada konu açıyorsan devlet o çocukları alır senden hiç kusura bakma! Eşin izmire giderken Salihliden döndüğüne göre daha doğu tarafında bir ilçedesin.

Başta bizde yardimlik konusunda kimse yok diye düşündük. Konu araba yada yardım edecek insan olmaması degilmis. Daha öncede aynı şey olmuş ve araya birilerini sokarak çocuğu devlete vermemişler. Simdi yeniden gidince sadece hastahane ile kalmayacak soruşturma açılacak çünkü çocuk çok küçük bebek daha. Haliyle de devlet korumaya alicak. Ki almalıda.
Kadin çocuklarımı devlet alicak diye yariliyo fakat Mevlam sakinsin saklasın korun yüce yarabbim
Çocuk hayatından olsa Allah korun kadın hapse girecek onuda biliyo mu acaba. Tabi o zamanda psikolojik rahatsızlığı öne sürer girmez. Yarabbim nolur affet hidayet akıl sabır ver bizlerede.
Belki de bile isteye iciriyor.boyle iş olur mu?elle tutulur hiçbir tarafi yok.simdi bilmek mümkün olsa inanın bildirirdim yerini..

Yıllardır takip edrim burayı ilk defa bısey yazdım. o kadar gereksiz o kadar ön yargılı o kadar itici cevaplar verdiniz ki pişman oldum, ne bilincsizim,ne, kör nede ihmalkar, hepi topu 40 hanelik köy, bı kaç kişide araç var götürmezler, ayrıca bu benim başıma ilk defa gelmiyor ikinci çocuğum kendi hapindan 20 tane içmişti 10 gün yoğun bakımda kaldı 4 gün serviste yattı, midesi yıkandı kömürle beslendi ve 2 yaşında üstelik tiroid hastası idi yani kendi haplarını hiç çıkamaz dedigim yerden alıp içti, şuan kasabadayim annemin hapları da yüksek bir askıda çocuk nasıl uzandı aldi biz akıl sır erdiremedik, ben ne yapıyordum o sirada çocuk çizgi film izliyordu bende bulaşık yikiyordum, şimdi benim gibi başına gelen varmı diye yazdım, herkes hastane dedi, bu benim başıma hasbel kader ikinci gelişi, ve eğer kızımı goturursem ki goturcem burda hemfikiriz, kızımı elimden alacaklar, nerden biliyorsun diyeceksiniz, ben psikolojik tedavi gördüm, majör depresyondan ilk vaka başımıza geldiğinde kurumdan gelip işlem yaptılar kimleri kimleri araya koymadikki, şimdi aynı vakadan tekrar gidince, %100 alacaklar,çaresiz bekliyorum...
Insalla alirlar sen bu ihmalkarlikla anne olma zaten hepsini hakediyosun. Devletin elinde emin ellerde olur senden iyi bakarlar.

Belki de bile isteye iciriyor.boyle iş olur mu?elle tutulur hiçbir tarafi yok.simdi bilmek mümkün olsa inanın bildirirdim yerini..
Emin olun bende gereken yerlere ulaşmayı çok isterim. Daha önce burada ettiğim sikayetlerle bi kişiyi çok güzel polise teslim ettik. Fakat şuan editorler aktif değil sanırım. Ip adresi ile hersey çözüme kavusur.

Hapı içtiğini geç farkettik yapacakları hiç bişey yoktu, sadece gozlemde tutacaklardi, görümce Sivas'ta hemşire aradık sorduk bekliyoruz, eşimde ayrıca bişey olmaz demedi, yoldan geri döndü, makine kurmaya İzmir'e gidiyordu, Manisa Salihli den geri dönüyorum dedi, kimse evladını sokakta bulmaz emin olun, şuan uyandı ve iyi gibi
Savunma artikk kendini Allahim hamile halimle karnima agrilar girdi krize girdimm cocugu jlnolursun hemen hastaneye gotur

Back