Çocuğum ilaç içti

Çocuk ölüyor kadın daha buraya crvap yetiştiriyor. Keşke sizin gibiler çocuk doğurmasa.

7 24 basinda durmazsin fakat cocuklarda daha önce bu tarz bi eylem olmuş. Ve sen suan çocuğun hayatiyla oynuyosun. Neden çünkü hatalisin devlet elinden alır korkun var. Hic kusura bakma bi cocuk kolayına olmuyo. O bulaşıklarıda çocuk uyuyunca yada anan baban eve gelince yikasaydin. Koylu cama dizilip bu mutfak ne bole diye kinamiyodu heralde.

MuneMune hesabı doğrulanmış üye.

Kasabadayim şehre çok uzak bir yerdeyim kimse yok eşim uzun yolda, otobüs yok araç yok kimseyi bulamadık çaresiz sabah otobusunu bekliyorum, oda önce ilçeye ordan şehir merkezine gitmek için
Polisi jandarmayı ambulans arayın nasıl bekliyorsunuz Allahim ya

Gerekiyorsa- ki gerekli-çık dışarı vardır yardım edecek bir Allah'ın kulu.Ambulans yoksa jandarma bile gelir ,muz cumhuriyeti değiliz .çildirtmayin sabahın bu vakti bizi!!!

Yahu ne diyorsun çocuk bu çocuk bişey olacak şimdi. Arasana kardeş polisi asıl zamanında aramadın diye suclanacaksin. Şaka mısın sen

Gerekiyorsa- ki gerekli-çık dışarı vardır yardım edecek bir Allah'ın kulu.Ambulans yoksa jandarma bile gelir ,muz cumhuriyeti değiliz .çildirtmayin sabahın bu vakti bizi!!!
Başta bizde yardimlik konusunda kimse yok diye düşündük. Konu araba yada yardım edecek insan olmaması degilmis. Daha öncede aynı şey olmuş ve araya birilerini sokarak çocuğu devlete vermemişler. Simdi yeniden gidince sadece hastahane ile kalmayacak soruşturma açılacak çünkü çocuk çok küçük bebek daha. Haliyle de devlet korumaya alicak. Ki almalıda.
Kadin çocuklarımı devlet alicak diye yariliyo fakat Mevlam sakinsin saklasın korun yüce yarabbim
Çocuk hayatından olsa Allah korun kadın hapse girecek onuda biliyo mu acaba. Tabi o zamanda psikolojik rahatsızlığı öne sürer girmez. Yarabbim nolur affet hidayet akıl sabır ver bizlerede.

Allahım iyi gibi diyorsun hala Ay kafayı yicem. Neye göre kime göre iyi. Tahlil mi yaptın muayene mi ettin. Arasana polisi jandarmayı ambulansı. Sorsana hangisi en çabuk çabuk gelebilir hala yazıyorsun. Hemşire aradık diyorsun hemşire ne bilsin ya. Hemşire ayrı doktor ayrı

Ya alamamissin tedbir iste yargilariizz bu rahatliginii !!!!!

Kiz zaten hemşire de acile getirin hemen demiş. Kadın sabah olsun diye bekliyo yalandan. Burayada bizlerden onay için yazmış belli. 3 5 kişi aaaa çocuk iyi uyumuş uyanmış bosver getirme doktora felan dicek oda sözde vicdanini rahatlatacak iyi bi eey olmadi devlette bilmesin elimden alir bilmem ne.

Muhtemelen manisadasın ben de öyleyim. Çocuk hakları komisyon üyesiyim. İlla kim olduğun bulunacak, savcılık senin kim olduğunu bulamaz mi sanıyorsun. Hayırdır sizin çocuklar nasıl içiyor o hapları? Bak hayatta her şey olur çocuğu olan kimse büyük konuşmayacak çocuk bu sonuçta. Ama iki çocuk da böyle haplar içiyorsa ve sen hastaneye götürmek yerine burada konu açıyorsan devlet o çocukları alır senden hiç kusura bakma! Eşin izmire giderken Salihliden döndüğüne göre daha doğu tarafında bir ilçedesin.

Belki de bile isteye iciriyor.boyle iş olur mu?elle tutulur hiçbir tarafi yok.simdi bilmek mümkün olsa inanın bildirirdim yerini..

Insalla alirlar sen bu ihmalkarlikla anne olma zaten hepsini hakediyosun. Devletin elinde emin ellerde olur senden iyi bakarlar.

Belki de bile isteye iciriyor.boyle iş olur mu?elle tutulur hiçbir tarafi yok.simdi bilmek mümkün olsa inanın bildirirdim yerini..
Emin olun bende gereken yerlere ulaşmayı çok isterim. Daha önce burada ettiğim sikayetlerle bi kişiyi çok güzel polise teslim ettik. Fakat şuan editorler aktif değil sanırım. Ip adresi ile hersey çözüme kavusur.

Savunma artikk kendini Allahim hamile halimle karnima agrilar girdi krize girdimm cocugu jlnolursun hemen hastaneye gotur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…