- 7 Ocak 2016
- 10.305
- 49.649
- 598
- Konu Sahibi minikbebegim9640
Olay syle kacmamizdaki sebep esimin taraf da istedi sevdik birbirimizi ve borc vs haberim yoktu bana birsey demedi evlenmek istedik ailesi geldi ama babam ilk evliligimden korktugu icin kabul etmedi 5 6 kere geldiler en son kacmayi düşündük smdi babam birsey demez yani 1 ay bile sürmedi küslük
Eşimle o yzden hep tartisiyorum zaten ayri eve cikalm olmazsa kiraya esimin amaci beraberken ev almak ama olmuyo ne borc bitiyo ne baska birsy susuyum dedikce dert cogaliyor olmuyor her zmn derim eger sorun isteseydim ilk evliligimde de vardi demek ki kaldiramiyorum olmuyo diyorm hep olaylarin ustu kapaniyo ama geri aciliyor baska sekilde
İsterse küslük bir gün sürsün sonuçta kaçarak mı evlendiniz evet. Ben daha kaçarak evlenip üstüne kıymet gören bir tane insan tanımadım. Babanız haklıymış ki siz karşınızdaki insanı tanımadan bodoslama atlamışsınız evliliğe. Tek maaşla geçinmek zaten zor eşinizin borcu sıfır bile olsa kira, doğalgaz, elektrik, mutfak masrafı dünya para tutuyor. Olması gereken sizin de çalışmanızdı. Eşinizin ayrı eve çıkmasını istiyorsunuz da hangi parayla? Bir önceki cümlede saydığım masraflara ek olarak bir de bebek masrafı var siz de çalışma ihtimalinizi ortadan kaldırmışsınızdır bu duruma. Üstelik bile isteye planlı hamile kalmışsınız. Kendiniz etmiş kendiniz bulmuşsunuz uzun lafın kısası. Oturduğunuz yerden istekte bulunmak kolay da hangi parayla ayrı eve çıkmayı düşünüyorsunuz orasını anlamadım.