Çocuğu olmayanlara, düşünmeyenlere 'bire ikiye az, çocuk yapın, güzel şey" diyen dış minnaklara verilebilecek alternatif cevaplar...

Ben napim peki kuzu daha yeni vajinusmus yenmişim
2,5 senelik evliyim
Beklentiye girmeleri başlı başına saçma
Adı üstünde özel hayat ÖZEL
Millet kısır olmuyor zannediyor

Sanane diyorum ben. Sonuna argo da ekliyorum sananenin daha guzel oluyor.

En güzel cevap
SANANE
Eriss
Nasıl yerinde bir cevap değil mi ama söyleyemiyoruz onlar düşüncesizlik yapıyor biz bir sanane diyemiyoruz birgün soylicem ama sanane değil de benzeri sen bu konuyla ne kadar alakalısın öyle dicem daha kibar bide gulecem üstüne kendi utansın hadsizzzz

Kahkaha patlat canim
Bak birde yüzüne
Şap diye kalıyorlar

2,5 senelik evliyim
Edepsizlik edin, şak sperm testini cikarin masaya yapıştırın, şak hormon testinizi cikarin yapıştırın." Sevişmeye doyduktan sonra düşünüyoruz, umarim bir daha sormazsiniz" deyin.

"2,5 yildir doymadin mi?" diye karşi atak bir edepsizlik gelirse, edepsizlik dozunu arttırıp "Doymadim" deyin.

2,5 senelik evliyim
Sen bitanesin valla kuzum daha evliliğin balayini yaşıyorsunuz 2.5yil bir şey değil inşallah güzel haberlerini alacağız ya toplumda her şey ayıp kısa giymek kolsuz giymek bacak bacak üstüne atmak ayıp ama yatak odasına giden bir muhabbeti herkesin ortasında yapmak ayıp değil

Süper ötesi cevap
En mütevazi doktorun cevabiydi
Bırakın bebeği aşkınızı yaşayın dedi

Ohoo koptum koptum çok iyiydi

Ya evet
Birde dua ediyorlar olsun diye
Ama nasıl dua aynı gün içinde 100 kere gözünün içine içine baka baka söylüyorlar
Art niyet resmen

Sende takma daha boşa zaman geçiyor cidden

Süper ötesi cevap
En mütevazi doktorun cevabiydi
Bırakın bebeği aşkınızı yaşayın dedi
Doktorun cevabını verseniz, bebegin aşkı güçlendirdiğini falan soylerler.

Bebek doğunca evlilikleri nirvanaya ulaştı sanki. Onlar mutsuz oldu ya, sizin daha cok mutlu olmaya hakkiniz yok.

Hemen dogurup uykusuz kalip, az sevişip, stres icinde yasamaniz lazim.

Sonra cocuk evin neşesidir diye orada burada soylemeniz lazim.

Elbette ki neşesidir ama kimse bu neşeye çiçekli yollardan yüründüğünü iddia etmesin.

Mantık akıyor resmen ya
Birde bereketiyle gelir diyorlar
Daha ben yolun başındayım hiç başa saramam birde tekrardan vajinusmus olmakta var
Dogurduktan sonra yineleyebiliyormus
Tekrardan çile çekemem
Teşekkür ederim

Bak bunu bende düşünüyorum biz rahatız yan gelip yatıyoruz efendim geceleri 7 8 saat uyku gezmeler falan dert yok tasa yok yaşıyoruz bu hayatı her gece dışarıda kop kop olmazzzz hemen bizi de bu sıkıntıya sokmalari lazım. Sorarsın nasıl gidiyor ya hiç uyuyamadım hiç durmadı iki dakika oturmadım perperisanim derler sen bir korkarsın sonra da ama iyiki dogurmusum sende yap derler ee ama beni bitirdin sen sonra da diyorsun yap

Mantık akıyor resmen ya
Daha ben yolun başındayım hiç başa saramam birde tekrardan vajinusmus olmakta var
Tekrardan çile çekemem
Teşekkür ederim
Bu mantıkla 7 çocuklu bir ailenin milyarder olması lazım boşver kuzum sen en iyisini bilirsin. Bende şuan hazır hissetmiyorum kendimi sanıyorlar deniyorum olmuyor aslında denediğimi söylemedim de neyseee

Mantık akıyor resmen ya
Tekrardan çile çekemem
Teşekkür ederim
Korkmayin, o korku vajinismusu besler. Ben de vajinismustum, iyilestim. Simdi hayat bambaşka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…