Çocuğu olmayanlara, düşünmeyenlere 'bire ikiye az, çocuk yapın, güzel şey" diyen dış minnaklara verilebilecek alternatif cevaplar...

Cocuk kismetiyle gelirmiş hele bir olsun buyur bir şekilde diyorlar beni çileden çileye sokuyorlar mantıklı hiç bir açıklama kesmiyor ne yazık ki halbuki ne kadar güzel yazmışsın bana biri dese böyle ben ikna olurum

Ne güzel aileniz varmış ellerinden öperim öyle katılıyorum ki kesinlikle ailenin bu konuda uyarması gerek bilmiyor olabiliriz ama bu ayıp değil öğrenmemek öğretmemek ayıp.

Zevkle okudum yazdıklarını en iyisini yapıyorsun kesinlikle had bildirmek gerek yoksa sınırı aşıyorlar. Ne münasebet sen benim hayatıma bu kadar müdahil oluyorsun dimi hangi sıfatla kaldı ki kimsenin buna hakkı yok. Söyleyecek çok şey var da işte neyse...

Ne güzel aileniz varmış ellerinden öperim öyle katılıyorum ki kesinlikle ailenin bu konuda uyarması gerek bilmiyor olabiliriz ama bu ayıp değil öğrenmemek öğretmemek ayıp.
Kesinlikle haklısınız ben o yaşta meraktan soruyordum ama merak etsek bile böyle şeyleri sormak ayıp. İstemiyor da olabilirler ama belki olmuyor olabilir kalp kırıyoruz bu sorularla. Okul varken ne zaman bitecek diye sorarlardı bana şimdi okul bitti sevgili durumlarını soruyorlar o bitecek evlilik sonra çocuk..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…