Valla ben evlide değilim ama bana kimse çocuk evlilik konusunu tanıyanlar özellikle kolay kolay açamıyor konuşurken iki kez düşünürler hepsinin haddini çok güzel bildirdiğim için o korku dolu anları bir daha yaşamak istemezler diye umuyorum
Hatta en son köyde remzi enişte diye bir cahille ( hoş hepsi cahilde ) tartıştım geç kalmışımda evlenecekmişimde çocuk yapacakmışımda sanki maaşa bağlayacak hepsini kendisine büyük katkısı olacakmış gibi konuşuyor. Onada lafını verdim kendi çocuklarından girdim sülalesinden çıktım tabi küfür olarak değilde asla susmamda yani
Uzun bir tartışma olsa da kazanan ben oldum asdfgh en sonunda özür dileri abarttım diye bunu beklemiyordum tabi ama köyün delisi de olsa hayatıma müdehale etmelerine katlanamıyorum katlanmamda herkes yerini ve sınırını bilmeli. Ben sormam ya sorsamda kibar bir dille konuşurum ikilemem tamam merak ediyorsundur onu da anlarım ama çocuğu yapma aşamasında bile gelmek isteyecekler utanmasalar iyice bokunu çıkardılar bu çocuk işinin. Hepsininde birbirinden zibidi işe yaramaz çocuğu var keşke doğurmasaydım diyeceğiniz tiplerden ama ben onlara bile laf etmiyorum etmemde geliyorlar bizim doğurmadıklarımıza laf ediyorlar ruh hastaları
Boşver ben çocuk istemiyorum ama olsa bile 1'i geçsin istemiyorum napalım hayırlısı olsun demek en güzeli :)