- 23 Eylül 2014
- 13
- 11
- 18
- 38
- Konu Sahibi heaven-irem
Buraya bir tanıdığım için önerileriniz dinlemek için yazıyorum.
kendisi 28 yaşında 11 yıllık evli. evliliğinin ilk yıllarında yaşının küçük olması ve annesini yeni kaybetmesi nedeniyle çocuk sahibi olamamış. ama şimdi çok istiyor...
dr. herhangi bir sorunlarını olmadığını ve çocuk sahibi olmaları için bir engel olmadığını söylemiş. (burada doğru söylediğini kabul ediyorum çünkü çok hevesli) ama benim kısa gözlemlerim bu işi çok fazla kafasına taktığını söylüyor. örneğin konu açılmasına gerek kalmadan; "falancanın 10 yıldır çocuğu olmuyormuş, ama olmuş" veya " benim çocuğum olsa el üstünde tutarım, kimselere vermem, adını şu koyarım" falan diyor. onun için üzülüyorum.
bir de bir adının hamile olduğunu öğrendiğinde tek kelimeyle yıkıldı!!!
psikoloğa gitmesini önerdim. "evet düşünüyorum" diyeli 1 yıl oldu.
en son kayınvalidesinin başkası için ördüğü bebek yeleğini bu benim olsun diye almış.
genel olarak takıntıları var, sık sık el yıkamak gibi.
şimdi ben neredeyse 2 aylık hamileyim ve bunu ona söylemeyi eşime bıraktım.
bu konuda tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum.
kendisi 28 yaşında 11 yıllık evli. evliliğinin ilk yıllarında yaşının küçük olması ve annesini yeni kaybetmesi nedeniyle çocuk sahibi olamamış. ama şimdi çok istiyor...
dr. herhangi bir sorunlarını olmadığını ve çocuk sahibi olmaları için bir engel olmadığını söylemiş. (burada doğru söylediğini kabul ediyorum çünkü çok hevesli) ama benim kısa gözlemlerim bu işi çok fazla kafasına taktığını söylüyor. örneğin konu açılmasına gerek kalmadan; "falancanın 10 yıldır çocuğu olmuyormuş, ama olmuş" veya " benim çocuğum olsa el üstünde tutarım, kimselere vermem, adını şu koyarım" falan diyor. onun için üzülüyorum.
bir de bir adının hamile olduğunu öğrendiğinde tek kelimeyle yıkıldı!!!
psikoloğa gitmesini önerdim. "evet düşünüyorum" diyeli 1 yıl oldu.
en son kayınvalidesinin başkası için ördüğü bebek yeleğini bu benim olsun diye almış.
genel olarak takıntıları var, sık sık el yıkamak gibi.
şimdi ben neredeyse 2 aylık hamileyim ve bunu ona söylemeyi eşime bıraktım.
bu konuda tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum.