Anaokulu, okul öncesi, kreş yorumları Çocuğu okula giden annelerin sohbet alanı

Anaokullu oldular:)
Bakalım bu salı başlayacak benimkiler.
Büyük olan kesinlikle gitmem diye diretiyor, artık anasınıfı oldun büyüdüğün için bilgi edinmen lazım diyorum, yok Allah yok.
Ki kreşe de gitmişti zaten 1 ay önce aldık kreşten, yine de inadı bitmiyor.

Evet canım bu sene yazdırdık bakalım 6 eylülde başlayacak. Kreş geçmişi var ama gideceği okul biraz disiplinli bakalım inşallah uyum sağlar çok oyuncu benim oğlan
hamd olsun canım sen nasılsın
yok ya daha ikinci, o kadar hızlı değilim ben
Bende iyiyim 2 ay olacak doğum yapalı bende uğraşıyorum sağlıcakla kucağına al canım inşallah

Neguzel bir topik olmuş hayırlı olsun canım
Benim kızda başlayacak bakalım bizi neler bekliyor, benide endişelendiren şeyler oluyor ve bolca merak . Bugün ananesi çanta vs almış taktı ne çabuk büyüdün dedim

Hangi okul canım? Hayırlı olsun

Çörekotu yağı erken ergenliği tetikliyor, aman dikkat.

Merhaba.

Ben de Şubat 2016 annesiyim. Sabah erken kalkacak olması beni endişelendiriyor. Çok erken çünkü
Tek endişelenmediğim konu çünkü kardeşi de kendisi de çok erken uyanıyor.
Hatta yorgunluktan geç uyanası gelirse yılların intikamını alacağım için seviniyorum

Kahvaltı diye belirtildi mi?
Geçen yıl, pandemi var diye okulda (ana sınıfında) beslenme saati yapılmadı bizim.
Kantin de kapaliydi. Ama telafi dersleri zamani baktim, açıktı, demek ki normallesme var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…