Pandemıden dolayı fazlası yasak demıstı müdür . Hatta aynı adres olmasına ragmenKontenjan o kadar olsa bile kayıt esnasında değişiklikler olabiliyor.
Kayıt yaptırıp göndermeyen aileler de çok
Çocuğa takip saati almayı düşünüyorumBaşkalarının eşyalarıni izinsiz almama
Dudak, göğüs ve mahrem bölgelerine dokundurtmama
Öğretmeninin sözünden çıkmama
Arkadaşlarına kaba davranmama ve kendisine kaba davranan kişilere karşı kendisini sözel olarak savunma
konularinda hikayeler anlattım ve konuşmalar yaptım.
Başka neler anlatmam gerek inanın aklıma gelmiyor .
Onu ben de duydum.Çocuğa takip saati almayı düşünüyorumbakalım güvenli mi
Benim kız lina linaaa prenses lina tv var annesi rukiye onı izliyor ama ben linayı hiç sevemedim çok şimarık kızBenim ki 1 gün boyunca ağladım sarıldı anne ben senden nasıl ayrilicam diyerek
Önce onu anlamaya çalıştım.
Saniyormuş ki onu orda birakicam geri almicam. Hayir dedim oğlum ben eve gelip senin için yemek yapıcam. Ev işlerim var onları bitiricem sonra gelip alicam.
Öyle dedim biraz teselli buldu.
Sonra biraz gözünde canlansın diye internetten okul videoları izlettim.
Ne kadar eglenceliymis anne burası dedi.
Tabu yine de caktirmasam da ondan çok ben endiseliyim ve duygusalim
Valla 1,500-2000 arası degişiyor eşim almak istiyor benim kız arkadaşına verirse kaybolursa hiç emin degilim bide çok pahalıOnu ben de duydum.
Eğer memnun kalırsan bana da söyle.
Ama km de önemliymiş çok uzak yerleri takip edemiyor diye biliyorum yanlış değilse
Fiyatı çok iyiymiş yaValla 1,500-2000 arası degişiyor eşim almak istiyor benim kız arkadaşına verirse kaybolursa hiç emin degilim bide çok pahalı
Durumu varsa alırsınıx bana göxümde pahalı geliyoFiyatı çok iyiymiş ya
Ama çocuklarımızdan kıymetli değil tabi para
Eşim gelince eve onunla ben de konuşayım araştırayım bakalım merak ettim şimdi ne diyecek.
Bana da pahalı geldiDurumu varsa alırsınıx bana göxümde pahalı geliyo
İyi olmuş
2017 şubat doğumlu kızım varBu yıl anasınıfı, seneye 1.sınıfa gidecek benim oğlum.
72. Aydan itibaren 1.sınıfa verilebiliyor2017 şubat doğumlu kızım var
Seneye mı bi dahaki sene mi bilemedim hen iki sene sonra vermek istiyorum
Seneye 67 aylık oluyor veli imzasıyla başltabiliyormsuz ama ben iki sene sonra vericem inşallah72. Aydan itibaren 1.sınıfa verilebiliyor
Eşim öğretmen arada ojula gidiyor az çok biliyor aslında ama ortamlara girince sıkıntı yaşıyoruzÖn bilgi çok önemli cocuk neyle karsilacagini bilmek istiyor.
Her şeyi anlatmamız gerek.