- 10 Nisan 2017
- 2.424
- 13.604
- 29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah bizim de şansımıza çok iyi bir öğretmen düşer. Görevini sevgiyle yapan biriyse zaten gözüm hiç arkada kalmazMerhabalar, güzel düşünülmüş bir konu. Teşekkürler
Benim oğlum 2016 temmuz doğumlu, 2 yaşından beri kreşe gidiyor. Severek gidiyor. Sadece aslında 2 yaşından beri gittiği için, kesme, boyama, yapıştırma ve gibi etkinlikler biraz sıkıyor onu.
Ama genel olarak memnunuz. Kreş öğretmenimiz çok çok iyiydi. Öğretmen bu işin köşe taşı kesinlikle.
Gerekirse 2 sene anaokuluna gitsin artık ev ortamı o çocuğa yetmez canım2017 şubat doğumlu kızım var
Seneye mı bi dahaki sene mi bilemedim hen iki sene sonra vermek istiyorum
Biz de öyleBiz de kaydımızı yaptırdık Hadi baklım yeni serüven başlıyor. Çok heycanlıyız
İnşallah alısırlar kuzuEşim öğretmen arada ojula gidiyor az çok biliyor aslında ama ortamlara girince sıkıntı yaşıyoruz
Aynen ya kiminle konuşacağımı bilemiyorum.Çok iyi olmuş arkadaşlar konuşacak çok şey oluyo gerçekten fikir danışmak için harika bi topik
Burda parkta dolmuşta hiç bir cocuk maske takmıyorBu maske olayı nasıl olcak okulda o konu beni çok düşündürüyo mesela kızlar. Çocuklar saatlerce maskeyle çok bunalmaz mi? Takmamak zaten bı seçenek değil. Bunu sürekli dışarda temiz hava aldırıp dengeleyebilcekler mi çok merak ediyorum.
Bunalmayı gectım benBu maske olayı nasıl olcak okulda o konu beni çok düşündürüyo mesela kızlar. Çocuklar saatlerce maskeyle çok bunalmaz mi? Takmamak zaten bı seçenek değil. Bunu sürekli dışarda temiz hava aldırıp dengeleyebilcekler mi çok merak ediyorum.
Bunalmayı gectım ben
Bakterıler tekrar bogazdan ıcerı ...
Cocuklar ıcın maske asırı saglıksız
Burda parkta dolmuşta hiç bir cocuk maske takmıyor
Ben en çok okulda bitlenmesine ve hastalık olmasına endişeliyim
Kızımın beline degen saçları var doğdugundan beri hiç kestirmedim
Bide bit olursa çok zor olucaK Diye çok korkuyorum
Bide hastalık kaparsa diye kızım alerjisinden dolayı ilaç kullanamyo geç iyileşiyor çok düşünüyorum o konuda
Takmamalari daha kötü olmaz mı bilemedim ya
Ben de bunu merak ediyorum.Bu maske olayı nasıl olcak okulda o konu beni çok düşündürüyo mesela kızlar. Çocuklar saatlerce maskeyle çok bunalmaz mi? Takmamak zaten bı seçenek değil. Bunu sürekli dışarda temiz hava aldırıp dengeleyebilcekler mi çok merak ediyorum.
Ben de bunu merak ediyorum.
Ciğerlerinin temiz havaya da ihtiyacı var.
Canım seni burada görmek ne güzel nasılsın ? 2. Ciyi mi yoksa 3. Cüyü mü bekliyorsun ?gecen sene ki kreş cocuklarda maskeyi zorunlu kılmıştı, kişi sayısı 10 idi
çok acımıştım oğluma tüm gün maske ile dolaşmasına
bu sene kreşi değiştirdim, burada sınıfta 15 kişi var
hoca maske taktırmayacağız diyor.
Benim yeğenimde 2016 Mayıs doğumluİyi geceler hepinize
Güzel bir başlık olmuş emeğinize sağlık
Benim kızım 2016 Mayıs doğumlu
Daha önce kreşe gitmedi. Ablasının gittigi anaokuluna kaydettirdim bu yüzden mutlu.
İstediği gibi ayakkabı çanta suluk vs aldım. Okul için heyecanlı.
31inde sınıflar için kura çekimi yapılacakmış. Biz sabahci olsun istiyoruz. İnşallah sabah çıkar. Öğlen çıkarsa da sabahçı biriyle becayis yapabilirmisiz zaten çoğu kişi öğlenci olmak istediği için müdür hanım böyle bir durum olursa sıkıntı yasamazsin dedi.
Benim kız biraz oyuna daldığı zaman çişini çok tutuyor wc gidene kadar biraz kacirabiliyor. Bu durumu nasıl yapicaz bilmiyorum. Sürekli tembihliyorum cisim gelince wc git annecim bak okulda böyle olmasın vs diye ama bakalım.