Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim oğlumda aynı durumda gitmek istemiyorum diyor bakalım ne yapacak öyle böyle alışacak yapicak bişi yok bundan kacista yok malesef Allah yardımcımız olsunBugün okula gitmicem diye ağlıypr orada beni çok korkuttular kaçırdılar diyormuş ne yapcagız şimdi ya
Ayy kıyamam yakreşte 4 cü yılı olan oğlum, bu sene her sabah sürekli ağlıyor
gitmek istemiyorum, sizi çok özlediğim için boğazım ağrıyor diyor
90 günlük tatil ne zaman gelecek diyor
oğlum 0 90 günlük tatil dün bitti ya, tekrar gelmesi uzun zaman sonra dedim
bi de ona ağladı
Valla bilmyorum babası okuldan alırm dedi mecbur gidecek okulaBenim oğlumda aynı durumda gitmek istemiyorum diyor bakalım ne yapacak öyle böyle alışacak yapicak bişi yok bundan kacista yok malesef Allah yardımcımız olsun
Valla bilmyorum babası okuldan alırm dedi mecbur gidecek okula
Ayy ya yuh dicem . Boyle ogretmen mi olur ,hem de anaokulu öğretmeni.Selamlar
Benim kız ağlamadan girdi içeriye tam okula alışıyordu bu sefer öğretmen kaos çıktı
Azarlıyormuş çocuklara cocugun biri su istemiş git kendin al demiş
Benim kız Ayakkabı giymek istemiş kendin giy demiş benim kız babannem giysn demiş ağlarsan kızarım vb gibi sözler söylemiş gücenmiş kızım da böle öğretmen mi olur allah aşkına ya
Git kendin yap git kendin giy git kendin wc git ...vb
Gerçekten çok sinirliyim ve şikayetçiyim
Sanirim okuldan kaydı silecegiz yada öğretmen degiştirecegiz
Bence öğretmen daha önemli arkadaşlar !
normalde ayakkabılarını kendileri giysin öğrenciler diyorlar ama üslup doğru değil tabii..Selamlar
Benim kız ağlamadan girdi içeriye tam okula alışıyordu bu sefer öğretmen kaos çıktı
Benim kız Ayakkabı giymek istemiş kendin giy demiş benim kız babannem giysn demiş ağlarsan kızarım vb gibi sözler söylemiş gücenmiş kızım da böle öğretmen mi olur allah aşkına ya
Devlet okulumu canım. Ewt gerçekten çok önmli benim oğlum 2 sene özel kreşe gitti yavrum sonradan anlattı anne hep bagiriyolar bana kızıyorlar diyordu. Dün işte devlet okuluna başladı nasıl oğlum sevdinmi dedim ewt anne burda hiç kızmıyorlar diyo çocukları dinlemek lazımSelamlar
Devket okulu canım öğretmen çok önemliDevlet okulumu canım. Ewt gerçekten çok önmli benim oğlum 2 sene özel kreşe gitti yavrum sonradan anlattı anne hep bagiriyolar bana kızıyorlar diyordu. Dün işte devlet okuluna başladı nasıl oğlum sevdinmi dedim ewt anne burda hiç kızmıyorlar diyo çocukları dinlemek lazım
Şöle bişey yaoabilirdi öğretmen sonuçta ayakkabıları nasıl giydigi göstermeliydi kendi ayakkabını giyip bak böyle giyebilirsin gibi örnek gösterse cocuklar hoşuna gitmez mi kendin giy kocaman cocuksun böle azarlamayla olmuyor bence iyi öğretmen lazım yoksa cocukların psikolojisi bozuluyornormalde ayakkabılarını kendileri giysin öğrenciler diyorlar ama üslup doğru değil tabii..
yönetimle görüşün bence
kesinlikle doğru..Dediğim gibi üslup çok önemli..Azarlayarak ya da tehditvari konuşarak olmazŞöle bişey yaoabilirdi öğretmen sonuçta ayakkabıları nasıl giydigi göstermeliydi kendi ayakkabını giyip bak böyle giyebilirsin gibi örnek gösterse cocuklar hoşuna gitmez mi kendin giy kocaman cocuksun böle azarlamayla olmuyor bence iyi öğretmen lazım yoksa cocukların psikolojisi bozuluyokesinlikle doğru
Bizim gecen sene ana sinifcimiz neydi öyle ya,Selamlar
Şu an öğretmeni ve sınıfı degiştirdik umarım sever inşallahBizim gecen sene ana sinifcimiz neydi öyle ya,
Virüs var diye cocuklarin basini bile oksamadi,
Virüs var diye altina kaciran cocuga yardimci olmamis, cocuk alti islak oturmuş çıkışa kadar,
Kimine ayağını garip hareketler yapma demis,
Kiminin bahçede düştüğünü görmemiş,
Kimine sacmalama demis,
Kimine senin her zamanki gevezeliklerin ne cok konusuyorsun demis,
Kiminin düğmesini kapatmasina yardim etmemis kiminin fermuarina.....
Ama yılın sonuna dogru, biz annelerden göre göre öğrendi kadin, buz gibi soguk havada cocuklarin fermuarina yardim etmesi gerektiğini... Annelik, anaçlık başka bi sey... Biz cok cektik gecen sene. Allah sizleri bu sene iyilerle karşılaştırsın canlarım
Selamlar