Anaokulu, okul öncesi, kreş yorumları Çocuğu okula giden annelerin sohbet alanı

kreşte 4 cü yılı olan oğlum, bu sene her sabah sürekli ağlıyor
gitmek istemiyorum, sizi çok özlediğim için boğazım ağrıyor diyor
90 günlük tatil ne zaman gelecek diyor
oğlum 0 90 günlük tatil dün bitti ya, tekrar gelmesi uzun zaman sonra dedim
bi de ona ağladı

kreşte 4 cü yılı olan oğlum, bu sene her sabah sürekli ağlıyor
gitmek istemiyorum, sizi çok özlediğim için boğazım ağrıyor diyor
90 günlük tatil ne zaman gelecek diyor
oğlum 0 90 günlük tatil dün bitti ya, tekrar gelmesi uzun zaman sonra dedim
bi de ona ağladı
Ayy kıyamam ya 😞

Selamlar
Benim kız ağlamadan girdi içeriye tam okula alışıyordu bu sefer öğretmen kaos çıktı
Azarlıyormuş çocuklara cocugun biri su istemiş git kendin al demiş
Benim kız Ayakkabı giymek istemiş kendin giy demiş benim kız babannem giysn demiş ağlarsan kızarım vb gibi sözler söylemiş gücenmiş kızım da böle öğretmen mi olur allah aşkına ya😤
Git kendin yap git kendin giy git kendin wc git ...vb
Gerçekten çok sinirliyim ve şikayetçiyim
Sanirim okuldan kaydı silecegiz yada öğretmen degiştirecegiz
Bence öğretmen daha önemli arkadaşlar !

Selamlar
Benim kız ağlamadan girdi içeriye tam okula alışıyordu bu sefer öğretmen kaos çıktı
Benim kız Ayakkabı giymek istemiş kendin giy demiş benim kız babannem giysn demiş ağlarsan kızarım vb gibi sözler söylemiş gücenmiş kızım da böle öğretmen mi olur allah aşkına ya😤
Ayy ya yuh dicem . Boyle ogretmen mi olur ,hem de anaokulu öğretmeni.
Ogretmen her sey. Ogretmen iyi ve sevgi dolu oluca ,okul sevilir, dersler sevilir.
Hemen degisin tabi .

Benim kızım da 08,30-17,30 gidiyor okula..öğlen 45 dk dinlenme saatleri var biraz kestiriyor okulda sonra gece 12 yi görüyoruz..sabah da " benim çok uykum var anne okula gitmesem olmaz mı? " :KK70:

Selamlar
normalde ayakkabılarını kendileri giysin öğrenciler diyorlar ama üslup doğru değil tabii..
yönetimle görüşün bence

Bir de hanımlar hepsiburada da kırtasiye fiyatları daha uygun..Listeyi tamamlamaya çalışıyorum da abowwww bitmiyor :KK70: eve 8 farklı yerden kargo gelecek ama olsun :-)

Selamlar
Devlet okulumu canım. Ewt gerçekten çok önmli benim oğlum 2 sene özel kreşe gitti yavrum sonradan anlattı anne hep bagiriyolar bana kızıyorlar diyordu. Dün işte devlet okuluna başladı nasıl oğlum sevdinmi dedim ewt anne burda hiç kızmıyorlar diyo çocukları dinlemek lazım

Devlet okulumu canım. Ewt gerçekten çok önmli benim oğlum 2 sene özel kreşe gitti yavrum sonradan anlattı anne hep bagiriyolar bana kızıyorlar diyordu. Dün işte devlet okuluna başladı nasıl oğlum sevdinmi dedim ewt anne burda hiç kızmıyorlar diyo çocukları dinlemek lazım
Devket okulu canım öğretmen çok önemli

normalde ayakkabılarını kendileri giysin öğrenciler diyorlar ama üslup doğru değil tabii..
yönetimle görüşün bence
Şöle bişey yaoabilirdi öğretmen sonuçta ayakkabıları nasıl giydigi göstermeliydi kendi ayakkabını giyip bak böyle giyebilirsin gibi örnek gösterse cocuklar hoşuna gitmez mi kendin giy kocaman cocuksun böle azarlamayla olmuyor bence iyi öğretmen lazım yoksa cocukların psikolojisi bozuluyor

Şöle bişey yaoabilirdi öğretmen sonuçta ayakkabıları nasıl giydigi göstermeliydi kendi ayakkabını giyip bak böyle giyebilirsin gibi örnek gösterse cocuklar hoşuna gitmez mi kendin giy kocaman cocuksun böle azarlamayla olmuyor bence iyi öğretmen lazım yoksa cocukların psikolojisi bozuluyokesinlikle doğru
kesinlikle doğru..Dediğim gibi üslup çok önemli..Azarlayarak ya da tehditvari konuşarak olmaz

Selamlar
Bizim gecen sene ana sinifcimiz neydi öyle ya,
Virüs var diye cocuklarin basini bile oksamadi,
Virüs var diye altina kaciran cocuga yardimci olmamis, cocuk alti islak oturmuş çıkışa kadar,
Kimine ayağını garip hareketler yapma demis,
Kiminin bahçede düştüğünü görmemiş,
Kimine sacmalama demis,
Kimine senin her zamanki gevezeliklerin ne cok konusuyorsun demis,
Kiminin düğmesini kapatmasina yardim etmemis kiminin fermuarina.....

Ama yılın sonuna dogru, biz annelerden göre göre öğrendi kadin, buz gibi soguk havada cocuklarin fermuarina yardim etmesi gerektiğini... Annelik, anaçlık başka bi sey... Biz cok cektik gecen sene. Allah sizleri bu sene iyilerle karşılaştırsın canlarım ❤️

Bizim gecen sene ana sinifcimiz neydi öyle ya,
Virüs var diye cocuklarin basini bile oksamadi,
Virüs var diye altina kaciran cocuga yardimci olmamis, cocuk alti islak oturmuş çıkışa kadar,
Kimine ayağını garip hareketler yapma demis,
Kiminin bahçede düştüğünü görmemiş,
Kimine sacmalama demis,
Kimine senin her zamanki gevezeliklerin ne cok konusuyorsun demis,
Kiminin düğmesini kapatmasina yardim etmemis kiminin fermuarina.....

Ama yılın sonuna dogru, biz annelerden göre göre öğrendi kadin, buz gibi soguk havada cocuklarin fermuarina yardim etmesi gerektiğini... Annelik, anaçlık başka bi sey... Biz cok cektik gecen sene. Allah sizleri bu sene iyilerle karşılaştırsın canlarım ❤️
Şu an öğretmeni ve sınıfı degiştirdik umarım sever inşallah🤲

Selamlar

Yaninda yardimci ogretmen mi yok da bu kadar gergin acaba 🥺
Hic bir sey bu tutuma bahane olamaz o ayri da...
Acaba yardimci yoksa mecburen susayana wc ihtiyaci olana kendin hallet mi diyor?

Mutlaka takipte kalin. Okula hayati nasil baslarsa öyle gidiyor ilk ogretmenler cok önemli.

X