• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anaokulu, okul öncesi, kreş yorumları Çocuğu okula giden annelerin sohbet alanı

Off gerçekten mi daha bi tırstım şuan benimde ben okumayacam diyoo🥲🥲
Benimkilerin üçüncü başlayışı hala aynı sıkıntı.
Pandemi öncesi kreşe gidiyordu, 1 sene ara verdi baharda yeniden başlattık.
Ağustosta ara verip anaokuluna geçti, yine aynı ağlama zırlama.

Profesyonellere güvenin, siz kararlı olun elbet alışır.
Önemli olan travma olmadan, anneden çekip alınmadan, sakinleştirerek içeri sokulması çocukların ve sizin onu beklediğini bilsin.

Balık yağı için Möllers (katkısız şekersiz olması sebebiyle)
Propolis için Beeo
D vitamini olarak Ocean veya Venatura
Ek olarak
Sambucol ve beta glukan tavsiye ederim. Ben beta glukan olarak imuneks i kullanıyorum. Sambucol ve beta glukan o kış başlayınca başlayıp baharda bırakıyorum. Yani Kasım - Nisan arası diyelim.

D vitamini sürekli. Balık yağınında 3 4 ay kullanıp 1 ay ara veriyorum. Tekrar başlıyorum. Balık yediğimiz günler balık yağı vermeyip onun dışında hergün devam ediyorum.

Propolisi de okul açılınca başlıyorum yine 3 ayda bir 15 20 gün ara verip sonra devam ediyorum. Yazın bırakıyorum.
Hem kullanım şekilleri hem markalar açıklamanın güzelliğine gellll:halay:
çok teşekkür ederiiiimmm

Benimkilerin üçüncü başlayışı hala aynı sıkıntı.
Pandemi öncesi kreşe gidiyordu, 1 sene ara verdi baharda yeniden başlattık.
Ağustosta ara verip anaokuluna geçti, yine aynı ağlama zırlama.

Profesyonellere güvenin, siz kararlı olun elbet alışır.
Önemli olan travma olmadan, anneden çekip alınmadan, sakinleştirerek içeri sokulması çocukların ve sizin onu beklediğini bilsin.
Onun içinde benim içinde zor olacak ama Allahtan eve çok yakın okul 5dk mesafe

Biz de bugün başladık ,1 saat olucak bu hafta.. bugün palyaçolar geldi bahçeye, müzikler çalındı, hopladı zıpladı eğlendi çocuklar , mutlu mutlu sınıflara girdik.. kızım öğretmenini de okulu da sevdi şu an inşallah sorunsuz sıkıntısız bir alışma süreci geçiririz 🙏🙏

ahh bu oğlumun sessizlik sevdası :işsiz:
bu sene 4cü yılı kreşte her sene en fazla 10-12 arası öğrenci vardı
şimdi 17 öğrenci var ve 6 yaş grubu ile gidiyor
eve geldiğinde bu sınıfı sevmedim cok bağırıyor başım ağrıyor diyor iki gündür

hoş normal hayatında da sesi sevmiyor,
bak alışmalısın kardeşin de doğacak o konuşamadığı için her şeyi ağlayarak anlatacak diyorum
o bebek bunlar bebek değil ki diyor

Dün başladı benimkiler.
Dün tam bir kaostu, ağlayan zırlayan korkuluklara asılanlar off diyorum, birbirlerini de etkilediler.
Ağlamayan çocuklar bile kendini yerden yere atmaya başladı.
Bugün hiçbir veliye izin verilmedi, daha kontrollü oldu.
Dolayısıyla bugün ağlamadı benimkiler ama dün hiç susmamışlardı.
Biz bugün aynısını yaşadık 😢😢😢 durmadı sınıfta 🙄

Hayaller: okulu çok sevdim mühtişşşşş yarın okula gidicem anne🥰🥰
Harika arkadaşlarım olacak
Hayatlar : anne ben okula gitmeyecegim
Al beni okuldan Ağlamalar zıplamalar 🙈🙈

ahh bu oğlumun sessizlik sevdası :işsiz:
bu sene 4cü yılı kreşte her sene en fazla 10-12 arası öğrenci vardı
şimdi 17 öğrenci var ve 6 yaş grubu ile gidiyor
eve geldiğinde bu sınıfı sevmedim cok bağırıyor başım ağrıyor diyor iki gündür

hoş normal hayatında da sesi sevmiyor,
bak alışmalısın kardeşin de doğacak o konuşamadığı için her şeyi ağlayarak anlatacak diyorum
o bebek bunlar bebek değil ki diyor
Oyy kıyamam yaa çocuğun yapısı bu ne yapsın rahatsız oluyor. Benim oğlum da öyleydi. Şimdi kendisi de o kadar bağırarak konuşuyor ki 🙈 sesini diğerlerine duyurabilmek için yıllarca bağırdığı için bu yıl da kendisi bağırıyor 😂😂

Bütün diğer okulların da aynı olacağından, rahatsız olsa da artık bir şekilde dayanması gerektiğinden bahsedilebilir.

Hayaller: okulu çok sevdim mühtişşşşş yarın okula gidicem anne🥰🥰
Harika arkadaşlarım olacak
Hayatlar : anne ben okula gitmeyecegim
Al beni okuldan Ağlamalar zıplamalar 🙈🙈
Cevrenizde okula giden ,oglunuzun yasina yakin es dost var mi? Benim kizim onlara özendigi icin ,okula gitmeyi cok istiyordu.
YouTube dan anaokulu videolari izletseniz. Neler yapicaginiz gorur belki ,heyecanlanir☺️

Biz de bugün başladık ,1 saat olucak bu hafta.. bugün palyaçolar geldi bahçeye, müzikler çalındı, hopladı zıpladı eğlendi çocuklar , mutlu mutlu sınıflara girdik.. kızım öğretmenini de okulu da sevdi şu an inşallah sorunsuz sıkıntısız bir alışma süreci geçiririz 🙏🙏
Ne güzel düşünmüşler 🙂

Dün akşam babasıyla güzel güzel konuştuk uzun uzun bakalım bugün nasıl olacak ? Gitmesen çantayı herşeyi başkasına verirm dedi babası 😁 korktu vermesin diye gider 😁
Yaa boyalar kalemler rengarenk, verilir mi hic 😁 hade bakalim kullanmaya baslayinca hemen gitmek isteyecek.
Benim kizim öğlenci, anne ne zaman gidicez deyip duruyor☺️

Back
X