• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anaokulu, okul öncesi, kreş yorumları Çocuğu okula giden annelerin sohbet alanı

Merhabalar hanımlar boyle bir topik oldugunu bilseydim daha once gelirdim 🤗 benim oglum da 2016 ağustos dogumlu. Emniyetin anaokuluna yazdirdik. Yazin da kapanmiyor emniyetin anaokulu anneannemiz burdaydi 3-4 gun gitti. Arabadan inip arkasina bakmadan okula kosuyor bizimki 🤣 krese falan da gitmemisti baya hevesli. Umarim boyle devam eder. Burda okulda yapilan etkinlikleri falan da paylasalim eksiklerimiz varsa tamamlayalim insallah.butun cocuklarimizin guzel bir egitim ogretim hayatinin guzel bir baslangici olur insallah bu yil 😇🤗

Dün başladı benimkiler.
Dün tam bir kaostu, ağlayan zırlayan korkuluklara asılanlar off diyorum, birbirlerini de etkilediler.
Ağlamayan çocuklar bile kendini yerden yere atmaya başladı.
Bugün hiçbir veliye izin verilmedi, daha kontrollü oldu.
Dolayısıyla bugün ağlamadı benimkiler ama dün hiç susmamışlardı.
Off gerçekten mi daha bi tırstım şuan benimde ben okumayacam diyoo🥲🥲

Bizimki bu sene kardeş olacağı sanırsam ikilemde kaldı . Şükür bugün 1 saat gittik sevdi öğretmenide çok sevmiş okulun bahçesinden zor çıkardım 🙈 tek derdimiz okul çok uzak bir an önce servislerin acilmasi
O zaman süreci öğretmene bırakın. O sizi yönlendirir. 😊 Ama sakın ödül- ceza işine girişmeyin. Okula gidersen şunu yaparım kısmına girmeyin. 😊

propolis iyi fikir gerçekten..Bende balık yağı+vitamin takviyeleri hep okudum ama açıkçası marka vs.araştıramadım henüz.En yakın zamanda araştırıp başlayacağım..
Balık yağı için Möllers (katkısız şekersiz olması sebebiyle)
Propolis için Beeo
D vitamini olarak Ocean veya Venatura
Ek olarak
Sambucol ve beta glukan tavsiye ederim. Ben beta glukan olarak imuneks i kullanıyorum. Sambucol ve beta glukan o kış başlayınca başlayıp baharda bırakıyorum. Yani Kasım - Nisan arası diyelim.

D vitamini sürekli. Balık yağınında 3 4 ay kullanıp 1 ay ara veriyorum. Tekrar başlıyorum. Balık yediğimiz günler balık yağı vermeyip onun dışında hergün devam ediyorum.

Propolisi de okul açılınca başlıyorum yine 3 ayda bir 15 20 gün ara verip sonra devam ediyorum. Yazın bırakıyorum.

Yaa 🥺 siz yanında durmadınız mı ben ilk gün kalmayı düşünüyorum

Lobide bekledim ama yanında değildim. Iceri kimseyi almadilar.
Bekledigini biliyordum ama yine de özledim biraz ağladım dedi 🥺

Yarin ve cuma da bekleyecegim. Pazartesiden itibaren insallah sorunsuz gider ☺

Gözünüz aydın inşallah kızım da sever yarın bizim de 1 saatlik okul maceramız olacak😊😊 bugün kisa bir toplanti vardi yarın sınıflara girilecek inşallah ❤️
Ne konuştular anlat bakim tosunum.🙈
Bize de yarın toplantı 🤷‍♀️
Bugun basladi, 2 saat durdu. Ögretmeni ilk gün icin cok iyiydi dedi ama kendisi beni özleyip biraz ağladığını anlattı 🥲
Azıcık ağlamadan zarar gelmez annesi alışacak.
Ilk gün beklenilen durumlardan. 1 hafta sonra bakılmalı.
Hastaliksiz bir dönem olsun inşallah

Ne konuştular anlat bakim tosunum.🙈
Bize de yarın toplantı 🤷‍♀️

Nasıl bir eğitim planlandı neler yapacaklarindan, bizim yapmamız gerekenlerden bahsetti. Çanta suluk yedek kıyafet ve panduf istedi bir de. Diğer malzemeleri onlar alacaklarmis. Sınıf annesi konusu çözülemedi kura çekilecekmis diğer sınıflardan gönüllü olan çıkmış bizim sınıf gayet sessiz 😂

Nasıl bir eğitim planlandı neler yapacaklarindan, bizim yapmamız gerekenlerden bahsetti. Çanta suluk yedek kıyafet ve panduf istedi bir de. Diğer malzemeleri onlar alacaklarmis. Sınıf annesi konusu çözülemedi kura çekilecekmis diğer sınıflardan gönüllü olan çıkmış bizim sınıf gayet sessiz 😂
Dur bakalım biz de ne konuşulacak. Yarın belli olur.
Malzeme onlar alacaklarsa malzeme parası da isterler o zaman değil mi

Insallah hepimizin cocuklari icin saglikli, basarili bir yil olsun. Hazirlanan programda guzel aktiviteler var ama umarim guzelce tamamlayabilirler 🙏

Ben de cok takilmadim, cok aglasa ögretmeni bana durumdan bahsederdi veya yanima indirirdi diye dusundum. Insallah yarin daha sorunsuz gecer 💜🙏

Back
X