• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cocugu okula giden anneler nasil calisiyorsunuz?

brnestetik

Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2016
834
405
23
37
cocugu okula getirip goturmek sorun olmuyormu ? is saatlerinize uymayabilir sonucta..ozellikle cikis saatleri...sizden baska goturup getiren de yoksa ..is yeri izin veriyormi cocugu okuldan almaya falan...allahim ne karisik isler:(

5 yasinda anaokula giden cocugu servis eve mi birakicak anne babasi isteyken:stop:

şu mantık var, kendisi şimdiye kadar okula getirip götürebildiğine göre demek ki çocuğun eve geliş saatine kadar mesaisi bitiyor. sabah da çocuktan sonra mesaisi başlıyor. bu durumda servis seçeneği gayet mantıklı
pardon konu sahibi sizmişsiniz zaten, e bu kısma gelene kadar bu durumu düşünmediniz mi? ya siz bırakacaksınız ya da servis? başka ne olabilir yani

şu mantık var, kendisi şimdiye kadar okula getirip götürebildiğine göre demek ki çocuğun eve geliş saatine kadar mesaisi bitiyor. sabah da çocuktan sonra mesaisi başlıyor. bu durumda servis seçeneği gayet mantıklı
pardon konu sahibi sizmişsiniz zaten, e bu kısma gelene kadar bu durumu düşünmediniz mi? ya siz bırakacaksınız ya da servis? başka ne olabilir yani
ben pek anlasilir yazmamisim cocugun cikis saatiyle benim is cikisi saatim arasinda fark olucak mutlaka ..servis eve biraksa da ben yokum...bu sartlardakiler nasil beveriyor napiyor onu konusmak istedim

Back
X