Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben baska konuya da yazdim, secenek birakmazlarsa ne yapilabilir ki, alip cocugu ise gidersin, sonucta cocuklar riskli grupta degiller, evet tasiyici olma ihtimalleri cok yuksek ama,
eger toplum sagligi icin kolktif bir sekilde calisilacaksa cocuklarin durumu da dusunulmeli, ebeveynlere secenek sunulmali, hanginiz masa basi calisiyorsaniz alip cocugu yaninizda goturun diyorum ben.
Bunun için kaymakamlığı mı aramam gerekiyor,çocuğumun dışarı çıkmasına izin verirler mi acaba
Bende aynısını yaptım mecburdum.ozelde çalışınca birde çok zor Allah şükür geçti o gunlerBen 8 yaşındayken annem babam çalıştığı için beni evde tek bırakıyorlardı mecbur kaldıklarında. Yemeğimi suyumu hazırlayıp.
Sık sık arıyordu.
Doğru işten çıksın ;artık evin duvarlarını kemirirler yemek niyetine ..hayatı karmaşık hale getirmenin bir anlamı yok.
hangisi daha kıymetliyse onu seçin. iş mi çocuk mu?
Mecbura kalınca öyle yapıcaz da devamlı ordamı kalıcak gidinceE devletten seyahat belgesi alıp, çocuğu ailenizin yanına bırakıp kendi yaşadığınız yere geri dönmeniz bir çözüm olabilir
Tabi bem böyle karmaşık hayatı sevdiğim için karmaşık yaşıyorumhayatı karmaşık hale getirmenin bir anlamı yok.
hangisi daha kıymetliyse onu seçin. iş mi çocuk mu?