Çocuğu Erken Ergenliğe Girenler

Ben de trambolin almıştım ama sanırım yaylı sistemler üzerinde zıplama değil de ip atlama tarzı zıplamalar daha etkiliymiş
Bende onu almak istedim ama pahalıydı.. yatak ne güne duruyor.ziplasin😀bazende ip atlıyor.basketbol voleybola yazdirmistim..yaz gelsin yine goturecegim

Esra boyu kaç kızının ?
Şuan kaç yasında
9,5 yaşında regl oldu. O zaman 163tü yanılmıyorsam. 1-2 cm eksiği fazlası vardır. Şu an 11 yaşında. 170 boyu. Dr regl olduktan sonra sporla da desteklenirse 10 cm kadar uzaması beklenir dedi. Ama pandemi süreci tabi hiçbir şekilde spor falan yapmadı. Daha öncesinde çok erken yaşta spora başlatmıştım ben, 3,5 yaşında jimnastiğe başlayıp iki yıl düzenli devam etti, ardından yüzme. Belki bunlar da desteklemiştir. Biz de anne baba olarak uzun sayılırız.

Şuan boy kaç
Uzama devam edıyor mu
12 yaşında oğlum var hep uzundu sınıfta
1 senedır boy uzama durdu gıbı geldı bana
156 şuan boyu doktor kontrolunde
Her sene 5-6 cm uzaması gerekiyormuş
Ergenlik belirtileri yok
Uzama olmazsa kemik ölçümü yapılacakmış
11 yaşında 170 şu an boyu. Reglden sonra uzamaya devam etti, sanırım 6-7 cm kadar uzadı.
Erkek çocuk için bir şey diyemeyeceğim şimdi, ortalamanın altında kalıyor sanki ama dr kontolünde olmak en doğrusu olur.

9,5 yaşında regl oldu. O zaman 163tü yanılmıyorsam. 1-2 cm eksiği fazlası vardır. Şu an 11 yaşında. 170 boyu. Dr regl olduktan sonra sporla da desteklenirse 10 cm kadar uzaması beklenir dedi. Ama pandemi süreci tabi hiçbir şekilde spor falan yapmadı. Daha öncesinde çok erken yaşta spora başlatmıştım ben, 3,5 yaşında jimnastiğe başlayıp iki yıl düzenli devam etti, ardından yüzme. Belki bunlar da desteklemiştir. Biz de anne baba olarak uzun sayılırız.
11 yaşında boyu 170 mi çok şaşırdım.o boyda çocuk yok kızımın sınıfında.güzel uzamış maşallah diyeyimmm

Kızım 8 yaşında.1 yildir takipte..2 aydır da iğne kullanıyoruz.. çesitli hormon testleri yapıldı...uyari testi yapıldı.. fiziki muayne sonucu ergenliğin hızlı ilerlediği söylendi.. ve iğneye başladık.zaten yaşıtlarından da görünüş olarak uzun bir cocuk

Takipte ilaç kullanmadan ara tahlil ve testler mi yapılıyor ?

İğne ne kadar süre kullanacak

11 yaşında 170 şu an boyu. Reglden sonra uzamaya devam etti, sanırım 6-7 cm kadar uzadı.
Erkek çocuk için bir şey diyemeyeceğim şimdi, ortalamanın altında kalıyor sanki ama dr kontolünde olmak en doğrusu olur.
Benim oğlumun sınıfı da aynı bu boylarda

Kontrol altında şuan bakalım nasıl olacak nasıl ilerleyecek
Benim 13 yaşında erkek yiğenim de 178 boyu
Ben eşim annem babam ve eşimin baba tarafı uzun bir tek kayınvalidem kısa
Oğlum da ceke ceke onlara çekmiş herhalde bu kadar uzun içinde😬

Cocuk 10 yasinda bile bana tepeden bakiyomus 😐
ben otelde çalışırken basketbol takımı gelmişti galatasarayın.kat şefiydim odalar hakkında bilgi verirken bana eğile eğile bir baktılar beraber güldük valla.napayım yanii onlar uzun ben de kısayım alla allaaaaaa.kendileri de yatağa sığmıyorlarrrr ayaklar dışarda kalıyor :KK45:

Benim oğlumun sınıfı da aynı bu boylarda

Kontrol altında şuan bakalım nasıl olacak nasıl ilerleyecek
Benim 13 yaşında erkek yiğenim de 178 boyu
Ben eşim annem babam ve eşimin baba tarafı uzun bir tek kayınvalidem kısa
Oğlum da ceke ceke onlara çekmiş herhalde bu kadar uzun içinde😬
Allah sağlık versin, uzar daha merak etmeyin. Erkek çocukları lisedeyken uzuyor genelde, birden atılıyorlar.

X