- Konu Sahibi 3gunlukdunya
Bende sizi alıntılayarak cevap yazmıştım.bazi sorularınız vardiŞuan 5. Sayfadan okuyarak ilerliyorum . Link görmedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende sizi alıntılayarak cevap yazmıştım.bazi sorularınız vardiŞuan 5. Sayfadan okuyarak ilerliyorum . Link görmedim
KesinliklePandemi de hic spor da yapamadi ki cocuklar, o da bi kayip bence
Ben de trambolin almıştım ama sanırım yaylı sistemler üzerinde zıplama değil de ip atlama tarzı zıplamalar daha etkiliymişBen yatağın üstünde 200 defa ziplatiyorum hergunbazen birşey istiyor.once zıpla sonra diyorum
Bende onu almak istedim ama pahalıydı.. yatak ne güne duruyor.ziplasinbazende ip atlıyor.basketbol voleybola yazdirmistim..yaz gelsin yine goturecegimBen de trambolin almıştım ama sanırım yaylı sistemler üzerinde zıplama değil de ip atlama tarzı zıplamalar daha etkiliymiş
9,5 yaşında regl oldu. O zaman 163tü yanılmıyorsam. 1-2 cm eksiği fazlası vardır. Şu an 11 yaşında. 170 boyu. Dr regl olduktan sonra sporla da desteklenirse 10 cm kadar uzaması beklenir dedi. Ama pandemi süreci tabi hiçbir şekilde spor falan yapmadı. Daha öncesinde çok erken yaşta spora başlatmıştım ben, 3,5 yaşında jimnastiğe başlayıp iki yıl düzenli devam etti, ardından yüzme. Belki bunlar da desteklemiştir. Biz de anne baba olarak uzun sayılırız.Esra boyu kaç kızının ?
Şuan kaç yasında
Evet ozellikle ayak topugunun yere vurmasi gerekliymis, okumustum onu.Ben de trambolin almıştım ama sanırım yaylı sistemler üzerinde zıplama değil de ip atlama tarzı zıplamalar daha etkiliymiş
11 yaşında 170 şu an boyu. Reglden sonra uzamaya devam etti, sanırım 6-7 cm kadar uzadı.Şuan boy kaç
Uzama devam edıyor mu
12 yaşında oğlum var hep uzundu sınıfta
1 senedır boy uzama durdu gıbı geldı bana
156 şuan boyu doktor kontrolunde
Her sene 5-6 cm uzaması gerekiyormuş
Ergenlik belirtileri yok
Uzama olmazsa kemik ölçümü yapılacakmış
extra d vitamini verin diyor dr lar.Kesinlikle
Hep evde hareketsiz güneş yok temiz hava yok
11 yaşında boyu 170 mi çok şaşırdım.o boyda çocuk yok kızımın sınıfında.güzel uzamış maşallah diyeyimmm9,5 yaşında regl oldu. O zaman 163tü yanılmıyorsam. 1-2 cm eksiği fazlası vardır. Şu an 11 yaşında. 170 boyu. Dr regl olduktan sonra sporla da desteklenirse 10 cm kadar uzaması beklenir dedi. Ama pandemi süreci tabi hiçbir şekilde spor falan yapmadı. Daha öncesinde çok erken yaşta spora başlatmıştım ben, 3,5 yaşında jimnastiğe başlayıp iki yıl düzenli devam etti, ardından yüzme. Belki bunlar da desteklemiştir. Biz de anne baba olarak uzun sayılırız.
Sizin böyle düşünceniz mi var, yoksa doktordan tanı aldı mı çocugunuz ?
Evet ceycey, zaten kimse inanmıyor 5. Sınıf olduğuna notlarıma baktım şimdi, 160 ken regl olmuş. 10 cm kadar uzar demişti dr, dediği gibi olmuş.11 yaşında boyu 170 mi çok şaşırdım.o boyda çocuk yok kızımın sınıfında.güzel uzamış maşallah diyeyimmm
Cocuk 10 yasinda bile bana tepeden bakiyomusEvet ceycey, zaten kimse inanmıyor 5. Sınıf olduğuna notlarıma baktım şimdi, 160 ken regl olmuş. 10 cm kadar uzar demişti dr, dediği gibi olmuş.
Kızım 8 yaşında.1 yildir takipte..2 aydır da iğne kullanıyoruz.. çesitli hormon testleri yapıldı...uyari testi yapıldı.. fiziki muayne sonucu ergenliğin hızlı ilerlediği söylendi.. ve iğneye başladık.zaten yaşıtlarından da görünüş olarak uzun bir cocuk
Benim oğlumun sınıfı da aynı bu boylarda11 yaşında 170 şu an boyu. Reglden sonra uzamaya devam etti, sanırım 6-7 cm kadar uzadı.
Erkek çocuk için bir şey diyemeyeceğim şimdi, ortalamanın altında kalıyor sanki ama dr kontolünde olmak en doğrusu olur.
ben otelde çalışırken basketbol takımı gelmişti galatasarayın.kat şefiydim odalar hakkında bilgi verirken bana eğile eğile bir baktılar beraber güldük valla.napayım yanii onlar uzun ben de kısayım alla allaaaaaa.kendileri de yatağa sığmıyorlarrrr ayaklar dışarda kalıyorCocuk 10 yasinda bile bana tepeden bakiyomus
Allah sağlık versin, uzar daha merak etmeyin. Erkek çocukları lisedeyken uzuyor genelde, birden atılıyorlar.Benim oğlumun sınıfı da aynı bu boylarda
Kontrol altında şuan bakalım nasıl olacak nasıl ilerleyecek
Benim 13 yaşında erkek yiğenim de 178 boyu
Ben eşim annem babam ve eşimin baba tarafı uzun bir tek kayınvalidem kısa
Oğlum da ceke ceke onlara çekmiş herhalde bu kadar uzun içinde
Iğne içinbir süre söylemediTakipte ilaç kullanmadan ara tahlil ve testler mi yapılıyor ?
İğne ne kadar süre kullanacak
İlahiCocuk 10 yasinda bile bana tepeden bakiyomus
insallah dediğiniz gibi olurAllah sağlık versin, uzar daha merak etmeyin. Erkek çocukları lisedeyken uzuyor genelde, birden atılıyorlar.
arabayı bile mini boy alıyorum ben büyüklere ayağım yetişmiyor anacığımmmmCocuk 10 yasinda bile bana tepeden bakiyomus