Çocuğu erken ergenliğe girenler yardımınıza ihtiyacım var

Canim ek olarak sakin dalinin urunlerini kullanma içerik felaket çünkü. Sampuanda falan özellikle içerikleri lutfen araştır dediğim sayfaya bak zorlanırsan bana özelden at urun içeriğini bakayim ben
Ben doktora sordum dalin sabun olur mu diye olur yazmiş diye kullandik ama bilemedim simdi ne yapayim. O sayfaya bakiyim ben de tesekkur ederim

Merhaba, 28 gunde bir kullanıyor. Gününü gecirmemek sart. Ayrıca mümkünse saatlerini de pek değiştirmeyin. Yiyecek konusuna gelirse benim kadar dikkat eden azdır. Hamileleğin dahil tavuk yemedim, cocuga yedirmedim. içinde kimyasal en az olan mustella gb sampuanla yıkadım, yogurdu evde yaptım, paketli gıda neredeyse vermedim 4 yasından beri hayatında düzenli spor var. Tabiki dikkat edelim ama olacagı varsa oluyor. Sizin bu konuda yapacagınız cok bişey yok. Doktorun önerilerini dinleyin mümkünse bir spora yazdırın. Ben özellikle bezelye , cilek kısmını azalttım. İkisin de ostrejen hormonu fazla diye biliyorum. İnş tedavıden de iyi sonuc alırsınız. Çevrenizde hormon iğnesi o bu filan diyen olursa çok takılmayın kar zarar ilişki bu tedavıde bakılan

Ben doktora sordum dalin sabun olur mu diye olur yazmiş diye kullandik ama bilemedim simdi ne yapayim. O sayfaya bakiyim ben de tesekkur ederim
Canım herkes kendi doktoru olmalı malesef p doktorlar musele , la rosche posay ürünlerini öneriyor egzama için falan içerikte egzama alerji tahriş edici bir sürü madde var şaka gibi bir düzen yani.
Bak dalin sabun içeriğine baktım zararlı kimyasal dolu Paylaşıyorum buraya ; C. DEA , EDTA, Parfüm, CI 77891

Eklentiler

• 48FE62F3-6245-4F28-8F64-19A669BB69F5.jpeg
    48FE62F3-6245-4F28-8F64-19A669BB69F5.jpeg
    152,9 KB · Görüntüleme: 73
Son düzenleme:
Merhaba, 28 gunde bir kullanıyor. Gününü gecirmemek sart. Ayrıca mümkünse saatlerini de pek değiştirmeyin. Yiyecek konusuna gelirse benim kadar dikkat eden azdır. Hamileleğin dahil tavuk yemedim, cocuga yedirmedim. içinde kimyasal en az olan mustella gb sampuanla yıkadım, yogurdu evde yaptım, paketli gıda neredeyse vermedim 4 yasından beri hayatında düzenli spor var. Tabiki dikkat edelim ama olacagı varsa oluyor. Sizin bu konuda yapacagınız cok bişey yok. Doktorun önerilerini dinleyin mümkünse bir spora yazdırın. Ben özellikle bezelye , cilek kısmını azalttım. İkisin de ostrejen hormonu fazla diye biliyorum. İnş tedavıden de iyi sonuc alırsınız. Çevrenizde hormon iğnesi o bu filan diyen olursa çok takılmayın kar zarar ilişki bu tedavıde bakılan
Aynen çevremde hormon iğnesi diye yaptirma diyenler oldu ama ben her zaman bilime güvenmişimdir. Cocuğun erken ergenliğe girmesi iyi olmuyor. Anladığım kadariyla bu iğnelerin zararı da yokmuş. O yuzden yapicaz tabi mecbur. Iyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim. Insallah şifa bulur yavrum bu tedaviden. 🤲🏻

Dün kızıma iğneyi yaptık ve kolu kızardı o zamab doktoru başka sehirde 3 güne yanima gelin muhtemelen tedaviyi durdurucaz ve baska tedavi de yok dedi. Kolu şuan sadece ağrı var bilemiyorum ne yapicaz cok uzülüyorum 😞😞😞

Dün kızıma iğneyi yaptık ve kolu kızardı o zamab doktoru başka sehirde 3 güne yanima gelin muhtemelen tedaviyi durdurucaz ve baska tedavi de yok dedi. Kolu şuan sadece ağrı var bilemiyorum ne yapicaz cok uzülüyorum 😞😞😞
Bizde koldan yaptırıyoruz hatta dün oldu ama hiç dediginiz gibi bir durum olmadı. Gecmedi mi akgrisi?Alerjisi falan mi var?

Yarın tekrar olacak ama doktor iğne olduktan 2 saat sonra test istedi.belki dozu artırabiliriz dedi.sanki hafif meme büyümesi olmuştu..akıntısı olmaya başladı.. kemik yaşı 2 yaş ilerideydi..killanmada biraz artti
Merhaba, test sonucunuz nasıl cıktı? umarım sorun yoktur.

Ya yemin ederim ağlicam artik yaa ne oldu böyle bilmiyorum😞😞😞
Moralinizi bozmayın, ilacın ilk dozu belki alerji yapmıştır. Bizim doktorumuz özellikle kalcadan vurdurturuyor. Her iğneden sonra bacakta agrı oluyor. özellikle ilacı hızlıca verdiklerinde yürüyemedıgı oldu. İlacın yavaş enjekte edilmesi gerekiyor. Hangi il de yasıyorsunuz? İstanbula yakınsanız Prof dr Abdullah Berekete görünmenizi tavsiye edebilirim

Moralinizi bozmayın, ilacın ilk dozu belki alerji yapmıştır. Bizim doktorumuz özellikle kalcadan vurdurturuyor. Her iğneden sonra bacakta agrı oluyor. özellikle ilacı hızlıca verdiklerinde yürüyemedıgı oldu. İlacın yavaş enjekte edilmesi gerekiyor. Hangi il de yasıyorsunuz? İstanbula yakınsanız Prof dr Abdullah Berekete görünmenizi tavsiye edebilirim
Ben Mardin de yasiyorum ama doktorumuz Diyar akir da iyi bir doç. Sağolsun bugün 3 kere aradi beni meslekdaşlarina danismis 28 gün sonra ki diğer dozu gelin yanimda yapalim kizinizin yardima ihtiyaci var hafif bi alerji yapmiş bunun icin tedaviyi silip atmayalim dedi. Bakalim insallah artik yan etki olmaz tek dileğim yavrum şifa ile hayr ile gelisimini zamaninda tamamlasin🤲🏻🤲🏻😞

Lucrin depot yani hormon iğnesini kullananlara birsey danisicaktim saklama kosulu oda sicakliginda 25 derece altinda olsun dolaba konmamali fln yaziyor ama şuan benim evim 27.5 derece buralar sıcaklaştı. Sizler yazin nasil sakliyordunuz acaba arkadaslar?

herkese merhaba ,5,5 yaşında kızım erken ergenlik teşhisi kondu ve MR istendi çok kötüyüm böyle bir durum yaşayan var mı

herkese merhaba ,5,5 yaşında kızım erken ergenlik teşhisi kondu ve MR istendi çok kötüyüm böyle bir durum yaşayan var mı
Merhaba evet biz yasadik Mr ulrason 10 dk bir kan tahlili bir suru test yapildi. Suan igne tedavisine yeni basladik sayilir. Sizi cok iyi anliyorum endisenizi cok iyi anliyorum. Rabbim sifa versin korkmayin

X