- 30 Kasım 2017
- 9.406
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.919
- 173
- Konu Sahibi Renkliruyalar88
Merhaba 8 yaşındayken ben , annem beni cocuk doktoruna götürmüştü yumurtalarım olgunlaşırken çok sancı cekmiştim bir gün acilik gibi olmuştum o sancıyı cok iyi hatırlıyorum şiddeti yüksekti. Cocuk doktoru o gün ultrason yapmıştı ve anneme demişti her an adet olabilir onu alıştırman ve öğretmen gerek ped vs. Karın ağrısı her ay kanama yaşamak gibi şeylerin açıklamasını istemişti ve ben 8-9 yaşında birgün pat diye adet olmuştum. Annem de bana anlatmıştı tam tersine sevinmişti aslında yani bu iyi bişey fonksiyonlar yerinde olduğuna işaret gibi bişey. Benim arkadaşım 14-15 yaşında adet olmuştu baya geç bence doğrusu nedir bilmyrm. Sabunla yıkamak olayını da anlamadım ben ilk defa duydum nedir tam olarak ve iğne olayı nedir?Merhaba herkese. Bu forumda bi kaç sayfa buldum bu konuyla ilgili ama yinede açmak istedim çunku cok mutsuzum ve aklimda ki soru işaretlerini yasayanlarla direk paylaşmak istedim. Kızım daha 1 ay sonra 8 e giricek ve erken ergenlik teşhisi kondu dün. O kadar üzüldüm ki anlatamam. Iğne tedavisine başlicaz dedi doktor bu durumu yaşayıp fayda görenler var mı? Mesela nelere dikkat ettiniz doktor sabunla yikayin demiş mesela siz hangi sabunu kullandiniz? Bilemiyorum o kadar moralsizim ki bizim şuan girdiğimiz yola daha önce giren arkadaşlardan bilgi almak istiyorum![]()