Çocuğu Büyüme Hormonu Kullanan Var mı ?

Maşallahh size

Çok sevindim sizin adınıza maşallah paşaya çok çok uzar inşallah arada oluyor uyku saati sıkıntıları en kısa zamanda inşallah eski düzenine döner annesi

Misafir gelince ister istemez oluyor böyle durumlar annesi maşallah pasa çok güzel yanıt veriyor tedaviye en kısa zamanda çok daha güzel haberlerini alırız insallah

Misafir gelince ister istemez oluyor böyle durumlar annesi maşallah pasa çok güzel yanıt veriyor tedaviye en kısa zamanda çok daha güzel haberlerini alırız insallah
İnşallah darısı sizin başınıza sizin çocukta fark var mı biz harunun kıyafetlerinden anladık biraz kısa gelmeye çorapları olmamaya başladı :)

Amin insallah canim darısı başımıza ulusda baya fark var kıyafetlerinden anlaşılıyor ben ilk ilacı başladığımızda kapının kenarına boyunu işaretlemiştim ayda bikere boyumuzu orda ölçüyoruz fark var martta bizim kontrolümüz inşallah güzel haberler veririz bizde...

İnşallah güzel haberlerinizi bekliyoruz harun da öyle artık ışıkları kapatmaya boyu yetiyo tezgaha uzanıyor :)

İnşallah güzel haberlerinizi bekliyoruz harun da öyle artık ışıkları kapatmaya boyu yetiyo tezgaha uzanıyor :)

Tebrik ederim azimli anneler
Bizler kararlı ve sabırlı olmasak onlar başaramazdı.
Mutlu çocuklar ve tabii ki mutlu annelerrr

Çok haklisiniz bizler bu kadar kararlı azimli olmasak basaramayabilirdik inşallah bütün çocuklarımız sağlıkla büyürler bizlerde mutlu oluruz ...

Merhabalar az önce geldik dr kontrolünden çok şükür herşey yolunda 3.5cm uzamış boyumuz dr gayet güzel tedavimizin gittiğini söyledi. Sizin pasa nasıl umarım herşey yolundadır.. .

Merhabalar az önce geldik dr kontrolünden çok şükür herşey yolunda 3.5cm uzamış boyumuz dr gayet güzel tedavimizin gittiğini söyledi. Sizin pasa nasıl umarım herşey yolundadır.. .
Süper harun da üç ayda 3.3 cm uzamıştı şimdilerde iğneyi yaparken sorunumuz var bizim eskisinden çok daha fazla tepki gösteriyor şaştım kaldım

Süper harun da üç ayda 3.3 cm uzamıştı şimdilerde iğneyi yaparken sorunumuz var bizim eskisinden çok daha fazla tepki gösteriyor şaştım kaldım
Maşallah paşalara sağlıkla büyüsünler hepsi aynı sorunu bizde yaşıyoruz 10 gündür hatta bugün dr konuştum suan 4yas sorgulama cağı dedi çocuklar için sorguluyordur neden sürekli yapıyorlar itiraz vs..siz kararlı olun dedi öğle yapıyoruz ama ins çabuk adapte olurlar

Merhaba. Ben de yeni katıldım bu siteye. Benim oglum da 3 aydır Genotropin kullanıyor. 3 ayda 3.5cm uzadı. Bir yıl sürecek tedavimiz. Ama aklımda hala yan etkilerine karsı süpheler var. Okudugum kadarıyla yan etkiler söz konusu degil kimsede ama yine de insanın aklına takılıyor. Rabbim yardımcımız olsun insallah:)

İnşallah çocuğunuz kaç yaşındaki bir yıl kullanacak sadece dedi bize 14 yıl dedi yan etkiler benimde kafamı kurcalıyor ama düşük ihtimal zaten üç ayda bir kontrollerimiz oluyo herhangi bir yan etki gördüğümüzde hemen stoplariz demişti doktorumuz

Oglum 15 yasında. İğneleri olmak istemiyo erken uyumak istemiyo. Bir de ignelerin erken bitmesi gibi bi sorun yasıyoruz. 2 3 gün erken bitiyo. Herhangi bir yanlıslık da yapmıyoruz ama bitiyo. Bunu yasayan oldu mu?

Oglum 15 yasında. İğneleri olmak istemiyo erken uyumak istemiyo. Bir de ignelerin erken bitmesi gibi bi sorun yasıyoruz. 2 3 gün erken bitiyo. Herhangi bir yanlıslık da yapmıyoruz ama bitiyo. Bunu yasayan oldu mu?
Size tanıtımını yapan firma görevlisiyle konusun bence doz ayarlamasinda sıkıntı vardır yada doktorla görüşün bizde tam gününde bitiyor ilaç hatta iki gün fazladan kalıyor o da iki gün geç başladık tedaviye diye

Firmayla konustuk.Yeni ilaçlar geldi tekrar egitim aldık bakalım bundan sonra olmaz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…