Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba. Oryantasyon nasil gidiyo kizlar, cocuklariniz ne durumda? Bizde cok sukur aglama filan yok daha once anaokuluna gittigi icin sanirim. Bizim oryantasyon 1 11 bucuk saat oluyor gunde. Sizin nasil, siniflariniz kac kisilik? Acayip degisik duygular yasiyoruz
Bizdeki kaynak , çalışkan yayınlarının. Her harf için dergi yapılmış , çizgi çalışmaları küçük oyunlarla öğretme amaçlanmış. Maşallah bizim öğrtmende ilk günden 5 sayfa ödev verdiMerhaba bizden 50 tl toplandi kaynak kitap icin hangi kitap alinacak bilgi verilmedi,elimize gecince bilgi veririm.
Bizim ogretmen odev vermeyi sevmiyorum, onun yerine tiyatroya sinemaya gidin daha iyi dedi suan icin bi skinti yok bizde masallah, hep boyle devam eder insallah
Aynenn bizim evde aynı durumda. İki yaşında oğlumla ödev zamanlarında ağlama krizleriyle geçiyor :) başka defterde kabul etmiyor, illede abisininkiler olacak... Sizin gibi benimde ilk oğlum,ilk heyecanım yaşayarak öğreneceğiz . İnşallah güzel geçer hepimiz için...Kizlar merhaba . Benim de oglum.birinci sinifa basladi iki haftadir gidiyor. Okulla ilgili hic bi problemimiz yok. Ama ben fazla panigim heycanliyim soylemi olacak boylemi olacak. Kesik cizgiyle basladilar. 3 gundur odevlerimiz oluyor. Nasil olacak bilmiyorum 2 yasinda kizim ve defter kitap krizi oluyor. Sizlerde durumlar nasil.
Olabilir canım bu dönemde , ben okul başlamadan birkaç alıştırma yapmıştım.Ya kizlar moralim cok bozuldu. Ogretmen aradi bugun oglunuz anaokuluna gitti mi dedi. Evet 2 sene dedim. Ama oglunuz kalemi yanlis tutuyor, sinifta eline pecete koyarak tutturmaya calisiyorum dedi. Sok oldum. Tutus sekline hic bakmamisiz,yaziyo mu yaziyo sonucta diye. Anaokulunda da bisey dememislerdi hic,evde siz calistirin dedi. Bnm cok canim skildi yaa,aksam bi sayfa gondermis eve, sadece duz cizgi cekme, kalemi dogru tutturmak istedim bi ton agladi ve ben cok uzuldum
Uzulmeyin bugun ogretmenimiz banada dedi kalemi yanlis tutuyor cabuk yorulur ben anlattim sizde evde dikkat edin diye. Evdede bir iki kez uyardim ama odevini dogru kalem tutarak yaptik sanirim.birkac gunde oturur duzenYa kizlar moralim cok bozuldu. Ogretmen aradi bugun oglunuz anaokuluna gitti mi dedi. Evet 2 sene dedim. Ama oglunuz kalemi yanlis tutuyor, sinifta eline pecete koyarak tutturmaya calisiyorum dedi. Sok oldum. Tutus sekline hic bakmamisiz,yaziyo mu yaziyo sonucta diye. Anaokulunda da bisey dememislerdi hic,evde siz calistirin dedi. Bnm cok canim skildi yaa,aksam bi sayfa gondermis eve, sadece duz cizgi cekme, kalemi dogru tutturmak istedim bi ton agladi ve ben cok uzuldum