İlköğretim Yorum ve Soruları Çocugu BiLSEM sinavina girmis veliler yardim

Umarim seneye 4. Siniflarda girebilir benim oglum 158 almisti seneye 4.e gececek belki yeniden girebilir.bu sene kazanamadi cunku

Bilsem sınavı bu sene merkezi sınav oldu genel yetenek sorularında öğrencilerin alışık olmadığı sözel ve görsel zeka soruları var. bu sorularda öğrenciler çok fazla zaman kaybetmekteler Öğrenciler ne kadar çok bu tip sorular çözerlerse sınavda soruları tanır ve zaman kaybetmezler. özellikle sözel zeka sayısal zeka ve görsel zeka soruları içeren kitaplar piyasada çok yok. Olanların da hepsi öğrencilerin seviyesine uygun değil tubitak ın kitapları var ama yetişkinler bile çözerken zorlanıyor. uğur böceği yayınlarının var fena kitaplar değil benim önerebileceğim en iyi kitap 105 zeka oyunu ve 104 zeka oyunu isimlerindeki kitaplar. Bilsem deki çıkan genel yetenek soruların tamamınına yakınına benzer mantıkta sorular mevcut.

Aydinlativi bilgileriniz icin tesekkurler...seneye girecek ogrencilerin oldukca ise yarayacak...cunku bende kitap arayisina girmistim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…